Bitcoinin neljännesvuosittainen sulkeminen vuodesta 2014 vuoteen 2021

Bitcoin -lainaus taistelee kolmannen vuosineljänneksen ylemmän pään rekisteröimiseksi

Syyskuu on tuskin alkanut ja kauppiaat Bitcoin jo seuraten valuutan hintaa, joka rekisteröi 5% lisäys kuukauden ensimmäisinä päivinä. Tämän avulla hän voi silti rekisteröidä toinen tai jopa ensimmäinen merkittävä historiallinen päätös kolmannella kolmanneksella. Muista, että vuoden kolmas neljännes on heinäkuusta syyskuuhun. Viime vuoden aikana Bitcoin vahvisti 17,98%. Ennätys säilyy kuitenkin vuonna 2017, jolloin BTC: n hinta nousi 80% 1. heinäkuuta ja 30. syyskuuta välisenä aikana. Vuonna 2021, heinäkuun ensimmäisestä päivästä lähtien, kun Bitcoin sulki noteerauksensa 33 572,12 dollariin, markkinoiden kauppiaat näkivät jo liikkeen 42% purkautumisesta. Nykyään CoinMarketCapin tietojen mukaan jokaisen kolikon arvo on tänä lauantaina US 49 927,21 dollaria.

Bitcoin pyrkii saavuttamaan uusia ennätyksiä

Historian menemisen lisäksi, jos korkea sulkeminen vahvistetaan, liike osoittaa, että markkinat ovat toipuneet voimakkaasti toisen neljänneksen laskusta. Toisella puoliskolla arvon menetys oli ollut 40% – vuoden 2021 ensimmäisen neljänneksen päätyttyä 102%: n korkeimmalla tasolla.
Bitcoinin neljännesvuosittainen sulkeminen vuodesta 2014 vuoteen 2021Bitcoinin neljännesvuosittainen sulkeminen 2014–2021/Skew Muista, että BTC/USD seuraa testaamalla 50 000 dollarin vastusta, ja viimeisten kolmen päivän aikana este on jo murtunut, mutta ylöspäin suuntautuva liike ei kestänyt. Jos hinta pysyy korkeana, Bitcoin se voisi jopa olla tärkein historiallinen sulkemisensa vuonna 2021 kolmannen neljänneksen muutos.

Bitcoinin legendaarinen kriitikko ei usko digitaalisen valuutan hinnan nousun muuttavan sen varausta, joka on yhdistetty kultaan

Kun näemme Bitcoinin nousun, jotkut CNBC -kanavan toimittajat kertoivat se digitaalinen valuutta inflaatiosuojana kultaa paremmin, kun metalli devalvoituu edelleen vuoden aikana maailmanlaajuisen kriisin keskellä, kun taas BTC kasvaa dollaria vastaan. Peter Schiffille, legendaariselle kauppiaalle, joka ei pidä Bitcoinista, tämä on tärkeä signaali kullalle, joka voi uudistaa ralliaan markkinoilla.

”CNBC: n ankkurit ovat yhtä mieltä siitä, että kulta on menettänyt kiillonsa. Joka on korvattu turvapaikkana inflaatiota vastaan ​​Bitcoinilla, muilla kryptoilla ja NFT: llä. Tämä on nouseva signaali kullalle ja juuri se analyysi, jonka odotat kuulevan CNBC: ltä juuri ennen suurta kultarallia! ”

Huolimatta Schiffin uskosta, että kulta uudistaa huippunsa, tällä omaisuudella, jota sen historiassa on aina pidetty suojavaroina, on vielä pitkä matka päästäkseen Bitcoiniin, koska digitaalinen valuutta on jo vahvistunut 72% vuonna 2021, kun taas metalli laski lähes 4%.
Kullan hinta romahti kriisivuonna, Bitcoin nousiKultahinta laski kriisivuonna, Bitcoin nousi/vinoutui Siten, kun Bitcoinin hinta pyrkii saavuttamaan korkeimman hinnan neljänneksen aikana, kulta ei arvosta enemmän kuin S&P 500, joka on noussut 5,5% heinäkuusta, kun taas metalli on noussut vain 3,7%. Se, mikä voisi pitää Bitcoinin korkeampana tulevina päivinä, on sijoittajien kiinnostuksen ”jäähtyminen” kryptovaluutan kauppaa kohtaan Googlen tietojen mukaan.
Kiinnostus Bitcoiniin laskee syyskuun alussa Google Trendsin tietojen mukaanKiinnostus Bitcoiniin laskee syyskuun alussa Google Trendsin tietojen mukaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *