Tutkimus: 58 % videopelien kehittäjistä käyttää jo lohkoketjua

Pelit ovat olleet maksullisia, lohkoketju ja NFT ovat tulleet muuttamaan tätä, Stratisin toimitusjohtaja Chris Trew kertoi Cointelegraphille.

Uusi brittiläinen tutkimus paljasti, että useimmat pelistudiot ovat jo alkaneet tutkia lohkoketjua tulevia peliään varten.

Lohkoketjualustan Stratisin toimesta ja näkemystoimisto Opinionin tekemässä uudessa tutkimuksessa tutkittiin 197 videopelien kehittäjää Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Tulokset osoittivat, että 58 % kehittäjistä on alkanut käyttää blockchain-teknologiaa, ja lähes puolet vastaajista (47 %) alkoi sisällyttää nonfungible tokeneita (NFT:t).

Tutkimus osoittaa kehittäjien luottamuksen lohkoketjuun ja NFT:ihin, sillä kaksi kolmasosaa studioista odottaa lohkoketjun yleistyvän pelialalla seuraavan kahden vuoden aikana. Vaikka 72 % vastaajista harkitsee lohkoketjun ja NFT:n käyttöä tulevissa peleissä, yli puolet (56 %) aikoo ottaa uuden tekniikan käyttöön 12 kuukauden sisällä.

Puhuessaan Cointelegraphille Stratisin toimitusjohtaja Chris Trew selitti, että lohkoketju, tunnukset ja NFT:t ovat elintärkeitä teknologioita uusille digitaalisille maailmoille ja pelikokemuksille. "Ne antavat pelaajille mahdollisuuden omistaa panoksen pelaamissaan peleissä esimerkiksi ostamalla maata metaverse-pelissä NFT:nä tai auton ajopelissä", hän sanoi.

"Historiallisesti pelit ovat olleet maksullisia, ja arvo on kertynyt vain yrityksille ja alustoille. Blockchain ja NFT kääntävät tämän tilanteen päälaelleen", Trew lisäsi.

Lohkoketjun kolme tärkeintä hyötyä videopeliteollisuudelle ovat innovatiivinen pelaaminen (61 %), arvon turvaaminen pelaajille pitämällä rahaa pelissä (55 %) ja pelaajien palkitseminen todellisella arvolla (54 %). tutkimus.

Vaikka indie-pelien kehittäjät siirtyivät ensin lohkoketjuun ja NFT-avaruuteen, ja noin 20 heistä työskentelee Stratis-lohkoketjun kanssa, Trew uskoo, että suuret kehittäjät, jotka tunnetaan myös AAA-yhtiöinä, eivät jää paljon jäljessä. Suuret nimet, kuten Ubisoft ja EA, ovat jo ilmoittaneet kiinnostuksestaan tekniikkaa kohtaan, ja Epic Games on toivottanut lohkoketjupelit tervetulleeksi alustalleen .

Aiheeseen liittyvä:Ubisoft pyrkii investoimaan ja luomaan lohkoketjupelejä

Pelikehittäjien kiinnostus lohkoketjua kohtaan keskittyy hajautettuun rahoitukseen tai GameFi:iin (57 %), pelaamisesta ansaitsevaan malliin (46 %), pelin sisäisten esineiden omistusta tarjoaviin NFT:ihin (44 %) ja pelin sisäiseen digitaaliseen valuuttaan (42 %). .

Pelien kehittäjät harkitsevat pelaamalla ansaitsevien pelien verkkovaikutusta tai pelaajat siirtyvät yksinkertaisesti peleihin, jotka palkitsevat heidät ajastaan, Trew kommentoi. ”Pelaajat ovat intohimoisia. Vallankumouksellista on antaa heille mahdollisuus panostaa peliin ja ansaita rahaa metaversumissa aivan kuten todellisessa maailmassa."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *