Bitcoin (BTC) laskee, mutta säilyttää tärkeän tuen

Bitcoinin (BTC) konsolidoituminen vastustuksensa alapuolelle on kestänyt jo pitkän aikaa ja vapauttaa jonkin verran, jos lyhyen aikavälin trendi on nousussa. Pitkän aikavälin trendi on kuitenkin edelleen nousussa, mikä viittaa siihen, että lähitulevaisuudessa voi syntyä uusi historiallinen huippu.

Noustuaan huomattavasti keskiviikkona (3) ja luotuaan pitkän alapuolen (vihreä kuvake), Bitcoin mitätöi kaikki voittonsa seuraavana päivänä laskevalla kynttilänjalalla. Tekniset indikaattorit näyttävät edelleen vaihtelevia lukemia.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

MACD, joka on luotu lyhyen ja pitkän aikavälin (MA) liukuvalla keskiarvolla, on luonut 15 peräkkäistä alempaa histogrammipalkkia. Lisäksi hän on hyvin lähellä siirtymistä negatiiviselle alueelle. Tämä tarkoittaisi, että lyhyen aikavälin keskiarvo liikkuu hitaammin kuin pitkän aikavälin, mikä on merkki laskutrendistä. Edellisen kerran näin tapahtui juuri ennen kuin omaisuus saavutti syyskuun pohjansa.

Kuitenkin suhteellinen voimaindeksi, joka on markkinoiden vahvuuden indikaattori, on edelleen yli 50, mikä merkitsee nousutrendiä. Lähimmät tukitasot löytyvät 56 530 dollarista ja 53 300 dollarista. Nämä ovat vastaavat 0,382 ja 0,5 Fibonacci-retracement-tasot.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Tulevat Bitcoin-liikkeet

Kahden tunnin kaavio osoittaa, että Bitcoin on seurannut nousutrendiä syyskuun 27. päivästä lähtien. Jokainen tämän linjan kosketus (vihreät kuvakkeet) on yhdistetty pitkään pohjaan, mikä on merkki ostopaineesta.

Tekniset indikaattorit ovat kuitenkin myös ristiriitaisia. RSI on aivan 50:n linjalla, kun taas MACD on 0:ssa – molemmat ovat merkkejä määrittelemättömästä trendistä.

Päävastusalue on 63 530 dollaria. Tämä on 0,618 Fibonacci-retracement-taso ja vaakasuora vastusalue. Keskiviikkona BTC ilmeisesti rikkoutui tämän tason yläpuolelle (vihreä ympyrä), mutta putosi pian sen jälkeen, mikä teki läpilyönnistä poikkeaman.

Ennen kuin omaisuus murtuu tämän alueen yläpuolelle tai putoaa nousutrendin alapuolelle, lyhyen aikavälin trendin suuntaa ei voida määrittää varmuudella.

BTC-kaavio TradingView'ssa

aaltojen määrä

Aaltojen laskemiseen on kaksi mahdollisuutta. Vaikka molemmat viittaavat siihen, että keskipitkällä aikavälillä saavutetaan uusi historiallinen huippu, lyhyen aikavälin liike vaihtelee näiden kahden välillä.

Nouseva liike 27. lokakuuta lähtien näyttää korjaavalta . Tämä johtuu lyhyen aikavälin rallien huomattavasta päällekkäisyydestä. Siksi on mahdollista, että Bitcoin on aaltomuodossa 1-2/1-2 . Tässä tapauksessa kryptovaluutta voi pudota kohti tukea, joka oli aiemmin hahmoteltu 53 300 dollariin, ennen kuin se nousee uudelleen.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Korjaavalta näyttävän lyhytaikaisen nousevan liikkeen vuoksi on myös mahdollista, että aalto yksi ei ole vielä valmis ja BTC on edelleen aliaalto neljässä (musta), joka on saanut kolmion muodon.

Siinä tapauksessa kryptovaluutta voi nousta 70 000 dollariin ennen korjausta lyhyellä aikavälillä ja sitten jatkaa nousuaan kohti uutta ennätyshintaa.

Bitcoin murtuu lyhyen aikavälin trendiviivansa alapuolelle tai rikkoo 63 500 dollarin vastusalueen, mikä todennäköisesti määrittää, mikä aaltolaskemista tapahtuu.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin (BTC) -artikkeli putoaa, mutta säilyttää tärkeän tuen, joka nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *