Bitcoin (BTC) jatkaa kaupankäynnin laskua alle 50 000 dollarin

Bitcoin (BTC) käy tällä hetkellä kauppaa lyhyen aikavälin korjaavalla kuviolla ja voi tehdä lisää laskevia liikkeitä.

Bitcoin on ollut nousussa viime lauantaista (4.) lähtien heti sen jälkeen, kun hinta saavutti paikallisen alimman 42 000 dollarin. Nousuliike johti viime tiistaina saavutettuun 51 936 dollarin huipulle (7).

  • Mitä mieltä olit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Siirto kuitenkin vahvisti edellisen nousutrendin vastuksena (punainen kuvake). Siitä lähtien BTC on laskenut. Pudotus osui myös 52 400 dollarin vastusalueen kanssa, joka on 0,382 Fibonaccin retracement-taso. Siksi se on tärkeä vastustusalue, joka voi aiheuttaa enemmän kaatumisia.

Myös tekniset indikaattorit ovat edelleen laskevia. Lyhyen ja pitkän aikavälin (MA) liukuvan keskiarvon luoma MACD on negatiivinen ja laskee. Tämä tarkoittaa, että lyhyen aikavälin keskiarvo on hitaampi kuin pitkän ajan keskiarvo.

Keskiviikkona (8) indikaattori loi vihdoin isomman palkin (vihreä ikoni), mikä on merkki siitä, että lyhyen ajan keskiarvo on alkanut vahvistua. Jää kuitenkin nähtäväksi, onko tämä väärä signaali (vihreä ympyrä), samanlainen kuin 29. marraskuuta ja 2. joulukuuta.

RSI, joka on trendin voimakkuuden indikaattori, laskee ja on alle 50. Tätä pidetään laskutrendisignaalina.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoinin lyhytaikainen kanava

Kuuden tunnin kaavio osoittaa, että Bitcoin käy kauppaa laskevalla rinnakkaiskanavalla sen jälkeen, kun sen historiallinen huippu saavutti 10. marraskuuta. Tämäntyyppisten kanavien katsotaan yleensä sisältävän korjaavia kuvioita, mikä tarkoittaa, että katkeaminen on odotettavissa.

BTC käy kuitenkin edelleen kauppaa kanavan keskiviivalla (vihreä ympyrä). Jotta eron mahdollisuus olisi oikeutettu, sen olisi omaksuttava tämä linja uudelleen.

Toisin kuin päiväkaavio, sekä MACD että suhteellinen voimaindeksi ovat nousussa. Ensimmäinen on kuitenkin edelleen negatiivinen ja jälkimmäinen alle 50.

BTC-kaavio TradingView'ssa

nykyinen hyppy

Lopuksi, tuntikaavio viittaa siihen, että Bitcoin tekee lyhyen aikavälin läpimurron. Pääsyy tähän on, että se käy kauppaa nousevan rinnakkaiskanavan alaosassa. Lisäksi omaisuus kosketti tukilinjaansa kolmannen kerran.

Mikäli purkautuminen tapahtuu, päätukialue on 46 950 dollaria. Tämä on 0,5 Fibonaccin retracement-taso ja se on sopiva alue nousevan lisämomentin luomiseen.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin (BTC) -artikkeli jatkaa kaupan laskua alle 50 000 dollarin, ja se nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *