Timantit ovat ikuisia, myös Bitcoin

Timantit ovat ikuisia, myös Bitcoin

De Beers -yhtiötä pidettiin maailman uskomattomimpana ja muistetuimpana iskulauseena vuonna 1947.Timantti on ikuinen“Tai” Timantti on ikuinen ” – kirjaimellisesti käännetty – luonut Mary Frances Gerety.

Lisää kysyntää, vähemmän tarjontaa

Tämän ja seuraavien De Beersin iskulauseiden nero ei ole pelkästään timanttien kysynnän lisääminen tai tarjonnan vähentäminen, sillä tällaisia ​​timantteja omistavat ihmiset tuskin myisivät niitä – toisin kuin esimerkiksi kullan kanssa. Myöhemmin yritys keskittyi mainoksiin, joissa pyydettiin heitä huolehtimaan koruistaan ​​perheen perintönä, jolloin ihmiset eivät koskaan myy niitä. Tällä strategialla yhtiö pystyi myymään enemmän timantteja useille asiakkaille.

Bitcoinin pitäminen saa sen arvostamaan

Sama ilmiö löytyy Bitcoinista, mutta epävirallisesti ja toisenlaisella viehätyksellä, onhan Bitcoinin ikuinen ”iskulause” yhdestä sanasta: HODL. Termi syntyi sen jälkeen, kun GameKyuubi, bitcointalk -käyttäjä, kirjoitti väärin sanan HOLD, koska hän oli humalassa ja vihainen siitä, että hän menetti aina rahaa kauppoja tehdessään. Raportissaan hän sanoi, että tästä hetkestä lähtien hän ei enää käy kauppaa Bitcoineilla (BTC), vain pidä; eli pidä ne lompakossasi. Alle tunnissa henkilökunta ikuistettiin. Nykyään, 8 vuotta myöhemmin, sitä käytetään edelleen viittaamaan käytäntöön ostaa BTC, kerätä enemmän eikä koskaan myydä. Kulttuuri HODL pienentää kolikoiden tarjontaa markkinoilla, auttaa nostamaan Bitcoinin hintaa – aivan kuten iskulause ”A Diamond Is Forever” auttoi timanttien hintaa ja De Beersin myyntiä.

Bitcoin on ikuinen

Yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on sen päivitykset, jotka ovat aina taannehtivia. Se tarkoittaa sitä kaikki muutokset protokollaan tutkitaan erittäin huolellisesti. varmistaa, että protokollan vanhat osat toimivat edelleen uusien muutosten kanssa ja varmistaa, että vanhempia versioita käyttävät asiakkaat toimivat normaalisti. Suurin keskustelu Bitcoinista on aina ollut sen lohkojen koosta. Yksi syy siihen, miksi Bitcoin pitää lohkonsa pieninä, on Blockchainin koko ajan, mikä on pienempi ja helpompi useampien ihmisten käyttää solmuja. Vertailun vuoksi, tällä hetkellä Bitcoinilla on 362 Gt ja Ethereumilla 948 Gt, noin 3 kertaa suurempi ja 6 vuotta vähemmän.

Bitcoin, timantit ja taide

De Deersin iskulause oli niin voimakas, että se hyökkäsi Hollywoodiin. Paras esimerkki menestyksestä on salainen vakooja James Bondin franchising -elokuva 007 – Diamonds Are Forever. Ilmeisesti Bitcoin näyttää kulkevan samaa polkua, koska se on jo alkanut mainita arvostetuissa sarjoissa, sekä yleisö että kriitikot. Esimerkkejä ovat Mr. Robot, Billions ja Piilaakso, jotka jo musiikillisessa osassa löytävät viittauksia valuuttaan musiikissa Ei samanlainen kirjoittanut Eminem – sekä kappale nimeltä Satoshi Nakamoto, kirjoittanut Gramatik.

avioliittoehdotuksia

Timantit liittyvät aina avioliittoon, ja vaikka epätavallista, Bitcoin on myös jatkanut rakkausilmoituksia. Käyttämällä lohkotutkijaa, kuten blockchair.com ja kirjoittamalla sanan “naimisiin”, voimme löytää joitakin avioliittoehdotuksia. Ensimmäinen ennätys “rakkauden hulluudesta” tuli vuonna 2016, ja sen nauhoitti kaivosmies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *