Twitter merkitsee Squid Game -tunnustilit hintojen romahtaessa

Squid Game -merkki nousi useista huijausvaroituksista huolimatta ja ylitti 2 800 dollarin ennen kuin putosi alle 0,01 dollariin.

Järkyttävän hinnannousun jälkeen Squid Game (SQUID) -tunnus putosi yli 99 % pian sen jälkeen, kun Twitter ilmoitti "viralliset" tilinsä sosiaalisen median alustalla epäilyttäväksi.

Mukaan tietojen päälle CoinMarketCap (CMC), SQUID symbolinen koki ensimmäisen laskuliikkeeseen maanantaina, pyyhkien koko voitot peräti $ 2861 ja laskee alle $ 1 muutamassa minuutissa.

Kirjoitushetkellä SQUIDin kauppahinta on 0,0054 dollaria, mikä on noin 99 % laskua viimeisen 24 tunnin aikana ja kaupankäyntivolyymi 13 miljoonaa dollaria.

CMC:n mukaan SQUID-tunnuksen "itse ilmoittama" markkina-arvo oli julkaisuhetkellä 2,8 miljoonaa dollaria. "CMC-tiimi ei ole vahvistanut projektin markkina-arvoa", CMC:n varoituksesta lukee. Tokenin täysin laimennettu markkina-arvo on 5 miljoonaa dollaria, mikä on yli 99 % vähemmän.

SQUID kaikkien aikojen hintakaavio. Lähde: CoinMarketCap

Pudotus tapahtuu pian sen jälkeen, kun Twitter ilmoitti epäilyttäviksi tilit, jotka liittyvät SQUID-tunnukseen, mukaan lukien alkuperäinen tili , jolla on yli 70 000 tilaajaa. Tämän tilin rajoittamisen jälkeen Squid Game -tunnuksen kehittäjät yrittivät käyttää muita tilejä , jotka myös suljettiin myöhemmin.

Kuten Cointelegraph on aiemmin raportoinut, kryptoyhteisö on epäillyt SQUID- merkkiä huijaukseksi alusta alkaen sen näennäisesti väärennettyjen perustajien ja estettyjen kommenttien takia Twitterissä. Perjantaina CoinGeckon perustaja Bobby Ong sanoi, että merkki on "todennäköisimmin huijaus", ja huomautti, että yritys ei listannut sitä, koska se ei täyttänyt heidän listautumiskriteereitään. Tuolloin tokenilla käytiin kauppaa noin 5 dollarilla.

Lukuisat varoitukset kryptoyhteisössä eivät estäneet tokenin huikeaa nousua, sillä sen hinta nousi tähtitieteellisesti, nousi maanantaina 90 dollariin ja sitten yli 2 000 dollariin muutamassa minuutissa.

Aiheeseen liittyvä: YouTube-kanavat on hakkeroitu ja brändätty uudelleen kryptohuijausten suoratoistoa varten

Tärkeimmät maailmanlaajuiset julkaisut, kuten CNBC, korostivat , että SQUID-tunnus toteutti "polkumyynnin vastaista tekniikkaa", joka esti haltijoita myymästä merkkiä huomauttamatta, että hanke voisi olla huijaus.

Squid Game -tunnuksen kehittäjät eivät vastanneet Cointelegraphin kommenttipyyntöihin. PancakeSwap, hajautettu pörssi ja ainoa markkinapaikka rahakkeen kaupankäynnille, ei vastannut Cointelegraphille perjantain lehdistökyselyn jälkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *