Ethereumin hinta nousee ja Arbitrum on saattanut auttaa

Ethereumin hinta nousee ja Arbitrum on saattanut auttaa

Ethereumin hinta nousi noin 30% viikossa, ja toisen tason ratkaisu, nimeltään Arbitrum, saattoi auttaa luomaan uuden nousevan tunteen kalliiden ydinverkkomaksujen ja vielä päivätämättömän ETH 2.0 -päivityksen keskellä. Tällä hetkellä, Ethereumin (ETH) hinta ylitti 20 000 dollarin rajan toisen kerran historiassavaikka ensimmäinen kerta kesti alle viikon. Nykyään maailman toiseksi suurimmalla kryptovaluutalla on 18% koko markkinoista, ja sen pääoma on 2,4 miljardia dollaria, kun se saavutti yli 4 000 dollaria.

markkinoiden voitto

Vahvan DeFi- ja NFT -aallon myötä Ethereum on kasvanut tämän vuoden alusta lähtien, jolloin sillä oli vain 8% markkinoista. ETH: n voimakkain nousuliike tapahtui vuonna 2017, jolloin sillä oli 31%: n markkina -asema, kun Bitcoinin 37%. Kasvavan adoption jälkeen jotkut ihmiset, kuten Pantera Capitalin toimitusjohtaja, uskovat, että Ethereum ylittää Bitcoinin.

Arbitrumin toisen tason ratkaisut animoivat ja Ethereumin hinta räjähtää

Vaikka ETH 2.0 ei saapu, muut projektit yrittävät ratkaista Ethereum -pääverkon nykyiset ongelmat. Yksi tällainen toteutus on tällä viikolla julkaistu toisen asteen ratkaisu Arbitrum, joka keskittyy skaalautuvuuteen, nopeuteen ja yksityisyyteen. Jopa Ethereumin luoja Vitalik Buterin sanoi, että Arbitrum voi olla erittäin tärkeä tässä projektissa.

”… Mielestäni edistystä on tapahtunut paljon ja Arbitrum julkaistiin eilen [1] se on mahtavaa…”.

Sen lisäksi, että ydinverkon käyttäjät vähentävät käyttäjien käyttökustannuksia, ne hyötyvät myös siitä, että ratkaisu purkaa Ethereumin ydinverkon.

EIP-1559 ja Ethereum Burning to Control Inflation

EIP (Ethereumin parannusehdotus) numero 1559 hyväksyttiin 5. elokuuta., lähes kuukausi sitten, tuoden verkkoon parannuksia, kuten tarkempia hinta -arvioita, kaksinkertaisen kapasiteetin lohkoja ja eniten keskusteltu kohta, osan hintojen polttamisesta. Vaikka Ethereum -lohkojen kapasiteetti on nyt kaksinkertainen, vain 50% niiden koosta käytetään, loput 50% on varattu aikoihin, jolloin verkko ei voi sisältää tapahtumia, jotka käyttivät ehdotettua GAS: a, joten verkko voi tyhjentää (sisällyttää) nämä lohkot käyttämällä lohkon ylimääräinen osa. Turvallisuusasioissa, kuten hyökkäyksissä, jotka pakottavat useat lohkot toimimaan 100%: lla, Vitalik selittää, että hyökkäys maksaisi 225 kertaa enemmän 10 minuutin kuluttua.

Tämän EIP: n eniten keskusteltu kohta

Tavoitteena oli palkintojen polttaminen, jotka menivät kaivostyöläisille ennen. Aluksi he eivät pitäneet ajatuksesta. Malli teki kuitenkin hyvän vaikutuksen laajempaan yhteisöön aiheuttaen ETH: n hinnan nousun. Tällä tavalla kaivostyöläiset louhivat hyvin saman verran fiat -valuuttaan muunnettuna ilman tappioita.

palovammoja

Sen hyväksymisen jälkeen ,. verkko poltti yli 180 000 ETH, määrä vastaa 3,7 miljardia realia nykyisessä lainauksessa. Tästä huolimatta eetteri ei ole kaukana deflaatiovaluutasta, sillä samana aikana syntyi yli 393 000 ETH (8 miljardia BRL). Idea on kuitenkin alku hidastaa valuutan luomista. On kuitenkin syytä muistaa, että nämä uudet valuutat takaavat verkon turvallisuuden, ja jos palkkio laskettaisiin 2: sta 1 ETH: iin lohkoa kohden, on erittäin todennäköistä, että verkon turvallisuus putoaa saman verran. Tämän seurauksena tämän tilanteen riskit olisivat suuret ja tekisivät verkosta jopa hajautetumman ja voisivat jopa hyödyttää tiettyjen maiden kaivosviljelylaitoksia, jotka maksavat halvalla energiasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *