Bitcoin (BTC) voi murtaa suuren vastuksen pian

Bitcoin (BTC) ei onnistunut liikkumaan 63 530 dollarin vastusalueen yläpuolelle tiistaina (2). Se etsii parhaillaan tukea ennen uutta murtautumisyritystä.

Bitcoin on ollut nousutrendissä viime torstaista (28.), jolloin se nousi jälleen saavutettuaan 0,382 Fibonacci-retracement-tason 56 550 dollariin (vihreä kuvake). Toistaiseksi se on saavuttanut huippunsa 64 270 dollarissa tiistaina.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Tämä huippu oli merkittävä, koska BTC loi nousevan kynttilänjalan ja korkeimman sulkemisen sitten kaikkien aikojen ennätyksen 20. lokakuuta. Rallista huolimatta tekniset indikaattorit eivät silti tue tämän liikkeen jatkumista.

Lyhyen ja pitkän aikavälin (MA) liukuvan keskiarvon luoma MACD on edelleen laskussa. Lisäksi se loi 13 peräkkäistä alempaa palkkia histogrammiin. Tämä tarkoittaa, että lyhyen aikavälin trendi on edelleen hidastumassa. Se on kuitenkin edelleen positiivisella alueella, mikä osoittaa, että lyhyen aikavälin keskiarvo liikkuu edelleen nopeammin kuin pitkän ajan keskiarvo.

Samoin suhteellinen voimaindeksi laskee, mutta on edelleen yli 50. Suhdeindeksi on trendin voimakkuuden indikaattori, ja tämä lukema osoittaa, että voimakkuuden heikkenemisestä huolimatta se on edelleen nousussa.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoinin häiriö

Kuuden tunnin kaavio osoittaa, että Bitcoin on rikkonut laskevan rinnakkaiskanavan ja vahvistanut sen seuraavaksi tueksi (vihreä kuvake). Tämä on nouseva signaali, joka viittaa siihen, että korjaus on ollut voimassa ennätyshinnan päättymisen jälkeen.

Tiistaina BTC yritti nousta 0,618 Fibonacci-retracement-tason yläpuolelle 63 530 dollarilla, mutta epäonnistui. Koska taso yleensä toimii vastuksena hintakorjausten jälkeen, läpimurto vahvistaisi, että korjaus on ohi. Aaltojen laskenta tukee myös tällaisen katkoksen mahdollisuutta lähitulevaisuudessa.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Kahden tunnin kaavio tarjoaa kolme päätukialuetta, joilla kryptovaluutta todennäköisesti nousisi jälleen ennen uutta nousuliikettä.

Nämä tuet ovat 62 400, 61 830 ja 61 250 dollaria – vastaavat Fibonacci-retracement-tasot 0,382, 0,5 ja 0,618. Jälkimmäinen osuu myös torstaista lähtien voimassa olevaan mahdolliseen nousutrendiin. Siksi tukitasojen yhtymän vuoksi tämä alue tarjoaa todennäköisesti vahvan tuen, jos Bitcoin laskee jälleen.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin (BTC) -artikkeli saattaa pian murtautua suuren vastustuksen läpi, ja se nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *