AVAX nousee 200% kahdessa viikossa: mistä ostaa Avalanche

AVAX nousee 200% kahdessa viikossa: mistä ostaa Avalanche

Lumivyöry (AVAX) on tämän kuun kuuma aihe, 154% nousu viimeisten 7 päivän aikana
Kun 180 miljoonan dollarin likviditeettikaivostoiminta käynnisti historiallisen Avalanche-rallin viime viikolla, AVAX on noussut 200% viimeisen kahden viikon aikana, ja valuutta on valmis asettamaan uuden kaikkien aikojen korkeimman $ 59, 40: n yläpuolelle. Sijoittajat ovat yksi suurimmista voittajista keskikokoisten ja suurten yhtiöiden valuuttojen joukossa. Tässä artikkelissa on lisätietoja Avalanche -hankkeesta ja AVAXin ostopaikoista.

Miten ja mistä ostaa Avalanchea Brasiliassa ja muualla

Voit ostaa Avalanche -tunnuksia (AVAX) useilta eri kryptovaluutta -alustoilta, joten voi olla vaikeaa löytää paras paikka ostaa AVAX. Valitsemme avuksesi avuksesi kaksi parhaiten lisensoitua myyjää – rekisteröidy ja rahoita tilisi aloittaaksesi Avalanche -kaupankäynnin tänään. Vältä DEX -sopimuksia ja sääntelemättömiä välittäjiä, koska nämä sivustot jättävät sijoittajat alttiiksi haittaohjelmille.

eTorus

eToro tukee kryptovaluuttakauppaa yli 180 maassa ympäri maailmaa 48 Yhdysvaltain osavaltion lisäksi. Alusta tarjoaa joitakin alan halvimmista valuuttakursseista ja palkkioista. Osta AVAX eToron kanssa nyt Vastuuvapauslauseke

pippurikivi

Pepperstone perustettiin vuonna 2010 Melbournessa, Australiassa. Myöhästyneiden teloitusten, kalliiden hintojen ja huonon asiakastuen turhauttamina he alkoivat tarjota kauppiaille kaikkialla maailmassa huipputeknologiaa, edullisia hintaeroja ja aitoa sitoutumista auttamaan heitä hallitsemaan kauppaa. Sen tehtävänä on luoda teknologiaan perustuva kauppamaailma, jossa kunnianhimoiset kauppiaat voivat ottaa vastaan ​​globaalien markkinoiden haasteen ja mahdollisuudet. Osta AVAX ja Pepperstone nyt Vastuuvapauslauseke

Mikä on Avalanche?

Avalanche on moniketjuinen DeFi-ekosysteemi, joka yhdistää skaalautuvuuden primitiiviset elementit, kuten nopeat tapahtumat ja alhaiset maksut, luodakseen yhden hajautetun finanssimaailman käyttökelpoisimmista ja kustannuksia haitallisimmista ympäristöistä. Tämä houkutteli hitaasti mutta tasaisesti muilta verkostoilta, kuten Ethereumilta, vikoja, joissa hitaat tapahtumat ja korkeat maksut tekivät DeFi: stä jonkin verran saavuttamattoman, erityisesti kokemattomille käyttäjille ja niille, joilla ei ole suuria pääomavarauksia.

Pitäisikö minun ostaa AVAX tänään?

Kun viime viikolla julkistettiin 180 miljoonan dollarin likviditeettikaivosaloite, Avalanche on herättänyt enemmän kiinnostusta ja näyttää saavuttavan uuden kaikkien aikojen ennätyksen. Kolikon nykyinen ennätyshinta on 59,40 dollaria, joka on asetettu kuusi kuukautta sitten helmikuussa. AVAX on tällä hetkellä 49 dollarin tuntumassa, ja jos kahden viime viikon tasaiset voitot voivat jatkua, voidaan väittää, että on vain ajan kysymys, ennen kuin uusi kaikkien aikojen ennätys rekisteröidään. Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedoksi – mitään sen sisällöstä ei tule tulkita rahoitus- tai sijoitusneuvoksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *