Erot kaupankäynnissä nousevilla ja laskevilla markkinoilla, selitetty

Nousevien ja laskevien markkinoiden välisen eron ymmärtäminen voi auttaa kauppiaita minimoimaan riskit sijoitussalkussaan.

Miten automatisoitu kaupankäynnin ohjelmisto voi auttaa elinkeinonharjoittajaa molemmilla markkinoilla?

Automaattinen kaupankäyntialusta voi auttaa käyttäjiä tunnistamaan ja toteuttamaan kryptovaluuttakauppoja vähemmän manuaalisesti.

Kauppiaiden voi olla vaikea löytää tarvittavaa aikaa kaavioiden eteen, kun he yrittävät määrittää oikean ajan ostaa ja myydä. Tämän seurauksena monet ovat huomanneet menettäneensä monia mahdollisuuksia, koska he eivät olleet tietokoneillaan oikeaan aikaan. Automaattinen kaupankäynti voi auttaa kryptovaluuttakauppiaita hyödyntämään mahdollisimman monta näistä mahdollisuuksista ja ratkaisemaan monia edellä mainittuja ongelmia.

TradeSanta on automatisoitu kaupankäyntialusta, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan kauppoja monilla suurilla pörsseillä. Automaattisten kaupankäyntiominaisuuksien avulla käyttäjät voivat hyödyntää erilaisia algoritmeja suorittaakseen kauppoja useilla tileillä ja eri strategioilla kerralla. Ohjelma etsii kaupankäyntimahdollisuuksia markkina -analytiikan ja laskelmien perusteella ja toimii huomattavasti nopeammin kuin manuaalinen napsauttaminen.

Viimeisen vuoden aikana TradeSanta on lisännyt TradingView -signaaleja Binanceen, Huobiin ja HitBTСX: ään, jotka kaikki perustuvat TradingView -kryptovaluutan seulontaan. Alusta on myös ottanut käyttöön DCA -botin Binance ( BNB ) Futures in Alpha -kauppiaille, joilla on enimmäistilaus, ja lisännyt viimeisen syklin vaihtoehdon, jotta botti voi lopettaa nykyisen syklin ja pysähtyä.

Lue lisää TradeSantasta

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään sisältöä tai tuotetta tällä sivulla. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaikki tärkeät tiedot, jotka voisimme saada, lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimuksensa ennen kuin he ryhtyvät mihinkään yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täyden vastuun päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvontana.

Miksi on tärkeää ottaa huomioon markkinoiden tyyppi?

Eri markkinat vaativat erilaisia strategioita onnistuneiden kauppojen toteuttamiseksi.

Nousevat ja laskevat markkinat vaikuttavat suuresti sijoitussalkkuusi. Siksi kaikkien sijoittajien on harkittava sijoitusmarkkinoita, jotta he voivat luoda parhaan strategian salkunsa riskien vähentämiseksi.

Pitkällä aikavälillä osakemarkkinat ovat kuitenkin aina osoittaneet positiivista tuottoa ajan myötä.

Kuinka sijoittaa laskeviin markkinoihin?

Sijoittajat näkevät Bearish -markkinat usein mahdollisuutena rakentaa alempia positioita ajan myötä, kun he odottavat seuraavaa kryptovaluuttahärkää.

Karhumarkkinoiden aloittelijoille voi olla vaikeaa käydä kauppaa, koska suuret tappioiden mahdollisuudet luokittelevat ne usein. Ostaminen karhumarkkinoilla voi kuitenkin maksaa, kun sykli kääntyy ja omaisuuserien hinnat nousevat. Ainoa ongelma on, että kukaan ei voi määrittää, kuinka kauan lasku voi kadota tai kuinka pitkälle hinnat voivat laskea. Suurin riski on silloin ostaa ennenaikaisesti tai jättää mahdollisuus tehdä kannattava sijoitus.

Näistä syistä sijoittajia kannustetaan rakentamaan asemaansa ajan mittaan. Käyttäjät voivat jatkaa uusien positioiden lisäämistä hintojen laskiessa sen sijaan, että yrittäisivät ajaa markkinoiden pohjaa. Näin sijoittajat voivat hyödyntää uusia alempia hintoja niiden laskiessa.

Kokeneemmille sijoittajille lyhytmyynti on toinen suosittu strategia laskevilla markkinoilla. Lyhytmyynti tapahtuu, kun kauppiaat myyvät lainattuja kryptovaluuttoja korkealla hinnalla tarkoituksena ostaa ne takaisin uudella alhaisemmalla hinnalla.

Mikä on laskeva markkina?

Laskevat markkinat, kun omaisuuserien hinnat laskevat sijoittajien luottamuksen ja yritysten voittojen ohella.

Kuten karhu hyökkää pyyhkäisemällä alas kynsillään, karhumarkkinat ovat härkämarkkinoiden vastakohta, ja ne havaitaan tyypillisesti silloin, kun omaisuusluokka laskee yli 20% pitkän ajan (noin kahden kuukauden) aikana. Karhumarkkinoita esiintyy usein äskettäisen huippun jälkeen. Karhumarkkinat voivat kestää muutaman viikon tai useita vuosia.

Näinä aikoina sijoittajien tärkeimmät tunteet ovat usein pelko, epävarmuus ja epäily, joten lyhenne FUD. Uudet sijoittajat välttelevät usein osallistumista karhumarkkinoille näistä syistä.

Kuinka sijoittaa härkämarkkinoille?

Sijoittajat yrittävät usein hyödyntää härkämarkkinoita ostamalla mahdollisimman alhaisia ja odottamalla omaisuuserien hintojen nousua.

Kun markkinat ovat nousussa, sijoittajat yrittävät usein hyödyntää hintojen nousua ostamalla osakkeita mahdollisimman varhain nousukauden aikana ja myymällä ne huippunsa saavutettuaan. Kaikki härkämarkkinoiden aikana syntyvät tappiot ovat väliaikaisia, jolloin sijoittajat voivat jatkaa sijoittamista luottavaisin mielin, että he tekevät tuottoa.

Suosittuja strategioita ovat "trendin ajaminen", jossa sijoittajat valitsevat kolikot, joilla on jo vahva nousu, voittaakseen loput ylösalaisin. Toinen tunnettu strategia tunnetaan nimellä "osta ja hodl", jossa käyttäjät pitävät valuuttoja koko härkätaistelun ajan ja myyvät, kun hinnat ovat mahdollisimman korkeat.

Markkinoiden ajankohdan pitäminen on kuitenkin aina järjetöntä. Sen sijaan periaate, jonka mukaan dollarin kustannusten keskiarvoistaminen tai samojen dollarisummien sijoittaminen tietyin aikavälein, voi auttaa sijoittajia hyötymään korjauksista ja kaatumisista mahdollisimman paljon.

Mikä on nouseva markkina?

Nousevat markkinat ovat nousevia markkinoita, joiden sijoittajien luottamus kasvaa.

Omaisuusmarkkinat nousevat ja laskevat jatkuvasti kaupankäynnin aikana. Aikoina, jolloin hinnat nousevat jatkuvasti, markkinat voidaan määritellä härkämarkkinoiksi tai härkätaisteluiksi. Vaikka alkuperä ei ole selvä, useimmat ihmiset yhdistävät nämä termit härän hyökkäystapaan; työntämällä sarvet ylöspäin. Nämä markkinat voivat kestää kuukausia tai jopa vuosia, vaikka tarkat päivämäärät voidaan määrittää vasta myöhemmin. Hintojen nousun myötä sijoittajien luottamus kasvaa, kun sijoittajat tulevat optimistisiksi tai "nouseviksi" hinnankorotuksista.

Valitettavasti sijoittajien luottamus ei kestä ikuisesti – mikä voi johtaa hintojen jyrkkään laskuun ja karhumarkkinoiden alkuun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *