Liittovaltion poliisi pidätti Gas Consultorian johtajan

Liittovaltion poliisi pidätti Gas Consultorian johtajan

Liittovaltion poliisi pidätti Gas Consultorian johtajan Glaidson Acácio dos Santosin tutkimusten jälkeen, jotka viittasivat suureen taloudelliseen pyramidirikokseen, joka tehtiin Bitcoin -kuvan kanssa lähinnä Cabo Friossa. Tänä keskiviikkona (25 Kryptos -toiminta aloitettiin etsintä- ja takavarikointikieltojen noudattamiseksi luksushuoneistossa Rio de Janeirossa, Itanhangán alueella, kaupungin länsipuolella. PF antoi Livecoinsille lähettämässään muistiossa lisätietoja toiminnasta.

“Keskiviikkoaamuna (25.8.) Liittovaltion poliisi käynnisti yhdessä GAECO/MPF: n ja liittovaltion verotoiminnan kanssa operaation KRYPTOS, jonka tarkoituksena on purkaa rikollisjärjestö, joka on vastuussa miljardööri -petoksista, joihin liittyy kryptovaluuttoja.”

Glaidsonin kanssa G1: n mukaan takavarikoitiin useita tavaroita, kuten kultaharkkoja, dollareita, euroja ja luontoissuorituksia. Operaatio tapahtuu sen jälkeen, kun Lagosin alue Rio de Janeirossa on työryhmän kohde, joka tutki vähintään kymmenen yrityksen toimintaa, mikä lupaisi kiinteitä voittoja Bitcoinilla. Yksi keskiviikkona operaatioon osallistuneista agentteista jopa pelästyi löydettyjen esineiden määrästä ja olisi ilmoittanut, että järjestelmä voisi olla “suurempi kuin autopesu”.

Liittovaltion poliisi pidätti Gas Consultorian johtajaa ja lisää pidätyksiä

Rio de Janeiron liittovaltion poliisin mukaan tutkimukset osoittivat, että Gas Consultoria oli yhtiö, joka käytti ponzi -järjestelmää ja tarjosi epärealistisia sijoituksia kryptovaluutoihin.

“Tutkimuksen mukaan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Lagosin/RJ: n alueella, on vastuussa rahoituspyramidijärjestelmän tai” ponzi -järjestelmän “käyttöönotosta, joka perustuu sijoitussopimuksen tosiasialliseen julkiseen tarjoukseen ilman rekisteröitymistä etukäteen virastojen sääntely, joka liittyy kryptovaluuttamarkkinoiden keinotteluun ja ennustaa sijoitetun summan kestämättömän taloudellisen tuoton. ”

Kuuden vuoden toiminnassa vallankaappaus olisi aiheuttanut miljardeja rahoitusmarkkinatappioita PF: n alustavien tutkimusten mukaan. Tästä suuresta kerätystä summasta on arvioitu, että 50% summasta kerättiin viimeisten 12 kuukauden aikana, eli huijaus kasvoi markkinoilla. Tänä keskiviikkoaamuna (25) Rio de Janeirossa, São Paulossa, Cearassa ja liittovaltion alueella suoritettiin 15 etsintä- ja takavarikointikieltoa. Lisäksi annettiin seitsemän ennaltaehkäisevää pidätysmääräystä ja kaksi väliaikaista pidätysmääräystä, joita palvelee 120 Brasilian liittovaltion poliisin agenttia. PF ilmoitti lausunnossaan, että kaikki optio -oikeudet antoi Rio de Janeiron kolmas liittovaltion rikostuomioistuin poliisin, julkisen ministeriön ja sisäisen veroviraston toimenpiteiden jälkeen.

Jopa 26 vuotta vankeutta

Liittovaltion poliisi arvioi, että Gas Consultorian johtaja voi saada jopa 26 vuoden vankeustuomion, jos hänet tuomitaan vilpillisestä hallinnosta, rekisteröimättömien määrien laittomasta liikkeeseenlaskusta, rikollisesta järjestäytymisestä ja rahanpesusta, joihin tutkittujen on vastattava. On syytä huomata, että Fantástico raportoi Gas Consultoriasta kaksi peräkkäistä raporttia kahden viimeisen sunnuntain aikana, ja ne osoittivat erilaisia ​​rahoituspyramidisuunnitelmia Lagosin alueella. Viime sunnuntaina raportti oli jo tehnyt selväksi, että liittovaltion poliisi tutkii yritystä keskiviikkona. Operaatio Kriptos on nimetty kreikkalaisen termin mukaan, joka tarkoittaa “piilotettua” ja keksi termin “salaus”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *