SHIB/DOGE-pari listataan Binancessa

Binance, maailman suurin kryptovaluuttapörssi, on ilmoittanut lisäävänsä SHIB/DOGE-parin alustaansa aikana, jolloin meemikolikoiden kysyntä kasvaa.

SHIB/DOGE-parin sisällyttämisen ansiosta Binanceen kauppiaat ja sijoittajat voivat vaihtaa ja käydä kauppaa suoraan kahdella markkinoiden tunnetuimmalla meemi-kryptovaluuttalla.

  • Mitä pidit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Pörssin virallisen tiedotteen mukaan optio on saatavilla ensi tiistaista (2):

"Binance avaa kaupat SHIB/DOGE-kauppaparille 2021-11-02 klo 08:00 (UTC)."

SJIB, DOGE ja kryptovaluuttojen taistelu -meemi

Binancen ilmoitus osuu samaan aikaan, jolloin Shiba Inun ja Dogecoinin väliset kiistat markkina-arvoltaan suurimpien kryptovaluuttojen luokittelusta ovat nousussa.

Syyskuun lopusta lähtien SHIB on rekisteröitynyt merkittävästi, ja viime viikosta lähtien se kilpailee DOGEn kanssa maailman suurimman meemikolikon paikasta.

Tämän tarinan lopussa SHIB:n kaupankäynti oli 0,00007176 dollaria, 10 %:n vahvistuminen viimeisen 24 tunnin aikana ja markkina-arvo 39,4 miljardia dollaria. Omaisuus on CoinMarketCapin tietojen mukaan kryptovaluuttojen rankingissa 9. sijalla.

Tämä Shiba Inun merkittävä nousu johtui Anthony Pomplianon ja entisen NSA-agentin Edward Snowdenin kaltaisten henkilöiden lausunnoista, jotka kutsuivat merkkiä huijaukseksi ja varoittivat sijoittajia olemaan vetoa tämäntyyppisistä petoksista.

Samaan aikaan markkinoiden ensimmäinen kryptovaluuttameemi Dogecoin käy kauppaa 0,2734 dollarilla , ja sen markkina-arvo on 36,2 miljardia dollaria. Tällä tokenilla on kymmenennen sija markkina-arvoluokissa, päihittäen sellaiset omaisuuserät kuin USD Coin (USDC) ja Terra (LUNA).

Lähde: CoinMarketCap

Viime päivinä kiinnostus meemi kryptovaluuttoja kohtaan on kasvanut. Shiba Inun ja Dogecoinin lisäksi myös muut rahakkeet, kuten Floki Inu (FLOKI) ja Dogelon Mars (ELON), nousivat merkittävästi.

Ennen kuin sijoitat tämäntyyppiseen tokeniin, on kuitenkin tärkeää ottaa huomioon Binancen lausunnossaan antama varoitus:

"Riskivaroitus: kryptovaluuttakauppaan liittyy korkea markkinariski. Suorita toimenpiteesi huolellisesti. Sinulle on ilmoitettu, että Binance ei ole vastuussa kaupallisista tappioistasi. "

Kaupankäyntivaihtoehdon ansiosta sijoittajat voivat vaihtaa suoraan kaksi kryptovaluuttaa, mikä voi paljastaa toisen arvon suhteessa toiseen, mikä terävöittää "meemi kryptovaluuttojen taistelua".

Artikkeli Par SHIB/DOGE listataan Binancessa, ja se nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *