Bitcoin (BTC) lähellä historiallista korkeutta

Bitcoin (BTC) nousi merkittävästi viikolla 11. -17. Lokakuuta ja eteni kohti uutta historiallista hintatasoa. Vaikka suuntaus on edelleen nousussa, omaisuus näyttää lähestyvän nykyisen liikkeen huippua.

Bitcoinin viikoittainen kaavio osoittaa nousutrendin, mikä näkyy edelleen teknisissä indikaattoreissa.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä BeInCrypto -ryhmässä Telegramissa!

BTC ei kuitenkaan ole vielä palauttanut nousevaa trendiviivaa, josta se on katkennut. Ennen kuin tämä tapahtuu, hintatoimintaa ei voida pitää nousevana. Linja on erityisen tärkeä, koska se seurasi hintakehitystä maaliskuun 2020 alimmalta tasolta.

Tekniset indikaattorit ovat kuitenkin voimakkaasti nousussa. Ensinnäkin MACD on positiivinen ja nouseva, ja se on luomassa ensimmäistä nousevaa histogrammipalkkia kesäkuun alusta lähtien (vihreä kuvake). MACD luodaan lyhyen ja pitkän aikavälin (MA) liukuvien keskiarvojen yhdistelmällä. Lukema tarkoittaa, että lyhyen aikavälin trendi etenee nopeammin kuin pitkän aikavälin trendi.

RSI on myös yli 50. RSI on markkinoiden vahvuuden indikaattori, ja kun se on yli 50, se osoittaa trendin nousevan. Edellinen kerta, kun indikaattori ylitti 50: n, oli nousevan liikkeen alussa huhtikuussa 2020. Lisäksi äskettäinen risti tekee edellisen pudotuksen alle 50 vain hieman poikkeamaan (punainen ympyrä).

Lopuksi Supertrend on nousussa. Tämä indikaattori käyttää hintalaatikoita ja -pohjia trendin suunnan määrittämiseen. Koska BTC -hinta on indikaattoriviivan yläpuolella, trendiä pidetään nousevana (vihreä ympyrä).

BTC -kaavio TrackView'ssa

Uusi Bitcoin -ennätyshinta tulossa?

Päiväkaavio tarjoaa samanlaisen nousunäkymän. Bitcoin nousi 57 200 dollarin vastustusalueen yläpuolelle viime torstaina (14) ja nousi huomattavasti seuraavana päivänä. Tämä oli viimeinen vastustusalue ennen nykyistä historiallista huippua 64 854 dollaria.

Samoin kuin viikoittainen aikakaavio, myös päiväkaavion tekniset indikaattorit ovat nousevia. MACD on positiivinen ja nouseva ja myös RSI nousee ja on yli 70. Toisin kuin viikoittainen kaavio, tämä osoittaa yliostettua trendiä, joka on edelleen nouseva.

BTC -kaavio TradingView'ssa

lyhytaikainen liike

Lyhytaikainen aaltolaskenta osoittaa, että Bitcoin on nousuvaiheen viidennessä ja viimeisessä aallossa. Tämä tarkoittaa, että muuton jälkeen odotetaan korjausta. Pitkän aikavälin aaltojen määrä on myös korkea.

Todennäköisin tavoite liikkeen huipulle on välillä 63 250 – 63 850 dollaria. Nämä kohteet saadaan käyttämällä ensimmäisen aallon pituutta 1,61 (valkoinen) ja aallon 1-3 pituutta 0,618 (musta).

BTC -kaavio TradingView'ssa

Bitcoin (BTC) -artikkeli, joka oli lähellä kaikkien aikojen ennätystä, nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *