Kaksi lasta ansaitsee 173 tuhatta reaalia kuukaudessa kaivamalla kryptovaluuttoja

Kaksi lasta ansaitsee 173 tuhatta reaalia kuukaudessa kaivamalla kryptovaluuttoja

14-vuotias teini ja hänen 9-vuotias sisarensa ansaitsevat jopa 32 000 dollaria kuukaudessa, noin 173 tuhatta reaalia kryptovaluuttojen louhinnasta. Dallas News -verkkosivuston raportin mukaan veli ja sisar -pari hyötyvät tuhansia dollareita Ethereumin louhimisesta. Vaikka useimmat lapset katsovat YouTube -videoita, veljet ottavat vastaan ​​kryptovaluutta -alan. Pari aloitti autotallin kaivoshankkeensa viime vuoden maaliskuussa vanhalla pelitietokoneella. Tuona kuukautena he ansaitsivat noin 1 000 dollaria. Lapset oppivat YouTuben ja isänsä tuella tietokoneen asentamisen Ethereumin louhimiseen. He investoivat kaivostoiminnan tuotot uudelleen lisälaitteiden hankintaan, ja nyt heillä on 14 alusta, joissa 82 prosessoria louhii Ethereumia ja 5 pientä alusta, joissa on 12 prosessoria Raven -kolikko.

kaivos autotallissa

Veljen pari kiinnostui kryptovaluutoista sen jälkeen, kun heidän isänsä kertoi heille Bitcoinista. Tuolloin veljet olivat kiinnostuneita salausvaluutan ostamisesta, mutta koska hinta oli liian korkea, he valitsivat kaivostoiminnan. Kun bitcoin -louhinnasta tuli ylikyllästetty markkina, he valitsivat toiseksi suurimman kryptovaluutan markkina -arvon mukaan.
“Halusimme sijoittaa siihen, mutta meillä ei ollut rahaa ostaa bitcoineja”, sanoi Ishaan. “Joten sen sijaan ostamme laitteet minun.”
He perustivat kaivoslautat kotonaan olevaan autotalliin, mutta sitten toiminnan laajentuessa heidän täytyi siirtää laitteet tietokeskukseen, jossa on jäähdytysjärjestelmä. Pieni maatila, jossa on 30 videotaulua, pysyy autotallissa. Talon sähkölasku on noussut 2500 dollariin kuukaudessa, noin 13 000 dollariin, kun taas alueen samanlaisten talojen normaali lasku on 500 dollaria. Lapset käyttävät osan louhituista kolikoista kulujen kattamiseen, mutta he pitävät sen. Useimmat toivovat, että hinta tulee jatkaa nousuaan. He toivovat voivansa käyttää resursseja tulevaisuudessa koulutukseen. Ishaan haluaa opiskella Pennsylvanian yliopistoon lääkäriksi. Aanya haluaa myös olla lääkäri, mutta opiskella New Yorkissa.

Chip pula

Veljet halusivat laajentaa kaivostoimintaa, mutta pandemian vuoksi hakkeista oli pulaa. Valmistajat eivät kyenneet tyydyttämään kysyntää, koska maat suljettiin ja ihmiset eivät voineet työskennellä. Joten videokorttien ostaminen kaivostoimintaan on tullut vaikeammaksi kuin koskaan. Parilla oli kaksi vaihtoehtoa; ostaa levyjä verkkokaupoista korkealla hinnalla tai odottaa levyjen palaamista markkinoille. He valitsivat viimeisen vaihtoehdon. He ovat rekisteröityneet vastaanottamaan päivityksiä jälleenmyyjiltä, ​​kuten Best Buy ja Micro Center. Kun kaivostoiminnassa tarvittavat sirut ja laitteistot olivat saatavilla, niistä ilmoitettiin sähköpostitse. Veljet jonottivat vähittäiskauppiaiden ulkopuolelle ennen avaamistaan ​​seuraavana päivänä, jotta he voisivat ostaa palaset. Tämä strategia osoittautui kannattavaksi heille, koska pari onnistui laajentamaan kaivostoimintansa kotimaan autotallin ulkopuolelle. Heillä on datakeskus Dallasin keskustassa, missä he ylläpitävät suurinta osaa kaivoslaitteistaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *