Entinen universaali pastori Venezuelassa,

Universal Church sai 72 miljoonaa dollaria yrityksen johtajalta, jota syytetään Bitcoin -huijauksesta

Universaalikirkko sai 72 miljoonaa dollaria GAS Consultorian omistajalta Glaidson Acácio dos Santosilta, joka pidätettiin viime viikolla epäiltynä Bitcoinin taloudellisesta pyramidista. Gas Consultorialta takavarikoitiin 591 bitcoinea, noin 150 miljoonaa dollaria, ja liittovaltion poliisi tunnistaa sen suurimmaksi salausvaluuttaksi, joka on koskaan takavarikoitu Brasiliassa. Tämä arvo ei kuitenkaan ollut mitään, kun yritys toimi ja näki onnistuneen uusien asiakkaiden houkuttelemisen. Koska Glaidson dos Santos oli entinen Venezuelan universaalikirkon pastori, hän tunsi sympatiaa uskontoa kohtaan ja teki usein yhteistyötä Cabo Frio (RJ) -temppelin kanssa. Kuitenkin viime viikolla, kun liittovaltion poliisi laukaisi operaation Kryptos, kirkko lähti yrittämään selittää mahdollisen taloudellisen pyramidin saamia miljoonia. Jumalan valtakunnan universaali kirkko haastoi Gas Consultorian oikeuteen saatuaan 73 miljoonan dollarin lahjoitukset yhtiöltä ja sen johtajalta Glaidson dos Santosilta.

73 miljoonan BRL lahjoitukset

Viime kuukausina, kuten esitettiin prosessissa, johon Livecoins sai pääsyn, Universal Church on saanut lähes 73 miljoonaa dollaria lahjoituksia Gas Consultorialta ja Glaidson dos Santosilta.

“PLAINTIFF sai vastaajilta lahjoituksina 72 353 000,00 BRL (seitsemänkymmentäkaksi miljoonaa, kolmesataa viisikymmentä kolme tuhatta reaalia) toukokuun 2020 ja heinäkuun 2021 välisenä aikana osissa ja ilman ennakkoilmoitusta tai viestintää”.

Nähdessään Kryptos -operaation viime viikolla kirkko kuitenkin kääntyi tuomioistuimen puoleen odottamattomien todisteiden tuottamiseksi Brasilian siviililaissa. Universalin puolustuksen mukaan toimielimelle lahjoitettujen määrien alkuperä on tuntematon ja lisäksi ne on vastaanotettu ilman ennakkoilmoitusta. Siten kirkko pelkää osallistumistaan ​​rikoksiin, joita se ei ole tehnyt pelkästään lahjoitusten vastaanottamisen vuoksi.

Cabo Friossa piispan syyttämänä Glaidson jopa lopetti jumalanpalvelukset

Universalin entinen pastori Venezuelassa, Cabo Frion kirkon piispa otti yhteyttä Glaidsoniin selittääkseen, mikä motivoi suuria lahjoituksia uskonnolliselle laitokselle.
Entinen universaali pastori Venezuelassa,Entinen universaali pastori Venezuelassa, vastauksena Glaidson olisi juuri todennut käyvänsä hyvässä vaiheessa liiketoimintaansa, johon kuuluisivat tekniikan ja ohjelmistojen tuotanto. Mutta 14 siirrossa Igreja Universalille, Glaidson dos Santos ja Gas Consultoria lähettivät lähes 73 miljoonaa R4, mikä pelotti oikeudellista alaa. Mahdollisen taloudellisen pyramidin johtaja, joka veloitettiin selityksistä, päätyi jättämään jumalanpalvelukset ja jopa lähtemään kirkosta, joka alkoi etsiä lisätietoja hänen liiketoiminnastaan.

”Liiallisen arvon vuoksi – joka välttää täysin lahjoituksen tason Jumalan valtakunnan universaalin kirkon uskovilta – piispa Jadson Santos, Jumalan valtakunnan universaalin kirkon johtaja Rio de Janeiron osavaltiossa, Glaidson pyytää tietoja ja yrittää ymmärtää tällaisen menettelytavan todellisen motiivin. Näiden kysymysten edessä Glaidson päätyi jälleen kirkosta ja lopetti osallistumisen jumalanpalveluksiin Cabo Friossa esittämättä mitään selityksiä KIRJOITTAJALLE, joka alkoi etsiä lisätietoja julkisista tiedoista. ”

Yleinen kaasukonsultointiprosessiYleinen kaasukonsultointiprosessi

Universal Church haluaa asiakirjoja, jotka osoittavat kiireellisten lahjoitusten alkuperän

Maailmanlaajuinen kirkko ottaa Rio de Janeiron oikeudenkäynnissä arkaluonteisen Gas Consultorian tapauksen ja tutkii rahanpesurikoksia, minkä jälkeen Universal -kirkko pyytää yritystä ja sen johtajaa lähettämään kiireellisesti asiakirjat, jotka osoittavat lahjoituksina lähetettyjen rahojen alkuperän. Universaalisen kirkon puolustamiseksi toimielin toivoo saavansa nämä asiakirjat, koska COAFille annetaan selityksiä. Asiaa voidaan käsitellä salassapitovelvollisuudessa, koska puolustus pyysi tätä asiaa Rio de Janeiron oikeuslaitokselta, mutta asia on edelleen alkuvaiheessa, koska se jätettiin viime perjantaina (27).

Universalin vastaus

Kun raportti otti yhteyttä, Universaalikirkko lähetti seuraavan viestin:
UNIVERSAALINEN OLI JO VAIN JOHTANUT VIRANOMAISIA JA JULKISUUTTA EHDOTETUSTA RAHOITUSPYRAMIDISTA ”Lähes kaksi vuotta, vuoden 2019 lopusta lähtien, useita kertoja, kuten alla olevat videot osoittavat, Jumalan valtakunnan universaali kirkko on varoittanut jäseniään iskuista, jotka on upotettu väitettyihin sijoituksiin kryptovaluutoihin. Universal otti tämän asenteen juuri siksi, että se on tietoinen siitä, että yksi näiden rahoituspyramidien kohteista on hyväuskoisia ihmisiä, etenkin evankelisten yhteisöjen edustajia. Kaikki tietävät, että taloudellisen pyramidin menestys riippuu uusien sijoittajien jatkuvasta tulosta. Tästä syystä nämä yritykset pyrkivät soluttautumaan klubeihin, yhdistyksiin, yhtiöihin ja erityisesti kirkkoihin voidakseen hyödyntää veljellistä ja luottavaista henkeä, joka yhdistää heidän jäsenensä. Universal ei hyväksy mitään laitonta toimintaa, vaikka kuinka paljon voittoa se voi tuottaa. Petoksesta, petoksesta ja epäoikeudenmukaisuudesta tulevilla uhreilla ei ole Jumalalle arvoa. Mitä tulee Glaidson Acácio dos Santosiin, ilmoitamme, että hän liittyi Universalin pastoraalikoulutukseen vuonna 2003 ja hänet erotettiin pian sen jälkeen, koska hän ei täyttänyt ministeriön normeja. Muutama kuukausi sitten kirkko sai tiedon siitä, että hän kiusaisi ja värväisi uskollisia ja kirkolliskunnan jäseniä osallistumaan hänen seuraansa, mikä osoitti merkkejä, jotka luonnehtivat jonkinlaista osallistumista talouspyramidiin. Sen torjumiseksi Universal on palveluissaan sekä televisio- ja radio -ohjelmissaan annettujen jatkuvien varoitusten lisäksi suorittanut tiukkoja sisäisiä tarkastuksia varmistaakseen, etteivät virkamiehet mainosta näitä pyramideja, puhumattakaan niistä. Juuri tämän ankaruuden vuoksi jotkut eivät enää kuulu kirkon pastoripalvelukseen. Lisäksi Universal jätti tämän vuoden toukokuussa rikosilmoituksen asianosaisia ​​vastaan. Viime aikoina on nostettu siviilioikeudenkäynti, jossa Glaidsonia pyydetään vahvistamaan kirkolle, että hänen vieraanaan tarjoamansa kymmenykset ja lahjoitukset ovat laillisia. Toisin sanoen, kauan ennen viime viikon poliisioperaatiota, joka johti Glaidsonin pidätykseen, Universal oli jo varoittanut ja tehnyt yhteistyötä viranomaisten kanssa asianmukaisten tutkimusten suorittamiseksi. Muuten, tuomioistuimen olisi pitänyt pitää tämä Universalin nostama kanne salassa, mutta rikosoikeudellisesti se julkaistiin lehdistölle. Kirkko vaatii tiedotusvälineitä kunnioittamaan lakisalaisuutta eikä paljastamaan sisältöä, ja varaa itselleen oikeuden ryhtyä tarvittaviin toimiin tämän prosessin väärän paljastamisen estämiseksi. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *