SHIB ja VRA viikon suurimpien tappioiden listalla

Analyysi seitsemästä kryptovaluutasta, jotka ovat pudonneet eniten viimeisen seitsemän päivän aikana, mukaan lukien Shiba Inu (SHIB) ja Verasity (VRA), 29. lokakuuta – 5. marraskuuta.

SHIB:n lisäksi suurimmat tappiot aiheuttaneet kryptovaluutat olivat:

  1. Shiba Inu (SHIB): -24,91 %
  2. Celsius (CEL): -13,27 %
  3. DAO Token Curve (CRV): -12,20 %
  4. Todenmukaisuus (VRA): -11,97 %
  5. 1 tuuman verkko (1 tuuma): -11,56 %
  6. Celer Network (CELR): -9,33 %
  7. Dogecoin (DOGE): -8,80 %
  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

SHIB

SHIB on laskenut sen jälkeen, kun se saavutti kaikkien aikojen korkeimman 0,00008854 dollarin 28. lokakuuta. Tämä johti 0,000043 dollariin tiistaina (2), mikä tarkoittaa 52 prosentin devalvaatiota.

Token näyttää käyvän kauppaa laskevalla rinnakkaiskanavalla. Mainittu minimi tehtiin tämän kanavan tukilinjalla.

Lisäksi putoamisen molemmat osat olivat saman korkeita. Siksi on mahdollista, että SHIB on saavuttanut paikallisen pohjan ja nousee jälleen.

shib tappiot
SHIB-kaavio TradingView'ssa

CEL

CEL on ollut laskutrendissä symmetrisen kolmion murtumisen jälkeen lokakuun 27. päivänä. Muutto huipentui torstaina 3 879 dollariin (4). Teos saavutti lähes kaikkien aikojen alimman tason, 3,83 dollaria.

Token nousi kuitenkin jälleen saavutettuaan 3,95 dollarin vaakasuuntaisen tukialueen ja loi pitkän ylemmän sydämen (vihreä kuvake). Niin kauan kuin merkki pysyy tämän alueen yläpuolella, nousevan käänteen mahdollisuus pysyy voimassa.

Kuitenkin tauko alempana ajaisi CEL:n uusiin alhaisiin lukemiin, koska nyt tukitasot olisivat alhaisemmat.

CEL-kaavio TradingView'ssa

CRV

CRV on ollut nousutrendissä laskutrendilinjan katkeamisesta lokakuun 23. päivänä. Tämä oli merkki siitä, että huhtikuusta lähtien jatkunut korjaus oli päättynyt.

Token nousi huomattavasti lokakuun 25. päivänä ja oli korkeimmillaan 5,5 dollarissa kolme päivää myöhemmin. Kuitenkin CRV on sittemmin laskenut luotuaan pitkän ylemmän sulakkeen, jonka magnitudi on 13,30%. Tämä nähdään merkkinä myyntipaineesta.

Lähin tuki löytyy 3,63 dollarista. Tämä on aiemman vastustuksen alue, jonka pitäisi nyt toimia tukena.

CRV-kaavio TradingView'ssa

VRA

VRA oli noussut kiihtyvällä tahdilla syyskuun 29. päivästä lähtien. Tämä nousuliike johti historiallisen korkeimpaan 0,0874 dollariin maanantaina (1). Ralli tehtiin Fibonacci (musta) 1.61 ulkoisella retracement-tasolla samalla kun mitattiin viimeisintä laskua. Tämä taso toimii yleensä paikallisena huippuna, kun uusi ennätyshinta on saavutettu.

VRA on ollut laskutrendissä siitä lähtien. Lähimmät tukitasot ovat $0,0547 ja $0,047. Nämä ovat 0,382 ja 0,5 Fibonacci-retracement-tasot (valkoinen) ja vaakasuuntaiset tukialueet.

VRA-kaavio TradingView'ssa

1 TUUMA

1 TUUMA on ollut laskussa sen jälkeen, kun se oli huipussaan 7,73 dollarissa 27. lokakuuta. Pudotus loi erittäin pitkän yläsydän, jonka magnitudi oli 35%. Tämä nähdään merkkinä myyntipaineesta, koska korkeammat hinnat eivät kestäneet. Lisäksi token osui lähes uuteen ennätyshintaan, jääden alle 0,14 dollarilla.

Lähin tukialue on $ 4. Tämä on edellinen vaakasuora vastusalue, jonka pitäisi nyt toimia hintatukena.

1 TUUN kaavio TradingView'ssa

CELR

CELR on ollut laskutrendissä syyskuun 26. päivästä lähtien, jolloin se saavutti kaikkien aikojen korkeimman 0,198 dollarin. Keskiviikkona (3) token rikkoi parabolisen nousutrendin, mikä osoitti, että nousuliike oli päättynyt. Toistaiseksi se on saavuttanut alimman 0,107 dollarin tänä perjantaina (5).

Tokenilla käydään kauppaa laskevan kiilan sisällä, jota pidetään nousevana kuviona. Tämä tarkoittaa, että kuvion katkeaminen on todennäköisempää kuin kaatuminen uudelleen. Jos näin tapahtuu, lähin vastusalue on 0,15 dollaria.

CELR-kaavio TradingView'ssa

DOGE

Lokakuun 18. päivänä DOGE rikkoi laskutrendin ja vahvisti sen uudelleen tueksi 27. lokakuuta (vihreä kuvake). Seuraavana päivänä merkki nousi merkittävästi, mikä loi suuren nousevan kynttilänjalan.

Sen jälkeen omaisuus on kuitenkin heikentynyt. Lähin tukitaso on lähellä 0,22 USD:n nousutrendin luoma.

DOGE-kaavio TradingView'ssa

Katso päivän Bitcoin- analyysi.

Viikon suurimman tappiolistan SHIB- ja VRA-artikkeli nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *