Bitcoin (BTC) palautuu 10 % pudotuksen jälkeen

Bitcoin (BTC) on mahdollisesti saavuttanut nousevan liikkeensä paikallisen huipun ja on nyt menossa hintakorjaukseen.

Bitcoin saavutti uuden kaikkien aikojen ennätyksen , 69 000 dollaria keskiviikkona (10). Omaisuus kuitenkin putosi melkein välittömästi sen jälkeen ja oli alimmillaan 65 982 dollaria samana päivänä.

  • Mitä mieltä olit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Laskua edelsi laskevat erot sekä RSI:ssä että MACD:ssä. Tämä yleensä edeltää laskusuunnan kääntymistä. Lisäksi pudotukseen liittyi huomattava volyymin kasvu (punainen kuvake), joka oli suurin sitten lokakuun 27. päivän.

Jos trendin kääntyminen tapahtuu, lähimmät tukialueet löytyvät 57 750 dollarista ja 53 770 – 54 250 dollarista.

Ensimmäinen on lyhytaikainen 0,382 Fibonacci (valkoinen) jäljitystaso. Jälkimmäinen on lyhytkestoisten jäljitystasojen 0,5 ja 0,382 (musta) luoma alue.

BTC-kaavio TradingView'ssa

lyhytaikainen tuki

Kuuden tunnin kaaviossa näkyy valtava laskusuhdanteen aiheuttama laskeva kynttilänjalka. Tämä on eräänlainen kynttilänjalka, joka peittää koko edellisen nousevan kynttilänjalan. Lisäksi se tukee jatkuvan pudotuksen mahdollisuutta.

Lisäksi Bitcoin putosi suoraan 66 300 dollarin alueelle, jonka piti toimia tukina. Omaisuus saavutti 63 500 dollarin tukialueen ennen kuin se nousi uudelleen (vihreä kuvake). Alue osuu pian samaan suuntaan nousutrendin kanssa, joka on ollut voimassa 25. lokakuuta lähtien.

Siksi 63 500 dollarin tukialue ja edellinen nousutrendi luovat vahvaa tukea.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin-aaltojen määrä

Aaltojen laskenta tukee myös mahdollisuutta, että BTC on saavuttanut paikallisen huipulle. Tämä osoittaa, että omaisuus on mahdollisesti saattanut päätökseen ensimmäisen (oranssin) aallon noususta, joka on ollut voimassa syyskuun 21. päivästä lähtien.

Alaaaltojen määrä näkyy mustalla ja viittaa siihen, että Bitcoin on saattanut suorittaa aallon viisi.

Ralli osui lähelle $70 500 tavoitetta, joka oli annettu käyttämällä ulkoista Fibonacci (musta) retracement ja Fibonacci (valkoinen) projektio.

Jos se on oikein, BTC voi pudota kohti aiemmin hahmoteltuja tukitasoja osana aaltoa kaksi.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Vaihtoehtoiset aaltomäärät viittaavat siihen, että Bitcoin on ollut kakkosaalolla lokakuun 19. päivästä lähtien. Se kuitenkin viittaa siihen, että pudotus vähintään 61 000 dollariin tapahtuisi.

Tämä koskettaisi rinnakkaiskanavan tukilinjaa. Lisäksi c (musta) subwave-laajennus nostaisi kaiken 54 300 dollariin, mikä on linjassa pitkän aikavälin tuen ja edellisten lukemien kanssa.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin-artikkeli (BTC) toipuu, kun 10 %:n pudotus nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *