BAT-hinta saavuttaa uuden ennätyksen 30 % päivittäisen rallin jälkeen, kun Basic Attention Token maksaa krypton laskutrendin

BAT näki kuitenkin voittoa tavoittelevan tunteen uudessa hintahuipussaan, mikä viittaa siihen, että enemmän haittapuolia on mahdollista.

Basic Attention Token ( BAT ) nousi uudelle ennätykselle 26. marraskuuta, vaikka globaalit markkinat romahtivat samanaikaisesti pelon vuoksi, joka koski Etelä-Afrikassa havaittua erittäin mutatoitunutta Covid19-varianttia.

BAT:n hinta nousi perjantaina yli 30 % ja oli 1,88 dollaria ensimmäistä kertaa historiassa, ja sen markkina-arvo nousi 2,74 miljardiin dollariin. Sen nousu näkyi toisin kuin kryptovaluuttamarkkinat, jotka menettivät lähes 283 miljardia dollaria samana ajanjaksona.

BAT:n markkina-arvo. Lähde: CoinMarketCap

BAT tukahduttaa kryptokaaman

Bitcoin ( BTC ), markkina-arvoltaan maailman suurin kryptovaluutta, johti tappioita putoamalla jopa 7,5 % alle 54 000 dollariin. Ether ( ETH ), toiseksi suurin krypto, putosi yli 9 % lähes 4 000 dollariin. Solana (SOL), Cardano ( ADA ), XRP , Binance Coin ( BNB ) ja muut rahakkeet syöksyivät synkronointiin.

Kryptokauppiaat ryntäsivät BAT:hen – mahdollisesti – sen suhteellisen alhaisemman positiivisen korrelaation vuoksi parhaiden digitaalisten omaisuuserien kanssa. Dataseuraajan CryptoWatchin mukaan 30 päivän korrelaatiokerroin Basic Attention Tokenin ja Bitcoinin välillä oli 0,24, ja sama verrattuna Etheriin oli 0,27.

BAT:n korrelaatio tehokkaita salausomaisuuksia vastaan. Lähde: Crypto Watch

Tämä selittää jossain määrin, miksi BAT pystyi jättämään huomioimatta markkinoiden laajuisen laskutrendin perjantaina.

Nousevat ilmaisimet pelissä

BAT:n hintojen nousu ennätyskorkeaksi sai kauppiaat turvaamaan välivoittonsa välittömästi. Tämän seurauksena token korjautui yli 20 % saavutettuaan 1,88 dollarin ja palasi siten vahvan vastusalueensa alle 1,50 dollarin tuntumassa.

Tarkemmin sanottuna 1,50 dollarin taso toimi vastustajana kahdelle tekniselle asetukselle, jotka ovat kehittyneet BAT-kaavioilla huhtikuusta lähtien. Ensinnäkin taso muodosti sen, mikä nyt näyttää olevan nouseva Cup and Handle -kuvio . Ja toiseksi, se auttoi muodostamaan laajan nousevan kanavan kokoonpanon alla olevan kaavion mukaisesti.

BAT/USD kolmen päivän hintakaavio, joka sisältää Cup- ja Handle- ja Ascending Triangle-asetukset. Lähde: TradingView

Puristushetkellä BAT oli Cup and Handle -kuvion ensimmäisessä osassa, tehden pyöristävän kulhon pohjan, jota kutsutaan kupiksi. Toinen osa, jos se ilmestyy, on hinnankorjaus laskevan kanava-alueen sisällä, jota kutsutaan kahvaksi.

Ratkaiseva murtautuminen kahvan kaupankäyntialueelta ja 1,50 dollarin vastus voivat saada sijoittajat katselemaan nousua korkeammalle tasolle, joka on yhtä suuri kuin kupin ja kahvan maksimikorkeus. Tämä tekee suunnilleen BAT-hinnan 2,75 dollariin tulevissa istunnoissa.

Aiheeseen liittyvä: Crypto Thanksgiving: NFT-pudotukset ja Black Friday -tarjoukset menevät valtavirtaan?

Sillä välin BAT:n nousevan kolmiomallin voittotavoite – mikä vahvistetaan yli kahdella korkeammalla pohjalla ja tasaisella ylätrendilinjalla – tulee olemaan yli 2,90 dollaria, kun rakenteen maksimikorkeus on mitattu sen mahdollisesta murtumispisteestä lähellä 1,50 dollaria.

BAT/USD kolmen päivän hintakaavio, jossa on nousevan kolmion purkautumistavoite. Lähde: TradingView

Päinvastoin, rikkoutuminen kolmion alemman trendiviivan alapuolelle saattaisi mitätöidä nousevan kokoonpanon, mukaan lukien kupin ja kahvan. Jos näin tapahtuu, seuraava vastustaso on lähellä 0,56 dollaria lopullisen laskuvahvistuksen saamiseksi.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan omia eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraph.comin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riskejä, joten sinun kannattaa tehdä oma tutkimus, kun teet päätöstä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *