Mistä ostaa Solana, kun SOL ylittää Dogecoinin

Mistä ostaa Solana, kun SOL ylittää Dogecoinin

Solana sai 7. sijan DOGE: ssa 22%: n nousun jälkeen, mikä merkitsi uuden kaikkien aikojen ennätyksen alkua
Solana jatkoi erinomaisessa muodossaan kaksinumeroisella päivittäisellä lisäyksellä. Eilen illalla alkanut ralli on nostanut SOL: n uusille ennätyksille, ja kaikkien aikojen ennätys 145,97 dollaria on kirjattu aiemmin tänä aamuna. Solanan vauhti näyttää tällä hetkellä ehtymättömältä, ja SOL -merkki nousee toistuvasti ennennäkemättömälle tasolle. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja Solanasta ja oppiaksesi parhaan sivuston SOL: n ostamiseen tänään.

Miten ja mistä ostaa Solana Brasiliassa ja muualla

Solanan voi ostaa käytännöllisesti katsoen mistä tahansa kryptovaluuttavälittäjästä tai pörssistä, mikä tekee oikean ostopaikan valitsemisesta erittäin vaikean tehtävän. Onneksi olemme valinneet kaksi parasta alustoa helpottamaan tätä valintaa. Molemmat alustat ovat täysin säänneltyjä, joten voit olla varma, että Solana -sijoituksesi on turvallisimmissa käsissä. Vältä aina, kun mahdollista, lisensoimattomien välittäjien ja hajautettujen pörssien käyttöä. Nämä sivustot ovat sääntelemättömiä, mikä tekee niistä vähemmän turvallisia ja suojattuja.

LikviditeettiX

Osta SOL LiquidityX: llä nyt

pippurikivi

Pepperstone perustettiin vuonna 2010 Melbournessa, Australiassa. Myöhästyneiden teloitusten, kalliiden hintojen ja huonon asiakastuen turhauttamina he alkoivat tarjota kauppiaille kaikkialla maailmassa huipputeknologiaa, edullisia hintaeroja ja aitoa sitoutumista auttamaan heitä hallitsemaan kauppaa. Sen tehtävänä on luoda teknologiaan perustuva kauppamaailma, jossa kunnianhimoiset kauppiaat voivat ottaa vastaan ​​globaalien markkinoiden haasteen ja mahdollisuudet. Osta SOL Pepperstonen kanssa nyt Vastuuvapauslauseke

Mikä on Solana?

Solana on erittäin skaalautuva älykkäiden sopimusten alusta, jonka tavoitteena on optimoida hajautetut sovellukset ja hajautettu rahoitus (DeFi) seuraavan sukupolven lohkoketjun avulla. Solana ottaa positiiviset puolet alkuperäisistä älykkäiden sopimusten lohkoketjusta, Ethereumista, ja parantaa käytännössä kaikkia negatiivisia asioita, mikä on johtanut suosion nousuun, kun Ethereum kohtaa yhä enemmän pullonkauloja. Sen ominaisuudet ovat nopeat tapahtumat, alhaiset maksut ja edistyneet ominaisuudet. Solana kukoistaa DeFi: nä ja dAppsina Ethereumilla, ja siitä tulee yhä kestämättömämpi korkeiden hintojen ja hitaan, tukkeutuneen verkon takia. Solanan verkkovaikutus kasvaa päivä päivältä uusien Ethereum -käyttäjien ja -hävittäjien liittyessä, mikä voisi teoriassa johtaa vielä suurempaan eksponentiaaliseen kasvuun.

Pitäisikö minun ostaa SOL tänään?

Solana kasvaa edelleen voimakkaasti ja rekisteröi uusia huippuja näennäisesti pysähtymättä. Nykyinen hetki on johtanut melkein pystysuoraan hintaliikkeeseen, mutta SOL: n rallin vauhti ei vielä osoita merkkejä hidastumisesta.

7 päivän Solana-kaavio. Lähde: CoinMarketCap Solanan käyttötapa muuttuu myös ajankohtaisemmaksi, kun Ethereum jatkaa kamppailua verkkostressin kanssa Layer 2 (Layer 2) -ratkaisujen asteittaisen julkaisun ja äärettömän viivästyneen Ethereum 2.0: n vuoksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *