Luuletko, että 60 000 dollaria on ylin? Tämä Bitcoin -fraktaali viittaa siihen, että se on seuraava karhumarkkinoiden pohja

Bitcoin -härkä- ja karhumarkkinoiden syklinen luonne tarkoittaa, että 60 000 dollaria on matemaattisesti todennäköisemmin kerros, ei katto.

Bitcoin ( BTC ) on saattanut nousta 60 000 dollarin huippuihin, mutta laskelmat viittaavat siihen, että hintatasolla on paljon enemmän merkitystä karhuille, ei sonnille.

Vuonna piipittää lokakuu 14, suosittu Twitter-tili TechDev jälleen esiin historiallisia tietoja, joita on tähän mennessä jäljittää tarkasti Bitcoin n nousuja ja laskuja.

Entä jos 80% BTC -hinta putoaa … 60 000 dollariin?

Vaikka BTC/USD kallistuu saavuttamaan kaikkien aikojen ennätykset ja nousemaan kuuteen numeroon tänä vuonna, sijoittajien huomio on jo kääntymässä siihen, kuinka pitkälle Bitcoin putoaa seuraavan räjähdyshuipun jälkeen.

Ajatus siitä, että BTC-hintatoiminta liikkuu sykleissä-laskuvaiheessa ja 80%: n alhaalla räjäytyskannasta-on tullut laajalti hyväksytyksi.

On kuitenkin paljon vaikeampaa uskoa nykyisissä olosuhteissa, että 60 000 dollaria voi olla vain mahdollisen 80%: n korjauksen hinta.

Käyttämällä Fibonacci -sekvenssejä TechDev osoitti, että jokainen Bitcoin -karhun pohja oli samalla alueella. Tämä vastaa sekä alle 200 dollarin alimpia tasoja vuonna 2014 että noin 3200 dollarin tasoa joulukuussa 2018.

Kun otetaan huomioon Bitcoinin suhdannevaihtelut, seuraava looginen retracement on näin ollen missä tahansa 47 000–60 000 dollarin kohde.

"Tiedän, että kukaan ei välitä makroista pumpun aikana. Mutta kaksi viimeistä BTC-karhumarkkinoita olivat pohjassa edellisen syklin 1.486-1.618 log-fib-taskussa", hän kommentoi.

"Ehdottaa seuraavan karhun pohjan olevan 47-60K. Jos laskeudumme sinne 80-85%: n pudotuksen jälkeen … Matematiikasta tulee hauskaa."

BTC/USD -merkintäkaavio. Lähde: TechDev/ Twitter

60 000 dollaria 20% alkuun asettaa Bitcoinin riviin 300 000 dollarin testiin tässä jaksossa.

Mieletön muistutus kullasta

Bitcoinin takana oleva vauhti on sidottu odotuksiin, että Yhdysvaltain sääntelyviranomaiset hyväksyvät vihdoin jonkinlaisen Bitcoin-pörssirahaston (ETF).

Aiheeseen liittyviä: SEC todennäköisesti sallii Bitcoin -futuurit ETF: n käydä kauppaa ensi viikolla: Raportit

Vaikka mielipiteet tällaisen päätöksen vaikutuksista ovat ristiriitaisia , sen merkitys ei ole punasilli, kommentoijat sanovat, ja se merkitsee aitoa vedenjakajaa Bitcoinille, jota ei voi peruuttaa.

Itävallan sijoittaja ja analyytikko Niko Jilch tällä viikolla viittaa kuuluisa sijoittaja Paul Tudor Jones taas selittää "jännitystä" yli Bitcoin ETF.

Tudor Jones oli aiemmin korostanut, että Bitcoinin syklit ovat samankaltaisia kuin kulta 1970-luvulla-juuri silloin, kun siitä oli tullut futuurituote ja nautti kymmenen vuoden härkäjuoksusta, jota seurasi 50%: n korjaus.

Goldin 1970 -luvun repeämä, TechDev huomauttaa lisäksi, sopii erittäin siististi Bitcoinin suorituskykyyn lokakuusta 2020 lähtien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *