Mies lukee sanomalehteä Bitcoin -tiedoilla El Salvadorissa

Starbucks, McDonald’s ja Pizza Hut alkavat hyväksyä Bitcoinin maksuna El Salvadorissa

Maailman otsikot kääntyivät El Salvadoriin viime tiistaina (7), ja suuret yritykset, kuten Starbucks, McDonald’s ja Pizza Hut, hyväksyivät jo Bitcoinin maksuna maassa. Tämä johtuu siitä, että Bitcoin on nyt laillinen maksuväline El Salvadorissa, ja kaikki yritykset voivat käyttää maksutekniikkaa. On syytä muistaa, että keskuspankit ympäri maailmaa eivät pidä Bitcoinia hyvin, koska he kutsuvat valuuttaa “aktiiviseksi” tai “kryptoaktiiviseksi”. Tämä maailmanlaajuinen liike pyrkii liittämään digitaalisen valuutan sijoitusmarkkinoihin eikä maksuvälineisiin. Näin ollen Bitcoinin laillinen hyväksyminen suuryrityksissä, vaikka se olisi rajoitettu yhteen maahan, voisi näyttää kolikon todelliset kasvot.

Starbucks, McDonald’s ja Pizza Hut hyväksyvät nyt Bitcoinin El Salvadorissa

Paikallisten sanomalehtien otsikot eivät voineet jättää huomiotta El Salvadorissa kesäkuussa 2021 annetun uuden lain voimaantuloa, kun maassa hyväksyttiin Bitcoin -laki. Päivää kutsuttiin jopa Bitcoin -päiväksi, kolikon erityispäivän kunniaksi.
Mies lukee sanomalehteä Bitcoin -tiedoilla El SalvadorissaMies luki sanomalehteä, jossa oli Bitcoin -tietoja El Salvadorissa/Reproduçãossa. Aiemmin vain dollari tunnustettiin valuutaksi, koska El Salvadorilla ei ole omaa valuuttaa. Yksi suurista yrityksistä, jotka hyväksyivät maksuja Bitcoinissa, oli Starbucks, kuuluisa kahvila, jonka myymälät ovat avoinna ympäri maailmaa. On syytä muistaa, että yksi tekniikan ystävien toiveista on juuri maksaa kahvista digitaalivaluutalla, mikä on nyt täysin mahdollista pienessä Keski -Amerikan maassa. Yhteisön jakama video osoittaa, kuinka helppoa on ostaa tämä kahvi nyt Bitcoin -maksuilla Lightning Networkin kautta, joka kesti vain muutaman sekunnin. Starbucksin lisäksi McDonald’s ja Pizza Hut alkoivat hyväksyä Bitcoinia maksuvälineenä.Sosiaalisissa verkostoissa levisi kuvia, jotka osoittivat ainutlaatuisia digitaalisia valuuttalaatikoita ja kuinka yritykset toimivat tekniikan kanssa.

Bitcoin -lain saapumisen jälkeen El Salvador osti 550 BTC: tä presidentti Nayib Bukele, joka oli osittain tarkoitettu maksamaan 30 dollaria Yhdysvaltain virallista korttia käyttävistä maan asukkaista. Tämä askel voi olla pieni Bitcoinin historialle, valuutta, joka kehitettiin vuoden 2008 kriisissä, mutta se voi edustaa muutoksia El Salvadorin tulevaisuuteen, jossa on suuri osa pankkipankista ja köyhästä väestöstä, jolla on nyt pääsy hajautetun rahoituksen maailmanlaajuinen verkosto, sanoi Jack Mallers, yksi niistä, jotka ovat vastuussa tämän hetken toteuttamisesta.

”Yksi pieni askel Bitcoinille, yksi valtava harppaus ihmiskunnalle. Tänään [07/09], ihmiskunta ottaa valtavan harppauksen ihmisoikeuksien edistämisessä, taloudellisen osallisuuden parantamisessa ja taloudellisen vakauden ja taloudellisten mahdollisuuksien takaamisessa kaikille. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *