Binance kehottaa kaikkia käyttäjiä suorittamaan KYC -prosessin "välittömästi"

Binance kehottaa kaikkia käyttäjiä suorittamaan KYC -prosessin “välittömästi”

Binance -välitys ilmoitti perjantaina (20) joidenkin sääntöjen muutoksista, jotka tulevat voimaan välittömästi. Toimenpiteet koskevat sekä uusia käyttäjiä että vanhoja asiakkaita. Binancea pidetään maailman suurimpana välittäjänä kryptovaluutta -spot -markkinoiden määrässä, ja se on menossa monimutkaiseen vaiheeseen, ja kaikkien mantereiden maat painostavat liiketoimintaa. Sallimalla kryptovaluuttajohdannaisten kaupankäynnin ja käyttäjät voivat käydä kauppaa ilman vahvistettuja tietoja, välitys päätyi kiinnittämään sääntelyviranomaisten huomion. Nyt on kuitenkin käynnissä kilpailu, joka osoittaa, mihin toimiin on ryhdytty parantaakseen yritysten vaatimustenmukaisuutta.

Binance muuttaa sääntöjä uusille ja vanhoille käyttäjille välittömästi

Binancen huomautuksen mukaan välittäjä tarkistaa jatkuvasti vaatimustenmukaisuuskäytäntöjään maailmanlaajuisten standardien valossa. Näin ollen havaittiin, että välittäjän, jonka päivittäinen volyymi on suurin, on tehtävä joitakin sääntöjä. Alustalta välittömästi kaikkien uusien käyttäjien on suoritettava vähintään välitarkistusvaihe, johon kuuluu voimassa olevien henkilötodistusten toimittaminen. Vain silloin on pääsy Binancen tuotteisiin ja tarjouksiin, mukaan lukien kryptovaluutta talletukset ja nostot.

“Kaikkien uusien käyttäjien on välittömästi suoritettava välitarkistus, jotta he voivat käyttää Binancen tuotteita ja palveluja, mukaan lukien kryptovaluutta talletukset, kaupat ja nostot.”

Entisillä Binancen käyttäjillä, jotka eivät ole vielä suorittaneet henkilöllisyystodistuksiaan ja KYC -tarkistuksia, on prosessi loppuun asti 19. lokakuuta. Siihen asti nämä tilit voivat nostaa vain salausvaluuttojaan, eikä enää voi käydä kauppaa alustalla tai käyttää tuotteita.

”Nykyisten käyttäjien, jotka eivät ole vielä suorittaneet välitarkistusta, tilin käyttöoikeudet muutetaan tilapäisesti vain kotiutukseksi, ja palvelut rajoittuvat peruuttamiseen, tilauksen peruuttamiseen, position sulkemiseen ja lunastamiseen. Tämä tehdään vaiheittain, jotta minimoidaan käyttökokemuksen häiriöt, tästä lähtien 2021-10-19 00:00 AM (UTC). Olemassa oleville käyttäjille ilmoitetaan suoraan lisätietoja. Kun käyttäjät ovat suorittaneet välivahvistuksen, he voivat saada täyden käyttöoikeuden Binancen tuotteisiin ja palveluihin. ”

Välittäjä sanoi odottavansa asiakkaiden rekisteröityvän mahdollisimman pian, jotta he voivat jatkaa valuuttojensa kaupankäyntiä mielenrauhalla. Muutosten perustelut ovat Know Your Customer (KYC) ja rahanpesun vastainen (AML) prosessi.

Palvelut ovat edelleen suljettuja maissa

Alankomaiden rahoitusalan sääntelyviranomaisen viime päivien painostuksen jälkeen Binance jatkaa nyt luvattua toimintaa ja noudattaa sitä aktiivisesti. Tämän seurauksena Binancen johdannaispalvelut ovat nyt kaikki suljettu Australiassa sen jälkeen, kun välitys esti Australian käyttäjiä kaupankäynnistä futuurimarkkinoilla heinäkuussa. Niiden käyttäjien, jotka eivät halua suorittaa uutta Binance -vahvistusprosessia, on poistettava salausvaluutansa alustalta. On edelleen epäselvää, jatkaako välittäjä maailman suurimman volyymin kirjaamista näiden markkinoiden käyttäjiä koskevien rajoitusten jälkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *