Bitcoin päättää $ 60K kohtalosta, koska viikoittainen sulkeminen pitää BTC -kauppiaat varpaillaan

Se voi silti mennä kumpaankin suuntaan härkien valmistelussa, mikä voi silti osoittautua ennätyksen korkeimmaksi viikoittaiseksi.

Bitcoin ( BTC ) järjestää ratkaisevan viikoittaisen tukitestin 23. lokakuuta sen jälkeen, kun impulsiiviset myyjät ovat siirtäneet suuria määriä BTC: tä suureen pörssiin Binance.

BTC/USD 1 tunnin kynttiläkaavio (Bitstamp). Lähde: TradingView

BTC noppaa 60 000 dollaria

BTC/USD pitää kauppiaat hermostuneina lauantaihin, Cointelegraph Markets Pron ja TradingView'n tiedot osoittavat päättäessään 60 000 dollarin tuen kohtalosta.

Taso oli osoittautunut ensimmäiseksi suureksi ostaja-kiinnostuksen kohteeksi yön yli sen jälkeen, kun vanhat kaikkien aikojen ennätykset, 64 900 dollaria, eivät tukeneet markkinoita.

Vaikka analyytikot pysyvät nousussa pitkiä aikoja, komedown luo mielenkiintoisen lähelle nykyistä viikkokynttilää.

Cointelegraphin avustaja Michaël van de Poppe kuitenkin kutsui korjausta "hienoksi" ja säilytti ennusteensa jopa 300 000 dollarin makrohinnasta.

Muualla suosittu teoria pyörii ylikuormitettujen kauppiaiden jäsennellyn huuhtelun ympärillä, ja nämä nostivat rahoituskorot klassiselle kestämättömälle tasolle ajon aikana 67 100 dollarin kaikkien aikojen huippuihin.

Yhdysvaltojen ensimmäisen Bitcoin ETF: n etumatka on edelleen edelleen suuri keskustelunaihe, kuten suosittu Twitter-tili BitBit on todennut.

Binance -reservit nousevat korkeammalle

Vaikka valuuttataseet ovat edelleen laajalti laskusuuntaisia, Binance on varantojensa noussut dramaattisesti viime päivinä.

Aiheeseen liittyvät: Hinta -analyysi 10/22: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, SOL, DOT, DOGE, LUNA, UNI

Bybt -tilastoresurssin tietojen mukaan ne kasvoivat yli 50 000 BTC: stä lähes 400 000 BTC: hen perjantaina.

Bitcoin -saldo Binancessa. Lähde: Bybt

Valuuttavarannon nousut osoittavat yleensä halua myydä tai saada BTC myyntiin lyhyellä varoitusajalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *