ETH- ja SHIB-tietueet ja lupaavat rahakkeet ovat viikon kohokohtia

Shiba Inu (SHIB) on edelleen kryptomarkkinoiden kohokohta, joka tekee uusia ennätyksiä tällä viikolla.

Ethereum (ETH) onnistui myös uudistamaan historiallisen maksiminsa. Bitcoin sen sijaan kävi läpi hintakorjauksia saavutettuaan viime viikolla uuden ennätyshinnan. Facebookin vaikutus useiden kryptovaluuttojen hintaan ja marraskuun lupaavimmat DeFi-tunnukset täydentävät tämän viikon kohokohtien listan.

SHIB jatkaa markkinajohtajana

Shiba Inu SHIB

Shiba Inun nousutrendi näyttää olevan loputon. Maanantaina (25.) kryptovaluutta nousi 50%, onnistuen ohittamaan "kilpailijansa" Dogecoinin (DOGE) markkina-arvoltaan. Lisäksi se ylitti Ethereumin kaupankäynnin volyymissa, mikä osoittaa, kuinka vahvaa omaisuuden kysyntä on.

Härkäliike jatkui muutaman seuraavan päivän ajan, mikä sai tokenin saavuttamaan uuden kaikkien aikojen ennätyksen. Tämän myötä Robinhood otti lopulta esille mahdollisuuden listata SHIB. Lisäksi korostettiin sijoittajan omaisuuden korkeaa arvostusta, mikä teki mahdollisesti historian suurimman kaupan . Markkinoilla tunnettu nimi kuitenkin kutsui kryptovaluuttaa "huijaukseksi" .

ETH saavutti uuden ennätyshinnan

eth

Ethereumilla oli myös suuri merkitys tällä viikolla, koska Altair-päivitys toteutettiin keskiviikkona (27). Lisäksi kryptovaluutta hinta toimia oli signalointi että uusi historiallinen korkean päästiin pian.

Ei ennemmin sanottu kuin tehty. ETH saavutti uuden ennätyksen hinta perjantaina (29), sulkemalla viikolla kasvoi yli 8%, mukaan on CoinGeko. Uuden päivityksen lisäksi lisääntynyt kiinnostus DeFi- protokollia kohtaan saattoi olla syynä viimeaikaiseen nousuun.

Bitcoin kärsii kaatumisista, mutta toipuu

Bitcoin

Toisin kuin Shiba Inu ja Ethereum, Bitcoin ei onnistunut saavuttamaan uusia huippuja. Alkuviikolla suurin kryptovaluutta kamppaili säilyttääkseen tärkeän tukitason . Edes uutiset siitä, että Tesla voisi pian palata hyväksymään omaisuuden maksuvälineenä, ei piristänyt markkinoita, jolloin BTC putosi alle 60 000 dollariin keskiviikkona.

Jatkuvat laskut johtivat lähes miljardin dollarin likvidaatioon kryptovaluuttojen futuurimarkkinoilla. BTC onnistui kuitenkin saamaan takaisin 60 000 dollarin tukensa ja kaupankäynnin lopussa 61 700 dollaria. On-chain-indikaattorit antavat kuitenkin merkkejä siitä, että omaisuuden nousutrendi on päättymässä .

Facebook muuttaa nimeään ja kryptot poistuvat käytöstä

Facebook ilmoitti vaihtavansa nimeään tällä viikolla yrittääkseen näyttää markkinoille, että yritys on keskittynyt metaversumien teknologioiden kehittämiseen. Tämän seurauksena useat peliprojektien ja virtuaalitodellisuuksien merkit nousivat huimaa vauhtia, ja jotkut nousivat jopa 70 % yhdessä päivässä.

DeFi-tunnukset pitää silmällä

DeFi-lainaus

Hyödyntämällä markkinoiden euforiaa DeFi-segmentin suhteen ja uuden kuukauden saapuessa kryptovaluuttaanalyytikko on julkaissut viisi hajautettua rahoitustunnusta, joilla voi olla korkea arvostus marraskuussa. Lisäksi tältä sektorilta jaettiin 11 työkalua , jotka voivat tehostaa käyttäjien investointeja kryptomarkkinoille.

Artikkeli ETH- ja SHIB-tietueet ja lupaavat tunnukset ovat viikon kohokohtia nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *