Jos sääntely kehittyy, Itaú voi tukea Bitcoin -välittäjiä

Jos sääntely kehittyy, Itaú voi tukea Bitcoin -välittäjiä

Bank Itaú arvosteli brasilialaisten Bitcoin -välittäjien puolustusta, jotka hyökkäsivät sijoittajien salakirjamarkkinoihin liittyvien tuotteiden tarjouksiin. 12. elokuuta Brasilian kryptoaktiivisten ja lohkoketjuyhdistys (ABCB) lähetti talouspuolustuksen hallintoneuvostolle (CADE) lausunnon Itaún asenteesta Brasiliassa ja tarjosi Bitcoiniin liittyviä investointeja keskitason ja korkean tulotason asiakkaille. Tässä hallinnollisessa tutkimuksessa ABCB: n edustaja Fernando Furlan sisälsi kuvakaappauksia Itaun tarjouksista sosiaalisissa verkostoissa. Siten kryptovaluutan välittäjien puolustaminen tuki CADEa, että pankit ovat kiinnostuneita toimimaan segmentillä, erityisesti Itaú, joka olisi aggressiivisin yrityksiä vastaan. Koska nämä pankkilaitokset kuitenkin jatkavat valuuttatilien sulkemista, olisi selvää, että kilpailu on epäreilua. ABCB: n edustaja pyysi myös CADEa päättämään tapauksesta, joka oli lopetettu muutama kuukausi sitten.

Mitä Itaún puolustus sanoo hyökkäysten jälkeen kryptovaluuttapalvelutarjouksistaan?

Viime maanantaina (23) Itaú lähetti CADElle mielenosoituksen, jossa kritisoitiin Bitcoinin tarjouksista saamiaan hyökkäyksiä. Pankin mielestä ABCB yrittää johtaa CADEa harhaan.

“ABCB, joka on nyt täysin kumonnut lausunnollaan, yrittää johtaa tämän D. CADEn harhaan ja haluaa saada kansallisen kilpailuviranomaisen uskomaan, että käytännön ja Itaú Unibancon jo asiakirjoissa puolustaman kannan välillä on tietty ristiriita.”

Pankki väitti, että sosiaalisissa verkostoissa soitetut puhelut saivat asiakkaat osallistumaan tapahtumiin, jotka koskivat pankin luetteloimia kryptovaluuttamarkkinoihin liittyviä tuotteita. Lisäksi Itaun puolustus piti Bitcoinin ja kryptovaluuttojen kysymystä kuumina aiheina viime kuukausina, ja on tärkeää tuoda tietoa brasilialaisille sijoittajille aiheesta.

“Näin ollen Itaú Unibanco on tietoinen siitä, mitä Brasiliassa ja kaikkialla maailmassa tapahtuu, ja käyttänyt sosiaalista mediaa tarjotakseen asiakkailleen enemmän tietoa trendeistä, uusista tuotteista ja palveluista, mukaan lukien ne, jotka voivat olla yhteydessä uusiin tekniikoihin.” kuten Bitcoin ja kryptoaktiviteetit yleensä. Näin on siis pörssilistattujen rahastojen kohdalla, jotka tunnetaan lyhenteellä “ETF”, ja salaustekniikoista: BITH11 ja HASH11. “

Bitcoin ETF: t on listattu B3: ssa, Itaú väittää, että se aikoo tukea markkinayhtiöitä vain, jos sääntely sallii

Itaú väitti myös, että sen luetteloimia tuotteita hallinnoivat kolmansien osapuolten yritykset eivätkä kuulu sen ”ryhmittymään”. Lisäksi pankki ilmoitti, että asiakkaidensa käytettävissä olevat ETF -rahastot on listattu Brasilian pörssissä B3. Itaú totesi myös, että jos Brasilian asetus muuttuu, sen kantaa Bitcoin -välitystilien kieltämiseen voitaisiin tarkistaa.

“Itaú Unibanco, koska se ei pysty täysin ja kunnolla noudattamaan PLD/CFT: tä koskevia lakisääteisiä ja sääntelyvelvoitteita, kun se tarjoaa tilitilipalveluja kryptovaluutan välittäjille, koska he eivät ole saaneet riittävästi tietoja tai valvontaa. tässä hallinnollisessa tutkimuksessa se ei edelleen toimi tässä toiminnassa. Tämä asema heijastuu isonomisella tavalla kaikille asiakkailleen, jotka toimivat tällaisilla varoilla, sanotun kuitenkaan rajoittamatta tällaisen direktiivin tulevia tarkistuksia, jos sääntely -ympäristö ja salausaineiden markkinoiden suurempi kypsyys sen sallivat. ”

Perustelujensa jälkeen pankki pyysi liittovaltion autarkiaa esittämään asian. Itaú’s Manifestation with CADE vastaan ​​Bitcoin -välittäjien puolustaminen voidaan lukea kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *