DOGE voi mennä pitkäaikaiseen nousukykyyn; analyysi

Yli kahden kuukauden putoamisen jälkeen Dogecoin (DOGE) osoittaa vihdoin merkkejä mahdollisesta nousevasta kääntymisestä.

Vaikka sitä ei ole vielä vahvistettu, on mahdollista, että tämä on DOGEn pitkän aikavälin nousevan liikkeen alku.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä BeInCrypto -ryhmässä Telegramissa!

DOGE katkeaa

DOGE on seurannut laskusuuntaista linjaa 16. elokuuta lähtien. Rivi osoitti, että omaisuus oli korjautumassa edellisen härkäliikkeen jälkeen.

Suuntaus antoi käänteisen signaalin 26. syyskuuta, mikä aiheutti omaisuuden hinnan nousun sen jälkeen. Aluksi DOGE ei onnistunut rikkomaan tätä trendiviivaa ja 0,266 dollarin vastustusaluetta 6. lokakuuta (punainen kuvake).

Trendiviiva kuitenkin katkesi lopulta 18. lokakuuta. Vastustusaluetta ei kuitenkaan ole toistaiseksi rikottu.

Tästä huolimatta päiväkaavion tekniset indikaattorit ovat nousevia. Ensinnäkin supertrendi on nouseva (vihreä kuvake). Supertrendi on indikaattori, joka käyttää ylä- ja alahintaa trendin määrittämiseen. Koska hinta on viivan yläpuolella, lukemaa pidetään nousevana.

Toiseksi MACD on positiivinen ja nouseva. MACD luodaan lyhyen ja pitkän aikavälin (MA) liukuvilla keskiarvoilla, ja tämä osoittaa, että lyhyen aikavälin trendi on nopeampi kuin pitkän aikavälin.

Lopuksi RSI ylitti 50 ja nousee. RSI on markkinoiden vahvuuden indikaattori, ja sen ylitys yli 50 on merkki nousevasta vahvuudesta. Siksi päiväkaavion indikaattorit ovat samaa mieltä ja viittaavat siihen, että DOGE on nousussa. Pudotus 0,266 dollarin vastustusalueelta vahvistaisi tämän edelleen.

DOGE -kaavio TradingView'ssa

aaltojen määrä

Kryptovaluuttakauppias @Altstreetbet on piirtänyt kaavion DOGE: lle väittäen, että tunnus on nousujohteisen aallon kolmella aallolla. Tämä aalto on yleensä jyrkin, mikä tarkoittaa, että nykyinen nousuvauhti voi nousta merkittävästi lähitulevaisuudessa.

Lähde: Twitter

Todennäköisin skenaario viittaa siihen, että omaisuus on viiden aallon nousevan rakenteen kolmella aallolla (oranssi). Sen lisäksi, että aalto kolme on terävin, se todennäköisesti laajenee. Siksi niiden aaltojen määrä, jotka täydentäisivät laajennetun kolmen aallon, annetaan mustana.

Tämän aallon huipun kohdealue on 0,50–0,515 dollaria. Kohde luodaan yhden aallon aallonpituudella 1,61 (oranssi) ja 0,618 Fibonaccin retracement -tasolla (musta).

Sen jälkeen koko muodostuma, joka sisältää aallot neljä ja viisi, päätyy todennäköisesti siihen, että DOGE saavuttaa uuden kaikkien aikojen huippunsa. Skenaario pysyy voimassa niin kauan kuin kahden aliaallon alapuolella, 0,216 dollaria (punainen viiva), ei ole taukoa.

DOGE -kaavio TradingView'ssa

Katso päivän Bitcoin -analyysi.

DOGE-artikkeli voi mennä pitkän aikavälin ralliin; analyysi nähtiin ensimmäisen kerran BeInCrypto -ohjelmassa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *