Visa ostaa NFT: n yli 800 tuhannella dollarilla

Visa ostaa NFT: n yli 800 tuhannella dollarilla

Vaikka NFT -aalto on menettänyt osan vahvuudestaan, meillä on edelleen suuria nimiä, jotka ovat kiinnostuneita näistä digitaalisista taiteista maksujenkäsittelyjätin kanssa Visa kuluttaa lähes 900 000 dollaria rahakkeen ostamiseen. Yhtiön mukaan NFT: n ostaminen on osa Visan perinteitä kerätä historiallisia kaupallisia esineitä.
Visa ilmoitti ostosta Twitterin kautta ja ilmoitti ostaneensa sen “CryptoPunk #7610”.
CryptoPunks ovat joitain Ethereum-lohkoketjun vanhimmista NFT: istä, ja niillä on itse asiassa joitain arvokkaimpia kohteita ei-vaihdettavilla merkkimarkkinoilla.

”Viimeisten 60 vuoden aikana Visa on rakentanut kokoelman historiallisia kaupallisia esineitä-paperiluottokorteista zip-zap-luottokorttikoneisiin. Tänään olemme siirtyneet NFT -kaupan uudelle aikakaudelle, Visa toivottaa CryptoPunk #7610: n tervetulleeksi kokoelmaamme. ”

Visan virallisen lausunnon mukaan kiinnostus NFT -laitteisiin ei ole vain mahdollisuus lisätä niiden keräämistä, vaan myös mahdollisuus, että nämä markkinat vahvistuvat tulevaisuudessa. Cuy Sheffield, Visan NFT -asiantuntija sanoi, että hänen mielestään NFT: llä on tärkeä rooli vähittäiskaupan, kaupan, viihteen ja sosiaalisen median tulevaisuudessa. Lisäksi Sheffield selitti, että hankinta oli tapa oppia NFT -markkinoiden toiminnasta ja auttaa Visa -asiakkaita pääsemään tälle sektorille tulevaisuudessa.

”Ennen kaikkea halusimme oppia (NFT: stä). Uskomme, että NFT: llä on tärkeä rooli kaupan, vähittäiskaupan, sosiaalisen median ja viihteen tulevaisuudessa. Jotta voimme auttaa asiakkaitamme ja kumppaneitamme osallistumaan näille markkinoille, meidän on ensin ymmärrettävä tämä infrastruktuuri ja maailmanlaajuisen oston vaatimukset. ”

Valinta ostaa CryptoPunk johtuu siitä, että Visa halusi tehdä selväksi tukensa luojalle, keräilijälle ja taiteilijalle.

“Haluamme myös osoittaa tukemme luojaille, keräilijöille ja taiteilijoille, jotka kehittävät NFT -kaupan tulevaisuutta.”

Yhtiö uskoo, että NFT: llä on potentiaalia vauhdittaa luojataloutta ja kannustaa luovia yksilöitä yrittämään elää taiteestaan ​​ja digitaalisesta kaupankäynnistään.

Kaikki eivät olleet samaa mieltä Visan kanssa

Mielenkiintoista ja silmiinpistävää on, että jotkut NFT-yhteisön jäsenet ovat saaneet “kirppun korvaan” Visa: n tuella ei-vaihdettavilla merkkimarkkinoilla. Tämä johtuu siitä, että maksujen käsittelijä on aiemmin tehnyt useita toimenpiteitä, jotka vahingoittavat kryptomarkkinoita. Crypto Bitlord -käyttäjä oli esimerkki tästä Visa: n vastakkaisesta näkemyksestä.

“Joo, mutta odota, miksi peruutat edelleen tilini kryptovaluuttojen kauppaa varten?” Toinen käyttäjä vastasi: ”Koska kauppailet kryptovaluutoilla, se ei anna heille rahaa, niin kauan kuin he käyvät kauppaa salauksella, he ansaitsisivat paljon rahaa. Talo voittaa aina. ”

Koska Visa sanoo haluavansa auttaa tulevia käyttäjiä ja kumppaneita pääsemään markkinoille, on selvää, että se aikoo kannustaa alaa hyötymään kasvavista markkinoista.

”Se on hullua, en voi edes ostaa kryptovaluuttoja Visa -kortillani, koska RBC estää sen turvallisuussyistä. Ehkä sinun pitäisi kertoa heille, että se on ok, koska ostat myös? “

Kuten voitte kuvitella, kaikki salaus-libertaarit eivät ole tyytyväisiä siihen, että maksujättiläinen osallistuu teollisuuteen, jonka tarkoituksena on korvata nämä suuret yritykset ja niiden keskitetyt ja usein valvovat käytännöt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *