PF -agentti Vita -jatkuvatoiminnassa

PF noudattaa Indealin omaisuutta peittävää järjestelmää koskevia optioita

Vuonna 2019 liittovaltion poliisi käynnisti operaation Egypto, joka kohdistui yritykseen ihanteellinen, joka tavoitti sijoittajat lupauksilla ansaita rahaa Bitcoinilla. Tänä keskiviikkona (25) yhtiö oli jälleen operaation kohde, koska liiketoiminnan jäsenet tekivät edelleen mahdollisia markkinoille kohdistuvia iskuja. Tuolloin tehtiin tilauksia 25 henkilöä vastaan, jotka nimitettiin luomaan järjestelmä, joka keräsi 700 miljoonaa dollaria sijoittajien rahoilla. Rahoituspyramidi lupautui jopa 30% kuukausituloista ja Bitcoiniin liittyvissä operaatioissa keskeyttänyt asiakkaiden nostot. Tämän jakson jälkeen Brasilian oikeusjärjestelmä on jo löytänyt miljoonia Indealia. Yhtiön luksusautot ovat jo olleet huutokaupassa, ja Bitcoineja on löydetty yhdysvaltalaisesta välityspalvelusta FBI: n avustuksella. Maaliskuussa 2021 operaation Egypto kolmas vaihe, nimeltään Fractais, saatiin päätökseen neljässä Brasilian osavaltiossa. Tämän seurauksena vielä 80 miljoonaa dollaria jäädytettiin ajoneuvojen ja muiden tavaroiden lisäksi.

Liittovaltion poliisi kohdistaa Indeal -jäsenet Vita Continuat -operaatioon

Operaatio Vita jatkuu“termi latinaksi tarkoittaa”elämä jatkuu”, Viitaten siihen, että Indealin osapuolet hyötyivät edelleen laittomista resursseista, jotka saatiin koko Brasiliassa sovelletusta taloudellisesta pyramidivallasta. PF: n mukaan agentit antoivat viisi ennaltaehkäisevää pidätysmääräystä ja vielä 12 etsintää ja takavarikointia. Uuden operaation kohteena olevat kunnat ovat Dois Irmãos, Estância Velha (RS), Florianópolis (SC), São Paulo ja Suzano (SP).

“Tutkimus osoittaa toimia, joilla pääomayritykset voivat peittää pääomayritykset, joita tutkittiin operaatiossa Egypto, joka tapahtui toiminnan puhkeamisen jälkeen (toukokuu/2019). Asiakirjojen ja tiedotusvälineiden analysoinnista kerätyt tiedot osoittivat, että jotkut kumppaneista ylläpitävät yrityksiä, joilla on omaisuutta kolmansien osapuolten nimissä, ja hakevat pääsyä ennen operaation Egypto ensimmäistä vaihetta kertyneeseen pääomaan. ”

Näistä kolmesta ennaltaehkäisevästä pidätysmääräyksestä annettiin kahdeksan etsintäluvan lisäksi São Paulon pääkaupunki, ja tämä kaupunki sai keskiviikkona eniten kohteita PF: ltä. Indealin pääkonttori oli asiakkaiden houkuttelemisaikana Novo Hamburgossa (RS), kaupungissa, jota ei mainittu toiminnan uudessa vaiheessa. Keskiviikkona liittovaltion poliisi ei julkaissut opittujen tavaroiden luetteloa.
PF -agentti Vita -jatkuvatoiminnassaPF -agentti Vita -jatkuvatoiminnassa/-ilmoituksessa

Uudet epäillyt tekevät yhteistyötä Egyptin syytettyjen kanssa

Kuten liittovaltion poliisi on paljastanut, kohteet ovat uusia epäiltyjä, jotka operaatio Egypto on tunnistanut ja jotka olisivat olleet tekemisissä Indealin jäsenten kanssa, jotka ovat jo syytettyjä liittovaltion tuomioistuimessa. Kaikki ne tutkitaan nyt, ja laitos arvioi kaikki yrityksesi, joka tarkistaa toimintansa laillisuuden. Toimenpiteen uudessa vaiheessa takavarikoidut omaisuuserät ovat Rio Grande do Sulin liittovaltion tuomioistuimen käytettävissä, joka vastaa Indealin tapauksesta.

”Vita Continuat -operaatiossa tutkitut voivat vastata henkilökohtaisen osallistumisensa mukaan rahanpesu- ja rikollisjärjestörikoksista. Tutkimuksessa yksilöidyt varat ja arvot luovutetaan liittovaltion tuomioistuimen käyttöön. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *