Reddit kertoo karmapisteiden tokenisoimiseksi ja 500 miljoonan uuden käyttäjän mukaan

Reddit-insinööri Rahul korostaa sosiaalisen median alustan pyrkimyksiä parantaa käyttäjien vuorovaikutusta erilaisten kryptovaluutta-aloitteiden avulla.

Amerikkalainen sosiaalisen median jättiläinen Reddit saattaa pian muuntaa käyttäjien karmapisteet Ethereum-pohjaisiksi (ERC-20) -tokeneiksi ja tuoda mukanaan 500 miljoonaa uutta kryptokäyttäjää äskettäin palkatun Reddit-insinöörin mukaan.

Sarja Reddit-insinöörin Rahulin tekemiä twiittejä korostaa Redditin pyrkimyksiä parantaa käyttäjien vuorovaikutusta erilaisten kryptovaluutta-aloitteiden avulla. Kuten Cointelegraph raportoi heinäkuussa 2021, alusta oli julkaissut oman kerroksen kaksi rullaamista käyttämällä Arbitrum-teknologiaa palkintopisteilleen, nimeltä Community Points. Mukaan verkkosivuilla:

"Yhteisöpisteesi ovat lohkoketjussa Redditistä riippumatta, missä vain sinä voit hallita niitä (kuten Bitcoin ( BTC )!).

Redditin yhteistyö Offchain Labsin Arbitrum-verkoston kanssa mahdollistaa erillisen blockchain-instanssin luomisen, jota käytetään käyttäjien tokenoitujen yhteisöpisteiden tallentamiseen.

Tällä hetkellä noin 80 000 käyttäjän yhteisöpisteet kahdesta subredditistä – r/cryptocurrency ja r/FortNiteBR – on siirretty Arbitrum-verkon Rinkeby Testnetiin, joka Rahulin mukaan skaalataan kaasuttomiin tapahtumiin:

Lisäksi Reddit-yhteisöillä on myös mahdollisuus muodostaa lohkoketjuja yhteisöpohjaisten päätösten kautta sen lisäksi, että ne antavat mahdollisuuden tutkia uusia kaupallistamisstrategioita Web 3.0:n avulla.

"Kun me kaikki saamme tämän päätökseen, otamme 500 miljoonaa web2-käyttäjää web3:een, eikä paluuta ole enää. Sanon tämän vielä kerran – 500 miljoonaa uutta kryptokäyttäjää.

Aiheeseen liittyvä: Reddit saattaa valmistautua julkaisemaan oman NFT-alustan

Reddit on ollut koti useille yhteisövetoisille krypto-aloitteille, mukaan lukien Dogecoin ( DOGE ) -varainkeräykset, ja se palvelee edelleen laajaa kryptoyhteisöä.

Cointelegraph raportoi 22. lokakuuta Redditin etsivästä vanhempaa taustainsinööriä alustalle, joka vastaa "miljoonien käyttäjien luomisesta, ostamisesta, myymisestä ja käyttämisestä NFT-tuettuja digitaalisia tuotteita". Redditin mukaan työpaikkailmoituksen kautta:

"Jokaisen uuden NFT-projektin myötä syntyy eloisa omistajayhteisö. Uskomme tämän vain kasvavan ajan myötä, ja NFT:llä on keskeinen rooli siinä, kuinka fanit tukevat suosikkisuunnittelijoitaan ja -yhteisöjään."

Muut sosiaalisen median alustat, kuten Twitter ja TikTok, ovat myös alkaneet sallia NFT-altistuksen käyttäjilleen , mikä on merkki suuremmasta mahdollisuudesta krypton käyttöönotolle valtavirtaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *