Enjin Coin (ENJ) ja Zcash (ZEC) viikon huonoimpien joukossa; analyysi

Analyysi seitsemästä kryptovaluutasta, jotka putosivat eniten viime viikolla, 26. marraskuuta ja 3. joulukuuta välisenä aikana.

  • Mitä mieltä olit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Eniten devalvoituneet kryptovaluutat olivat:

  1. Gaala (GALA): -19,84 %
  2. Nokkosihottuma (HIVE): -19,51 %
  3. Storj (STORJ): -19,38 %
  4. VAHA (WAXP): -16,17 %
  5. Muuttumaton X (IMX): -15,29 %
  6. Enjin-kolikko (ENJ): 15,21 %
  7. Zcash (ZEC): -13,44 %

GALA

GALA on ollut laskutrendissä 26. marraskuuta lähtien, jolloin se saavutti kaikkien aikojen korkeimman 0,84 dollarin. Tämä oli huipentuma 16 päivää kestäneelle nousuliikkeelle, jonka suuruus oli 1045 %. Sen jälkeen omaisuus on laskenut 36 prosenttia.

Token on kuitenkin lähestymässä 0,46 dollarin tukea, joka on 0,5 Fibonacci-retracement-taso.

Jos alue ei onnistu käynnistämään uutta pomppimista, tuki olisi vieläkin vahvempi 0,36 dollarilla, jonka luovat vaakasuora tukialue ja 0,618 Fibonacci-retracement-taso.

GALA-kaavio TradingView'ssa

PESÄ

HIVE saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen 26. marraskuuta. Pudotuksen jälkeen merkki aloitti uuden nousuliikkeen. Se ei kuitenkaan saavuttanut aiempia huippujaan ja loi alemman huipun tiistaina (3). Tätä pidetään laskevana signaalina, koska hinta ei ollut tarpeeksi vahva saavuttaakseen aikaisemmat huippunsa.

HIVE lähestyy kuitenkin 0,5 – 0,618 Fibonacci-aluetta 1,73 – 2,05 dollarin välillä, alue, joka todennäköisesti käynnistää uuden nousuliikkeen.

HIVE-kaavio TradingView'ssa

STORJ

STORJ mursi laskutrendin 19. marraskuuta. Myöhemmin se palasi vahvistamaan linjan tueksi kolme päivää myöhemmin (vihreä kuvake).

Sen jälkeen token aloitti uuden nousuliikkeen, joka johti $3,51 huipulle 27. marraskuuta. Omaisuus ei kuitenkaan onnistunut murtautumaan 3,30 dollarin vaakasuuntaisen vastusalueen läpi ja putosi jälleen.

Tämä on viimeinen vastus ennen uutta historiallista huippua. Siksi tämän tason ylittäminen voi johtaa nousuliikkeen kiihtymiseen.

STORJ-kaavio TradingView'ssa

WAXP

WXP on laskenut 17. marraskuuta lähtien, jolloin se saavutti ennätyshinnan, 0,99 dollaria. Tähän mennessä omaisuus on laskenut 39 prosenttia.

Tiistaina token putosi nousutrendin alapuolelle ja kiihdytti edelleen laskuliikettään. Lähin tukialue on 0,485 USD. Tämä on aiemman historiallisen suuren vastarinnan alue, jonka pitäisi nyt toimia tukena.

WXP-kaavio TradingView'ssa

IMX

IMX on käynyt kauppaa laskevan kiilan sisällä marraskuun 26. päivästä lähtien. Kiilaa pidetään nousevana kuviona, mikä tarkoittaa, että mahdollinen murtuminen olisi todennäköistä.

Torstaina (2) merkki pomppii kiilan tukilinjalla, joka osui Fibonacci 0.618 -retracement-alueen kanssa. Tukitasojen yhtymä vahvisti pomppimisen validiteettia. Jos IMX rikkoo kiilan, lähin vastus on 8,25 dollaria.

IMX-kaavio TradingView'ssa

ENJ

ENJ on ollut laskutrendissä 25. marraskuuta lähtien, jolloin se saavutti kaikkien aikojen korkeimman 4,84 dollarin. Tähän mennessä omaisuus on laskenut 31 prosenttia.

Omaisuus nousi kuitenkin jälleen perjantaina (vihreä kuvake), mikä vahvisti pidemmän aikavälin nousutrendin. Niin kauan kuin tämä linja on voimassa, härkärakenne pysyy ehjänä.

ENJ-kaavio TradingView'ssa

ZEC

Marraskuun 21. päivänä ZEC rikkoi nousevan rinnakkaiskanavan. Token ei kuitenkaan pystynyt pitämään 270 dollarin vastusalueen yläpuolella, joka on luotu Fibonacci 0.618 -retracement-tason avulla.

ZEC poikkesi vastuksen yläpuolelle ennen kuin putosi jälleen. Token kuitenkin putosi jälleen viime torstaina ja vahvisti kanavan tueksi (vihreä kuvake). Siksi on mahdollista, että hän tekee pian uuden murtautumisyrityksen.

ZEC-kaavio TradingView'ssa

Artikkeli Enjin Coin (ENJ) ja Zcash (ZEC) viikon pahimpien joukossa; analyysi nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *