FC Barcelona aikoo julkaista NFT-jalkapallohetket Ownix

:lla

Ownixin toimitusjohtaja Guy Elhanani paljasti Cointelegraphille, että klubi esittelee ensimmäiset viisi NFT:tä lyöntitapahtumassa marraskuun lopussa.

FC Barcelonan jalkapalloseura on tehnyt yhteistyötä Ownixin kanssa lanseeratakseen sen nonfungible token (NFT) -kokoelmansa, joka keskittyy parantamaan yhteyttä sen maailmanlaajuiseen yleisöön.

Sarjassa esitellään historiallisia hetkiä seuran 122-vuotisessa historiassa, joka sisältää maineikkaan palkinto näyttö 95 kotimaisia ja kansainvälisiä voittonsa, joista 26 kansallisen liigan ja viisi Mestarien liigan otsikot, mukaan arkistoida tietoa Wikipediasta.

Digitaalisia resursseja helpotetaan Ownixin markkinapaikan kautta, ja sen odotetaan julkaistavan marraskuun viimeisellä viikolla käyttämällä alustan alkuperäistä ERC-20-tunnusta ONX.

Cointelegraph puhui Guy Elhananin, Ownixin toimitusjohtajan kanssa saadakseen ainutlaatuisen käsityksen kumppanuudesta.

Cointelegraph: Onko NFT-kokoelma heti Barcelonan maailmanlaajuisen fanikunnan saatavilla vai myönnetäänkö esimerkiksi kausikorttien haltijoille ja muille ydinryhmille ennakkoon pääsy?

"Avaamme kokoelmamme kaikille Barcelona-faneille ja kaikille ympäri maailmaa. Emme rajoita sitä fanikuntaan."

NFT:t otetaan nopeasti käyttöön urheilumaailmassa, ei vain niiden tuottoisen taloudellisen houkuttelevuuden vuoksi, vaan myös mahdollisuutena saada fanit ja kannattajat ympäri maailmaa mukaansatempaavammilla ja henkilökohtaisemmilla kokemuksilla. Dapper Labsin, Soraren ja Sociosin kaltaiset, muutamia mainitakseni, ovat kaikki edistyneet merkittävästi tässä syntymässä olevassa tilassa tehden yhteistyötä joidenkin maailman huippuluokan ammattilaisliigojen, -seurojen ja urheilijoiden kanssa.

Ethereum-pohjainen NFT-markkinapaikka Sorare on äskettäin solminut kumppanuussopimukset Espanjan huipputason jalkapallodivisioonan La Ligan kanssa digitaalisten pelaajien korttien julkaisemisesta sekä Saksan vastaavan liigan, Bundesliigan, kanssa digitaalisten hetkien tuomiseksi.

Alusta on raportoinut yli 170 miljoonan dollarin kauppavolyymeistä vuoden 2021 aikana, ja sen odotetaan kaksinkertaistuvan ennen vuoden loppua.

Cointelegraph: Miten omaisuus tuodaan markkinoille? Hollantilaisessa huutokaupassa, rajoitetun erän dropissa, lyöntitapahtumassa jne.?

"Ensimmäiset viisi NFT:tä lanseerataan lyöntitapahtumassa, joka järjestetään lähiviikkoina FCB:n tiloissa. Ensimmäisten viikkojen aikana julkaisun jälkeen alusta tarjoaa ainutlaatuisia tuotteita NFT:inä. Myöhemmin myös rajoitetut painokset ja kokoelmat myydään huutokauppaan."

Aiheeseen liittyvä: Ammattiurheiluliigat eivät enää vastusta NFT:tä: Dapper Labs

Kääntymisemme päätteeksi pyysimme Elhanania jakamaan odotuksensa Barcelonan fanien ja kannattajien vastaanottamisesta tämän uuden omaisuusluokan omaksumisessa.

Hän ilmaisi suurta "innostusta" adoptiosta, kun molemmat osapuolet pyrkivät yhdistämään suhteensa syvemmälle tasolle, mikä toistui FC Barcelonan presidentin Joan Laportan kommenteissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *