Felipe Neto kaksinkertaistaa sijoituksensa Solanaan ja Ethereumiin

Felipe Neto kaksinkertaistaa sijoituksensa Solanaan ja Ethereumiin

Felipe Neto on tunnettu nimi brasilialaisissa Internet -yhteisöissä. Mutta nyt hänestä on yllättäen tullut myös yksi kryptovaluuttamarkkinoiden katsotuimmista persoonallisuuksista. Ilmoitettuaan uutisen ilmoittamalla useita altcoineja, kuten Solana (SOL), Felipe puhui jälleen markkinoista ja ilmoitti, kuinka paljon hän hyötyi panoksistaan. Lisäksi hän kritisoi pankkien sijoitusmuotoja ja jopa ihmisiä, jotka käyttävät imagoaan ansaitakseen rahaa sijoittajilta.

Äskettäin Felipe Neto paljasti, mihin altcoineihin hän “panosti” mahdollisella arvonnalla, Solana antoi hyvän tuoton

Hänen vetojaan olivat Solana (SOL), Cardano (ADA) ja PancakeSwap (CAKE) – mikä kiinnitti kryptomarketin huomion. Viime viikonloppuna Felipe Neto paljasti myös, kuinka paljon vedot tuottivat kaksinkertaistanut sijoitetun pääoman Solanaan 2 viikossa ja myös Ethereumissa viimeisen 3 kuukauden aikana.

Mutta hänen voitonsa kryptovaluutoista ei ollut ainoa asia, jonka hän korosti: hän kommentoi myös sitä, kuinka vähän hänen tekemänsä perinteinen sijoitus tuotti pankkiin, mikä osoitti elokuussa vain 0,4%: n arvosta sen salkusta. Armon ilmapiirissä twiittaamalla aiheesta kryptovaluutat oli a raketti emoji, Entäs pankit oli a laiskiainen emoji.

Se, että kryptomarkkinat ovat paljon kannattavampia kuin investoinnit rahoituslaitoksiin ja perinteisille markkinoille, ei ole mitään uutta. Kuitenkin itse asiassa yksi Brasilian Internetin tunnetuimmista nimistä puhuminen herättää varmasti paljon huomiota.

Voimme jo nähdä ihmisten yrittävän hyödyntää youtuber -imagoa voittojen saamiseksi

Felipe Neton äskettäinen lähestymistapa digitaalisiin valuuttoihin ei tuo vain hyötyä YouTuberille. Toisessa twiitissä tänä maanantaina (6) Neto sanoi tuntevansa haittapuolensa ryhtyä kryptovaluutoihin. Tekstissään hän varoitti, että hän on jo nähnyt kaksi ”opettajaa” rahoitusmarkkinoilla käyttämässä imagoaan kurssien myymiseen ja YouTuberin mainetta hyödyntäen. Hänen mukaansa rahoitusmarkkinoiden oletetut professorit tekivät viestejä, joissa sanottiin, että YouTuber seurasi heidän elämäänsä ja siksi he menestyivät niin hyvin sijoituksillaan.

Kuten voitte kuvitella, ei ole totta, että Felipe Neto seuraa opettajien elämää kryptomarkkinoilla. Lisäksi hän totesi, että hänellä on vain keskusteluja aiheesta Luiz Persechinin kanssa.
Felipe Neto oli järkyttynyt siitä, että kryptovaluuttaopettajat käyttivät nimeämättäFelipe Neto oli järkyttynyt siitä, että kryptovaluuttaopettajat käyttivät nimeämättä nimiä /Viserrys
Pikkuhiljaa Neto on edelleen kiistanalainen luku joillekin digitaalisille resursseille. Nähtäväksi jää, onko panoksiesi julkinen näkyvyys eri altcoineille positiivinen vai ei. Felipen “seikkailut” alalla ansaitsevat kuitenkin jo lempinimiä, kuten “Brasilialainen Elon Musk ” – josta hän ei pidä ollenkaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *