NFT:t voivat olla "yhtä suuria tai suurempia" kuin kaikki Coinbasen kryptolaitteet, toimitusjohtaja sanoo

Kymmenen kertaa enemmän ihmisiä on rekisteröitynyt Coinbasen tulevalle NFT-alustalle kuin OpenSealla oli yhteensä viimeisen 30 päivän aikana.

Kun Coinbase kryptovaluuttapörssi valmistautuu ottamaan pian käyttöön oman nonfungible token (NFT) -alustan, toimitusjohtaja Brian Armstrong on arvioinut yhtiön tulevan NFT-tarjouksen tärkeyden.

Tiistaina Coinbase julkaisi kolmannen vuosineljänneksen taloudelliset tulokset ja raportoi 1,2 miljardin dollarin tuotot , jotka tulevat enimmäkseen alustan transaktiomaksuista kaupankäynnissä kryptovaluutoilla, kuten Bitcoin ( BTC ) ja Ether ( ETH ). Yritys on Yhdysvaltojen suurin kryptopörssi, jonka COIN-osakkeet ovat julkisesti kaupankäynnin kohteena Nasdaqissa.

Coinbasen NFT-tarjonta tehostaisi merkittävästi pörssin toimintaa, koska NFT-alusta voisi mahdollisesti kääntää Coinbasen koko nykyisen kryptovaluuttaliiketoiminnan. Armstrong antoi lausunnon puhuessaan tiistain puhelinkonferenssissa, Bloomberg raportoi .

"Olemme erittäin innoissamme NFT:stä, tämä tulee olemaan erittäin laaja alue kryptotoiminnalle tulevaisuudessa, ja se on jo tänään", Coinbasen toimitusjohtaja sanoi ja lisäsi, että se "voisi olla yhtä suuri tai suurempi" kuin Coinbasen kryptovaluuttaliiketoiminta.

Coinbase ilmoitti virallisesti suunnitelmistaan käynnistää oma NFT-alustansa lokakuun puolivälissä, ja se aikoo antaa käyttäjilleen mahdollisuuden luoda, ostaa, löytää ja esitellä Ethereum-pohjaisia NFT:itä. Palvelu tarjoaa sosiaalisen median kaltaisen kokemuksen, jonka avulla käyttäjät voivat seurata erilaisia profiileja ja saada päivityksiä.

Koska Coinbase aikoo julkaista NFT-alustansa myöhemmin tänä vuonna, monet ihmiset ovat jo ilmaisseet halukkuutensa kokeilla tarjousta. Muutama päivä sen jälkeen, kun Coinbase aloitti NFT-jonotuslistansa lokakuussa, yli miljoona ihmistä ilmoittautui alustalle.

Hakijoiden määrä on jatkanut nopeaa kasvuaan, sillä Coinbase on toistaiseksi saanut yli 2,5 miljoonaa sähköpostiviestiä liittyäkseen markkinoille. Tämä on vain pieni osa Coinbasen 68 miljoonasta vahvistetusta käyttäjästä ja 8,8 miljoonasta kuukausittaisesta aktiivisesta käyttäjästä vuoden 2021 toisella neljänneksellä.

OpenSea, maailman suurin NFT-markkinapaikka, käsitteli yli 1,7 miljardin dollarin arvosta tapahtumia viimeisen 30 päivän aikana, ja yli 230 000 käyttäjää oli vuorovaikutuksessa sen älykkäiden sopimusten kanssa alan mittareiden tarjoajan DappRadarin tietojen mukaan.

Aiheeseen liittyvä: "Ylityö, näemme NFT-markkinoiden laajenevan", sanoo Ripplen teknologiajohtaja David Schwartz

Coinbase on vain yksi monista maailmanlaajuisista kryptopörsseistä, jotka suunnittelevat tai ovat jo käynnistäneet NFT-alustojaan NFT-alan parabolisen kasvun keskellä. Syyskuussa Sam Bankman-Friedin krypto-pörssistä FTX tuli uusin krypto-alusta, joka ilmoitti natiivin NFT-markkinapaikan käynnistämisestä. Binance, maailman suurin kryptopörssi, debytoi oman NFT-alustansa kesäkuussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *