Tästä syystä Bitcoinin menetys 6 000 dollaria tunneissa oli hyvä BTC-hintatoimelle

Johdannaisten pörssit isännöivät positioiden "puristamista", joka nollasi rahoituskorot nopeasti terveelle tasolle.

Bitcoin ( BTC ) käy kauppaa hieman alle 65 000 dollarin 11. marraskuuta sen jälkeen, kun yön yli suoritettu korjaus kumosi aiemmat nopeat voitot.

BTC/USD 1 tunnin kynttiläkaavio (Bitstamp). Lähde: TradingView

"Ei ilmaista lounasta" keinottelijoille

Cointelegraph Markets Pron ja TradingView'n tiedot osoittivat BTC/USD:n toipuvan, kun tuore volatiliteetti putosi hetken alle 63 000 dollariin.

Pari oli noussut jyrkästi Yhdysvaltojen inflaation noustessa korkeimmalle 30 vuoteen, mikä yhdistettynä johdannaismarkkinoiden reaktioihin tuotti epävarmaa hintakehitystä.

Koska 69 000 dollaria on nyt kaikkien aikojen ennätys, jotkut olivat peloissaan, kun taas kokeneet markkinaosapuolet käyttivät tilaisuutta pilkata heikkoja käsiä.

"Miksi BTC:n takaisinveto 68 000:sta? BTC-marginoitujen futuurien avoin korko kasvoi tänä iltapäivänä (kauppiaat käyvät pitkää BTC:tä BTC:n kanssa vakuudeksi)," analyytikko Dylan LeClair selitti Glassnoden kaavion rinnalla.

"Ei ilmaista lounasta – näitä kauppiaita ollaan ravistelemassa."

Bitcoin-futuurien avoin korkomerkitty kaavio. Lähde: Dylan LeClair/Twitter

Kollegani analyytikko William Clemente viittasi tulevaan Taprootin pehmeähaarukkaan selkeänä syynä olla nousujohteinen ja hylätä lyhyen aikavälin hintaliikkeet.

Taproot tuo joukon protokollaparannuksia Bitcoiniin, joita ei voi verrata mihinkään muutoksiin Segregated Witness (SegWit) -tapahtumateknologian käyttöönoton jälkeen.

Sillä välin johdannaisten rahoituskorot osoittivat, että shake out oli todella tapahtunut ja palasi vakaasti neutraalille alueelle , 0,01 % pörsseissä.

Ethereum välttää syvemmän altcoinin jäljityksen

Klassisessa tyylissä altcoinit tunsivat kuumuuden Bitcoinin kääntyessä päinvastaiseksi ja pyyhkivät pois aiemmin BTC/USD:tä parempia tuottoja.

Aiheeseen liittyvä: "#DropGold toimi" – Harmaasävy "flippens" maailman suurimman kultarahaston, kun AUM saavuttaa 60 miljardia dollaria

Eetteri ( ETH ) oli päivän vahingoittumattomin, laskua 0,6 % ja edelleen kivenheiton päässä kaikkien aikojen ennätyksistä.

ETH/USD 1 tunnin kynttiläkaavio (Bitstamp). Lähde: TradingView

Toiset menestyivät hieman huonommin: 4 %:n päivittäiset tappiot eivät ole harvinaisia kymmenen parhaan kryptovaluutan joukossa markkina-arvolla mitattuna.

"Tällä hetkellä ratkaisevaa: Bitcoin", Cointelegraphin avustaja Michaël van de Poppe päätti viimeisimmässä YouTube-päivityksessään .

"Missä aiomme murtautua? Jos murtaudumme alueen läpi noin 67 000 dollarilla, uskon, että jatkamme härkäsykliä ja olemme valmiita lyömään uusia kaikkien aikojen ennätyksiä."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *