Texasista tulee Yhdysvaltojen suurin salausvaltio, kuvernööri

sanoo

Greg Abbotin idea on kunnianhimoinen. Texasin kuvernööri palasi puhumaan salausmarkkinoista. Twitterissä hän julisti aikovansa olla maan ensimmäinen lohkoketjun ja kryptovaluuttojen alalla.

Mikroblogissa hän muistutti, että Texas on jo ykkönen öljyssä, maakaasussa, tuulienergiassa, viennissä ja liiketoimintaympäristössä, ja seuraava askel on digitaaliset valuutat.

Osavaltion lakia on jopa muutettu kannustamaan investointeihin kryptovaluutoihin ja lohkoketjuun. Texasista tuli toinen Yhdysvaltojen osavaltio Wyomingin jälkeen, joka tunnisti kryptovaluutat kauppalaissaan ja avasi tien alan yrityksille. Foundry USA: n julkaisemat uudet tiedot asettivat Teksasin Yhdysvaltojen parhaiden bitcoin -kaivostyöläisten joukkoon. Amerikan keskivaltio kilpailee New Yorkin, Kentuckyn ja Georgian kanssa.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä BeInCrypto -ryhmässä Telegramissa!

Mutta Miamin kaupunki Floridan osavaltiossa, joka ei näy tässä sijoituksessa, haluaa myös olla Texasin suora kilpailija tässä kilpailussa. Kaupungin pormestari Francis Suarez julisti äskettäin aikovansa olla Yhdysvaltojen tai maailman salauspääkaupunki.

Suarez lähettää ehdotuspyynnön myöhemmin tässä kuussa, jotta se voisi auttaa luomaan mekanismin virkamiesten maksamiseksi ja jotta kaupungin asukkaat voisivat maksaa maksuja – ja tulevaisuudessa jopa veroja – Bitcoinissa. On sairaaloita, jotka saavat jo lahjoituksia, ja jopa hotelliketju, joka hyväksyy kryptovaluutat maksutavaksi Miamissa.

Bitcoin hash Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa 19,9% bitcoin -hashista – eli kaivostyöläisten kollektiivisen laskentatehon prosenttiosuudesta – on New Yorkissa, 18,7% Kentuckyssa, 17,3% Georgiassa ja Texasissa 14%. Tiedot ovat Foundry USA: lta, joka on Pohjois -Amerikan suurin ja maailman viidenneksi suurin kaivosallas.

Castle Island Venturesin perustaja, joka esitteli tiedot Texas Blockchain Summitissa Austinissa, Nic Carter sanoi:

-Tämä on ensimmäinen kerta, kun meillä on todella valtion näkemys siitä, missä kaivostyöläiset ovat. Ja tämä on paljon tehokkaampi tapa selvittää, missä louhinta tapahtuu Yhdysvalloissa. ”

Mutta kuten Carter huomauttaa, Foundry-tietojoukossa ei oteta huomioon koko Yhdysvaltojen kaivoshajautusta, koska kaikki yhdysvaltalaiset kaivostilot eivät tee sopimusta kyseisen poolin palveluista.

Esimerkiksi Riot Blockchain on yksi suurimmista julkisesti kaupankäynnin kohteena olevista kaivosyhtiöistä Yhdysvalloissa, ja sillä on suuri läsnäolo Texasissa. He eivät käytä Foundryä, joten niiden tiivisteitä ei lasketa tähän tietojoukkoon – mikä on osa syytä siihen, että Texasin kaivostoiminta on aliarvioitu.

Texas voi olla neljäs valimon tietojoukon mukaan, mutta monet asiantuntijat uskovat, että ei ole epäilystäkään siitä, että se on kaivostyöntekijöiden ylin lainkäyttöalue. Jotkut bitcoin -louhinnan suurimmista nimistä ovat asettuneet Texasiin, mukaan lukien Riot Blockchain ja kiinalainen kaivosmies Bitdeer, jotka kaivavat samalla alueella Rockdalessa.

Tilaukset uusille ASIC -laitteille – erikoislaitteille, joita käytetään uuden bitcoinin lyömiseen – osoittavat, että kymmeniä tuhansia koneita odotetaan toimitettavan Teksasiin The Block Crypto -lehden mukaan . Valtiolla on myös kryptovaluuttaystävällisiä lainsäätäjiä, sääntelemätön sähköverkko reaaliaikaisilla spot-hinnoilla ja, mikä tärkeintä, pääsy merkittävään ylimääräiseen uusiutuvaan energiaan sekä maakaasuun.

halpaa energiaa

ERCOT, Texasin sähköverkkoa ylläpitävä organisaatio, on maan halvin hyötysuhde-aurinkovoima, 2,8 senttiä kilowattitunnilta . Verkko sisältää myös tuuli- ja aurinkoenergiaa. Monien asiantuntijoiden on vaikea voittaa Texasin energian hintaa.

Toinen suuri energia -suuntaus bitcoin -kaivostoiminnassa Teksasissa on "hukka" maakaasun käyttö energia -alustoilla, mikä vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja ansaitsee rahaa kaasun toimittajille ja kaivostyöläisille.

Carter sanoo, että jos sitä hyödynnetään täysimääräisesti, pelkkä Texasissa syttynyt kaasu voisi toimittaa 34% bitcoin -verkosta tänään – mikä tekisi Texasista paitsi Bitcoinin louhinnan ehdottoman johtajan Yhdysvalloissa, mutta myös maailmassa.

Kiinan vaikutus

Kun Peking päätti karkottaa kaikki salauskaivosmiehensä, noin puolet bitcoin -verkosta katosi käytännössä yhdessä yössä. Kiinan hallituksen päätös, joka julkistettiin noin viisi kuukautta sitten, laukaisi suurimman bitcoin -kaivosmiesten muuttoliikkeen.

Valimon tietokokonaisuus osoittaa, että suurimmat bitcoin -louhintatoimet ovat joissakin osavaltioissa, joissa on eniten uusiutuvia energialähteitä – pelinvaihtaja Bitcoinin ympäristövaikutuksia koskevassa keskustelussa.

Artikkeli Texas on Yhdysvaltojen suurin salausvaltio, jonka mukaan kuvernööri nähtiin ensimmäisen kerran BeInCrypto -palvelussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *