Kysymyksiä, jotka lähetetään oikeusministerille varajäsenen pyynnöstä PF: n roolista Bitcoinin imagoa koskevissa petoksissa

Varajäsen haluaa selityksen PF: ltä Bitcoin -huijauksista

Brasilialainen varajäsen pyysi PF: ää selittämään paremmin vallankaappausten suoritukset Bitcoinin kanssa maassa. On syytä huomata, että heinäkuussa Operation Daemon oli jo herättänyt huomiota Brasiliassa, kun väärennetty Bitcoin -kuningas pidätettiin. Tuolloin takavarikoitiin rahaa, luksusautoja, aseita ja jopa kryptovaluutan lompakkoja operaatiossa, joka kiinnitti kansallisen median huomion. Mutta viime päivinä liittovaltion poliisin toinen operaatio päätyi kiinnittämään huomiota purkamalla Gas Consultorian mahdollisesti petolliset toimet ja takavarikoimalla 150 miljoonaa dollaria Bitcoinissa. Nämä ovat vain viimeisimpiä tapauksia, joissa liittovaltion poliisi on toiminut kansantalouteen vaikuttavia finanssipyramidirikoksia vastaan. Valitettavasti näiden järjestelmien johtajat päättivät valita Bitcoinin kuvan soveltaakseen huijauksiaan ja yhdistämällä digitaalisen valuutan rikosten harjoittamiseen.

Varajäsen haluaa lähettää virallisen kirjeen oikeus- ja yleisen turvallisuuden ministeriölle, jotta PF voi selittää Bitcoin -huijaukset

Liittovaltion apulaiskapteeni Alberto Neto (Republicanos-AM) jätti viime torstaina tietopyynnön edustajainhuoneelta (26). Asiakirjassa hän pyytää oikeusministeriä raportoimaan PF: n roolista vallankaappauksissa Bitcoinin kanssa.

“Se pyytää arvoisalta oikeus- ja yleisen turvallisuuden ministeriltä Anderson Torresilta tietoja liittovaltion poliisin roolista vallankaappausten tutkinnassa kryptovaluutoilla”.

Jotta ministeri voisi kommentoida tapauksia, kongressiedustaja pyytää vastausta neljään hänen esittämäänsä kysymykseen.
Kysymyksiä, jotka lähetetään oikeusministerille varajäsenen pyynnöstä PF: n roolista Bitcoinin imagoa koskevissa petoksissaKysymyksiä, jotka lähetetään oikeusministerille varajäsenen pyynnöstä PF: n roolista petoksissa Bitcoinin/lisääntymisen kanssa Varajäsen väitti, että rikolliset ovat käyttäneet enemmän kryptovaluuttoja.johtuu siitä, että niitä ei ole antanut mikään suvereeni hallitus tai rahaviranomainen“. Varajäsenelle Bitcoin -tapahtumien yksityisyys auttaa rahanpesurikoksissa. Näin ollen hän toivoo saavansa neljällä kysymyksellään lisää tietoa johtajan toiminnasta, mutta tarvittaessa hän lupaa ryhtyä toimenpiteisiin tällä alalla.

“Koska tarkastus on yksi lainsäätäjän tyypillisistä tehtävistä, tämä hakemus on hyväksyttävä tietoja saadakseen riittävästi tietoja johtoryhmän toiminnasta, lakien tehokkuuden varmistamiseksi tai tarvittaessa ryhtyä toimiin niiden toteuttamiseksi tehokkaasti ja avoimesti.. ”

Pyynnön esittelijä on liittovaltion varamies Marcelo Ramos (PL-AM), jonka on analysoitava ehdotus.

Bitcoinin säätelypaine?

Tietopyyntö 1090/2021 on varmasti yksi osa Brasilian parlamentin jäsenten painostuksesta Bitcoinin sääntelemiseksi mahdollisimman pian. Äskettäin varajäsen Alexandre Frota (PSDB-SP) oli myös jättänyt uuden pyynnön Bitcoinin sääntelystä kuuden kuukauden kuluessa. Nyt, kun syytös kohdistuu suoraan liittohallituksen ministerille, suurten PF -operaatioiden jälkeen keskuspankki voi olla enemmän paineita, samoin kuin CVM, jonka pitäisi olla sääntöjen laatimisesta ja tämän alan tarkastamisesta vastaavat viranomaiset. Bacenin presidentin Roberto Campos Neton äskettäinen puhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *