BTC -hinta nousee yli $ 61 000: n keskellä uutta huolta fyysisen Bitcoin ETF: n kohtalosta

Yhdysvaltojen sääntelyviranomaisten epäillään hyväksyvän fyysiset Bitcoin ETF -tuotteet myöhemmin tänä vuonna, raporttien keskellä, kun sijoittajat äänestävät jaloillaan.

Bitcoin ( BTC ) näki harvinaisen rauhallisen tilanteen 16. lokakuuta, kun markkinat jatkoivat Yhdysvaltojen ensimmäisten pörssilistattujen rahastojen (ETF) hyväksynnän sulattamista.

BTC/USD 1 tunnin kynttiläkaavio (Bitstamp). Lähde: TradingView

Uskottomuuden puute ETF-hyväksyntöihin

Cointelegraph Markets Pron ja TradingView'n tiedot osoittivat, että BTC/USD kiertää 61.500 dollaria lauantaina, mikä on edelleen 4% enemmän 24 tunnissa.

Pari oli saavuttanut $ 62.940 tuntia Wall Streetin avaamisen jälkeen perjantaina uutisten mukaan, että sääntelyviranomaiset olivat vihreät kaksi ETF-hakemusta vuosien epäonnistuneiden hakemusten jälkeen.

Näiden ETF -rahastojen taustalla on CME Bitcoin -futuurit Bitcoinin sijasta, ja arvopaperimarkkinakomissio (SEC) on alkanut päättää "fyysisten" ETF -rahastojen kohtalosta ensi kuussa.

Futuureihin perustuvilla ETF-rahastoilla on ollut vaihteleva vastaanotto, ja mielipiteet vaihtelevat huomattavasti niiden markkina- ja yleisestä vaikutuksesta Bitcoin-hintatoimintaan.

"Emme ole varmoja, pystyvätkö nämä futuuripohjaiset ETF: t saamaan tarpeeksi uutta rahaa laukaistakseen eksponentiaalisen siirron korkeammalle kuin mitä näimme vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä", salauskauppayhtiö QCP Capital totesi viimeisimmässä markkinapäivityksessään.

"Odotamme sisäänvirtausta sijoittajilta, jotka siirtyvät Gold ETF -rahastoista BTC: hen. BTC: n ollessa yli 60 000 dollaria, markkina -arvo on kuitenkin yli 1,1 biljoonaa dollaria. Neulan siirtäminen vaatii paljon."

QCP huomautti, että futuurien ETF -rahastojen luonne tarkoitti sitä, että tuotteet houkuttelevat todennäköisesti enemmän yksityisasiakkaita kuin institutionaalisia sijoittajia, sillä leijonaosa mahdollisesta pääomavirrasta Bitcoiniin on varattu fyysisille tuotteille.

Nämä voivat kuitenkin kestää kauan, koska sijoittajat kerääntyvät olemassa oleviin Kanadan ja Euroopan fyysisiin Bitcoin -ETF -rahastoihin sen sijaan, että odottavat SEC: n ja sen uuden puheenjohtajan Gary Genslerin mahdollisia pelimuutoksia.

"Epäilemme, että sen jälkeen kun SEC: n puheenjohtaja Gensler epäsuorasti sulki pois fyysisen BTC -ETF: n Yhdysvalloissa lähitulevaisuudessa, sijoittajat, jotka voivat päästä näille ulkomaisille markkinoille, ovat päättäneet osallistua sinne sen sijaan, että sijoittaisivat Yhdysvaltojen tuleviin futuureihin liittyviin ETF -rahastoihin", QCP lisäsi .

Bitcoin -futuurit avoimen koron kaavio. Lähde: Bybt

Bulls out voimassa huolimatta "hinnoitellusta" ETF: stä

Kuten Cointelegraph raportoi , näkymät loppuvuodelle 2021 ovat kuitenkin ruusuisia analyytikkojen silmissä, ja Bitcoinin kallistuminen saavuttaa jopa 300 000 dollaria.

Aiheeseen liittyviä: Bitcoin saa vihreää valoa hintojen löytämiselle, ja "lähes ilman tarjontaa" pörsseissä, jotka ovat yli 59 000 dollaria

Tiedot viittaavat siihen, että myöhemmässä laskuvaiheessa, jopa makroasteikolla, on todennäköisesti vähintään 47 000 dollaria.

Samaan aikaan institutionaalinen kauppayhtiö Bakkt aloittaa kaupankäynnin New Yorkin pörssissä ensi viikolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *