Bitcoin näkee kaikkien aikojen korkeimman päivittäisen sulkeutumisen, kun BTC/Euro-pari saavuttaa kaikkien aikojen ennätykset

Bitcoin sinetöi kaikki kaikkien aikojen ennätykset useita tärkeitä fiat-valuuttoja vastaan, mutta kuluttajien yleinen kiinnostus on edelleen pohjalla.

Bitcoin ( BTC ) ei onnistunut ylittämään kaikkien aikojen ennätystään 20. lokakuuta, mutta erillinen ennätys piti sonnit luottavaisina purkautumisesta.

BTC/USD 1 päivän kynttiläkaavio (Bitstamp). Lähde: TradingView

Bitcoin on noussut kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle euroa vastaan

Cointelegraph Markets Pron ja TradingView'n tiedot osoittivat, että BTC/USD nousi 64 490 dollariin Bitstampissa yön yli.

Vaikka tuumaa huhtikuun huippua vastaavasta toiminnasta, toiminta kuitenkin sulki Bitcoinin kaikkien aikojen korkeimman päivittäisen sulkeutumisen-noin 64 230 dollaria.

Useissa valuutoissa, mukaan lukien Japanin jeni, Australian dollari ja euro, uudet ennätykset olivat jo keskiviikkona.

BTC/EUR 1 viikon kynttiläkaavio (Coinbase). Lähde: TradingView

Suositulle kauppiaalle Crypto Edille oli aika arvioida uudelleen todennäköiset lyhyen aikavälin tavoitteet.

"Yhteenveto: 40k: n kohdalla mainitsin 73k: n ensimmäisenä kohteena, mutta mielestäni menemme korkeammalle ja jatkamme näitä aaltoja. Luulen, että meillä on jopa hyvät mahdollisuudet, että emme aio mennä alle 60 000 kiloon jonkin aikaa ”, hän twiittasi .

Pahimmassa tapauksessa skenaario voi aiheuttaa lyhyen "nousun" alas 58 000 dollariin, mutta tätä seuraa kirkas taivas "tulevina viikkoina/ kuukausina", hän lisäsi.

Nouseva sävy kaikkialla seuraa menestyksekästä päivää Yhdysvaltojen ensimmäiselle Bitcoin-pörssilistatulle rahastolle (ETF), jonka volyymi on miljardi dollaria ja hallinnoitavat varat 550 miljoonaa dollaria vain yhden kaupankäynnin jälkeen.

Vastaavasti Bitcoin-futuurien avoin korko saavutti 817,6 miljoonan dollarin tuoreet ennätykset, ketjun analytiikkayrityksen Glassnoden tiedot vahvistavat.

Missä FOMO on?

Ilmapiiri tekee epätavalliseksi valtavirran kiinnostuksen puuttumisen Bitcoinista.

Aiheeseen liittyviä: Bitcoinin RSI -vahvuus viittaa siihen, että BTC -hinta on edelleen kaukana syklin huippusta

Institutionaalisen jännityksen lisäksi tiedot osoittavat, että tuskin kukaan seuraa tai tarkistaa Bitcoinia verrattuna tämän vuoden alkuun.

Kuten Cointelegraph raportoi , näin on ollut jo jonkin aikaa, mutta edes matka kaikkien aikojen ennätysten kynnykselle ei ole onnistunut muuttamaan suuntausta.

Maailmanlaajuinen Google -haun kiinnostus "Bitcoiniin". Lähde: Google Trends

Google Trendsin normalisoidut pisteet asettivat Bitcoin-koron tällä viikolla 36: een verrattuna 100: een toukokuun puolivälissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *