AR on listan kärjessä eniten viikon aikana laskeneiden valuuttojen luettelo; analyysi

Analyysi seitsemästä altcoinista, jotka laskivat eniten viimeisten seitsemän päivän aikana salausmarkkinoilla 8. -15. Lokakuuta.

Eniten devalvoituneet altcoinit ovat:

  1. Arweave (AR): -25,35%
  2. Maa (LUNA): -23,54%
  3. Internet -tietokone (ICP): -19,58%
  4. Fantom (FTM): -14,50%
  5. Lumivyöry (AVAX): -13,71%
  6. Määrä (QNT): -13,19%
  7. Theta -merkki (THETA): -12,24%
  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä BeInCrypto -ryhmässä Telegramissa!

ILMA

31. elokuuta AR on tehnyt kolme yritystä nousta $ 66. vastusalueen yläpuolelle, mutta merkki ei ole onnistunut kaikissa kolmessa tilanteessa (punaiset kuvakkeet).

Viimeisin oli lokakuun 8. Koska tämä epäonnistuminen ei onnistunut, AR on ollut laskusuunnassa sen jälkeen.

Kolme hylkäämistä loivat niin sanotun triple topin . Tämä on laskeva kuvio, joka johtaa usein trendien kääntymiseen. Lähin tukialue on 39 dollaria.

AR -kaavio TradingView'ssa

LUNA

Tiistaina (12) LUNA rikkoi laskusuuntaisen viivan (vihreä kuvake) osoittaen, että edellinen alaspäin suuntautunut liike oli päättynyt. Tämä sai merkin saavuttamaan uuden kaikkien aikojen ennätyksen, 49,54 dollaria 4. lokakuuta.

Rallia ei kuitenkaan voitu jatkaa, ja merkki on vähentynyt siitä lähtien. Hän yrittää parhaillaan vahvistaa edellä mainitun trendilinjan tukena. Linja on myös sama kuin 0,5 Fibonaccin retracement -taso.

Jos se onnistuu löytämään tukea, LUNAn on siirryttävä uuteen huippuun. Ei kuitenkaan ole merkkejä nousevan kääntymisestä. Tämän trendiviivan alapuolella oleva lasku tarkoittaisi, että nouseva liike on päättynyt.

LUNA Chart on TradingView

ICP

ICP on käynyt kauppaa nousevassa kiilassa 29. kesäkuuta lähtien. Nousevaa kiilaa pidetään kuitenkin laskevana kuviona, mikä tarkoittaa, että hinta todennäköisesti laskee useimmissa tapauksissa.

Syyskuun 6. päivänä merkki nousi 86 dollarin korkeuteen (punainen kuvake), mutta putosi, kun se ei ylittänyt kiilan vastuslinjaa. Seuraavana päivänä hän rikkoi tämän mallin ja vahvisti, että nouseva liike oli päättynyt.

Tällä hetkellä ICP käy kauppaa yli 40 dollarin tuen ja koskettaa aluetta toisen kerran. Koska alue toimi aiemmin vastarintana, sen odotetaan nyt toimivan tukena ja käynnistävän uuden nousevan vauhdin. Tästä huolimatta tällä hetkellä ei ole merkkejä nousevasta kääntymisestä.

TradingView ICP -kaavio

FTM

FTM on ollut laskusuunnassa, koska se saavutti kaikkien aikojen korkeimman $ 2.45: n 8. lokakuuta. Alaspäin suuntautuva liike vei tunnuksen 1,90 dollarin alimmalle tasolle, joka saavutettiin keskiviikkona (13).

Lasku tapahtui kuitenkin myös laskevan rinnakkaiskanavan muodossa. Nämä kanavat sisältävät yleensä korjaavia liikkeitä. Tämä tarkoittaa, että hallitseva trendi on nousussa, kun taas alaspäin suuntautuva liike on vain korjaus vastauksena edelliseen ralliin.

Lopuksi RSI synnytti nousevan divergenssin. RSI on markkinoiden vahvuuden indikaattori, ja ero on merkki siitä, että hinnan laskuun ei liittynyt ostovoiman laskua. Siksi pomppiminen ja purkautuminen olisi todennäköisin skenaario.

FTM -kaavio TradingView'ssa

AVAX

AVAX on ollut laskusuunnassa 23. syyskuuta lähtien, jolloin se saavutti kaikkien aikojen ennätyksen, 79,80 dollaria.

Alue on tällä hetkellä kaupan alle $ 57. Alueella on suuri merkitys, koska se toimi aikoinaan kaikkien aikojen suurimpana vastarintana. Kuitenkin, vaikka sen odotettiin nyt toimivan tukena (vihreä kuvake), AVAX on pudonnut tämän tason alapuolelle.

Lisäksi RSI on laskenut alle 50: n. RSI on markkinavoimakkuuden indikaattori, ja lasku 50: n alapuolella merkitsee usein trendin laskua. Aiemmin 26. heinäkuuta tapahtunut risti yli 50 (vihreä kuvake) edelsi koko nousevaa liikettä. Siksi on mahdollista, että AVAX laskee edelleen.

AVAX -kaavio TradingView'ssa

QNT

QNT on laskenut syyskuun 11. päivän jälkeen, jolloin se saavutti ennätyshinnan 429,69 dollaria. 20. syyskuuta se aloitti uuden nousuvauhdin, joka mahdollisesti lopetti käynnissä olevan laskevan liikkeen.

Merkkiä on kuitenkin vaihdettu symmetrisen kolmion sisällä siitä lähtien. Vaikka kolmiota pidetään neutraalina kuviona, se toimii yleensä jatkokuviona. Tämä tarkoittaa sitä, että valmistuttuaan edellinen suuntaus jatkuu useimmissa tapauksissa.

QNT: n tapauksessa trendi on laskenut, koska tunnus on liikkunut alas koko syyskuun ajan. Jos puhkeaminen tapahtuu, lähin tuki on 185 dollaria.

QNT -kaavio TradingView'ssa

THETA

THETA on ollut pystyssä sen jälkeen, kun se rikkoi laskevan kiilan 30. syyskuuta (vihreä kuvake). Tämä osoitti, että edellinen laskeva liike oli päättynyt.

Tunnus ei kuitenkaan onnistunut palauttamaan 6,90 dollarin aluetta kahdesti, 6. ja 9. lokakuuta. Tämä liike vahvisti tämän alueen hintakestävyytenä.

Kun THETA ei onnistunut murtautumaan tasolle, THETA löysi Fibonacci 0.618 -matkatason yläpuolelle tuen 5,55 dollarilla ja on siirtymässä jälleen 6,90 dollarin alueelle. Jos se onnistuu, se todennäköisesti nousee kohti syyskuun huippua, 9,60 dollaria.

THETA -kaavio TradingView'ssa

Katso päivän Bitcoin -analyysi.

AR -artikkeli on listan kärjessä eniten viikon aikana laskeneiden valuuttojen luettelossa. analyysi nähtiin ensimmäisen kerran BeInCrypto -ohjelmassa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *