Rauhallinen osoittaa uutta myrskyä Bitcoinille, ymmärrä

Rauhallinen osoittaa uutta myrskyä Bitcoinille, ymmärrä

Bitcoinin hinta on ollut vähintään 25 päivän ajan neutraalin vyöhykkeen alemmalla alueella, joka on alku vastustusalueelle, joka nousee 58 000 dollariin, onko se markkinoiden päättämättömyys vai hiljaisuus myrskyn edessä?
BITCOIN/USD -päiväkaavio Hintojen nousujohteinen kuvio osoittaa jatkumista, koska keskeisiä kohtia ei ole unohdettu ja voittoja on vielä enemmän, mutta useimmat verkkoindikaattorit viittaavat siihen, että hinnat pyrkivät nykyisen tason yläpuolelle. Viime viikolla ketjussa tapahtui voimakas liike, ja BTC: n suuret sisään- ja ulosvirtaukset vahvistivat, etteivät ne ole sisäisiä tapahtumia, toisin sanoen ulkoiset ihmiset suorittivat näitä tapahtumia.
Bitcoin + Netflow -tulot/-virtaukset Pian näiden siirtojen jälkeen verkko pysähtyi ja virtoja esiintyi keskimääräisen alapuolella, kun taas hinnat ovat jumissa vielä pienemmällä alueella lyhyellä aikavälillä (46 500–49 500 dollaria). Tässä lainauksessa 25. elokuuta näet volyymin Bitcoinin ulosvirtauksessa välittäjiltä ja näytetty määrä on samalla tasolla 37 000 dollarin purkautumisen jälkeen, kun olet vahvistanut viimeisen ansan avaintuessa.

Tämä esiteltävä volyymi tuli vain CoinbasePro -välittäjältä, jonka osoite on vahvistettu asiakkaaksi eikä ole itse vaihdon sisäinen tapahtuma.

Tämän lisäksi oli myös BTC -tuloja. Edellisessä tekstissä se oli osoittanut Houbi Globalin tapahtuman, jossa se oli vahvistettu sisäiseksi tapahtumaksi, kyseiseen osoitteeseen tapahtui 17 000 BTC -merkintä. Kolmen päivän tutkimuksen jälkeen CryptoQuant -tiimi suoraan välittäjän ja a Paikallinen kiinalainen toimittaja, osoitetta ei vahvistettu olevan Houbille, vaan asiakkaalle.

Vastaavan osoitteen ketjun päivittämisen jälkeen 3 päivää myöhemmin Huobi Globaliin tuli toinen BTC -merkintä samasta osoitteesta, joka vahvistettiin myös ulkoiseksi asiakastapahtumaksi. BTC Netflow -indikaattorissa on mahdollista tunnistaa edellä mainitut virrat ja positiivinen saldo pörsseissä 18 800 BTC: ssä. Tämä tarkoittaa sitä, että lyhyellä aikavälillä on pelaajia, jotka mahdollisesti sijoittavat tulevaisuudessa, koska viime päivinä ei ole ollut suurempaa myyntipaineita, jotka kattavat futuurien avoimen toiminnan marginaalit tai jopa sijoittuvat muihin BTC -parin varoihin. Samaan aikaan pörssissä olevat Stablecoin -varaukset jatkavat nousevaa mallia ja saavuttavat uuden kaikkien aikojen ennätyksen, päivä ennen BTC: n viimeistä suurta poistumista.
Stablecoin -varaukset kaikissa pörsseissä (kaavio 1h) Tämä signaali on hyvä merkki hinnoille, joihin ei välittömästi vaikuteta, mutta seuraavien päivien aikana on mahdollista, että tämä Fiat -valuutta (Stablecoins) laimentuu Bitcoiniksi/Altcoinsiksi. Lainakorko saavutti positiivisen 0,03 kosketuksen, tason, jota ei ole nähty tämän vuoden toukokuun jälkeen, kun tuen rikkominen 50 000 dollariin nykyisessä lyhytaikaisessa vastarinnassa.
Rahoituskorot kaikissa pörsseissä (kuvio 1h) Tämän alueen ylittyessä voimme odottaa koron nousevan myös tämän elokuun alusta lähtien toimineen alueen ulkopuolella. Tämä osoittaa suurempaa optimismia pitkissä positioissa ja mahdollisesti uutta vipuvaikutusta markkinoilla. FOMOa ei ole vielä perustettu, tämä uusi aloitus tapahtui ilman järjettömyyttä, vain tarjous tuntui nykyisellä hintatasolla. Hiljaisuus on vain yksi polttoaine tässä kokossa, ja koska se rikkoo 50 000 dollarin alueen, tunteet alkavat muuttua ja voimistua kohti hintojen nousua viimeisen ATH: n yläpuolelle.
Pelko/ahneusindeksi Ahneus/pelko -indeksi on jo saavuttanut lähes 73 pisteen. Tästä tasosta eteenpäin meidän on saavutettava ja pysyttävä jonkin aikaa äärimmäisessä ahneudessa saavuttaessaan sen. Olisivatko kaivostyöläiset hyviä myyjiä? MPI: n perusteella kaivostyöläiset myyvät omaisuutensa ennen syklin viimeistä huippua. Tämä tapahtui vuosina 2013, 2017 ja nyt vuonna 2021.
MPI (Miners Position Index) -ilmaisin Keltainen nuoli osoittaa, milloin äänenvoimakkuus alkaa kasvaa, ja heti suuren kaivosmiehen poistumisen jälkeen paine laskee ja seuraavat piikit ovat pienempiä. Historiallisesti keltaisessa laatikossa on paras aika ostaa halpaa, mikä viittaa siihen, että kaivostyöläiset myyvät BTC: nsä ennen mahdollista huippua ja aina kun tämä liike tapahtui, se tapahtui karhun markkinoilla, ja äskettäin tulimme lyhyen aikavälin karumarkkinoille, joita pidetään myös hinnan korjaus. Keltainen vaihe on kuitenkin silloin, kun kaivostyöläiset keräävät enemmän BTC: tä, mikä on hyvä merkki korkeammille hinnoille.
Kaikkien Mineirojen varaukset (kaavio 1h) Indikaattoriin vuosina 2013 ja 2017 merkitty valkoinen ympyrä on ATH, joka merkitsi syklin päättymistä. Huomaa, että vuosi 2013 on hyvin samanlainen kuin nykyiset härkämarkkinat, juoksun päättänyt historiallinen huippu tapahtuu sillä hetkellä, kun olemme alle 2,00 (punainen katkoviiva). Päätimme, että kaivostyöläiset eivät saa huipun tarkkaa hetkeä, mutta myymisen jälkeen voimme odottaa hintojen huippua. Verkon laskentateho on jo palautunut 61,8% Kiinan kiellon aiheuttamasta -75%: n syvyyskorjauksesta, mikä on tärkein merkki siitä, että kaivostyöläiset yhdistävät koneensa toiseen paikkaan, joka on erittäin hyvä pitkällä aikavälillä hajauttamista varten, koska kaivostilot ovat vähemmän keskittyneet yhteen paikkaan.
Bitcoin -verkon laskennallinen vahvuus (Hashrate) Käyttämättömien tapahtumien kokonaismäärä historiallisen ennätyksen jälkeen on edelleen pysähtynyt, mikä merkitsee vähäistä liikettä verkossa, koska ketjussa maksettu keskikurssi Yhdysvaltain dollareissa on suhteellisen alhaisella tasolla. Ketjussa siirrettyjen rahakkeiden keskiarvo rikkoi uuden historiallisen ennätyksen juuri sinä päivänä, jona edellä tässä tekstissä esitetyt virrat tapahtuivat, Bitcoinista poistuttaessa Coinbasesta. Verkon kautta siirretään keskimäärin 31 BTC transaktiota kohden.
Verkkotiedot Lohkotapahtumien keskiarvo edustaa ketjun liikkeen uudelleen alkamista. Keltainen viiva ilmaisee suuremman virtauksen siirtymistä viimeisinä päivinä, mikä on toinen positiivinen merkki keskipitkällä aikavälillä. Vain teknisen analyysin jälkeinen hintatavoite on ZN: n yläosa (58 016,89 dollaria), joka on koko alue, joka kattaa resistanssin. Olemme tämän alueen alareunassa vaarassa, että lyhytaikainen tuki katkeaa. Jos näin tapahtuu, avainpisteen (37 158,02 dollaria) uusintatesti on väistämätön, ja aloitetaan ensimmäinen palautusliikkeen korjaus avaintuen loukun jälkeen.
BITCOIN/USD -päiväkaavion neutraali vyöhyke on määritelty tuki- tai vastustusalueeksi vertailukanavaa vastaan, hintaerot CR: n yläpuolella, etsii kaaviota ja sitten vastus merkitään ZN: ään. Hinta rikkoo viitekanavan pohjan, katsoo alaspäin kaavioon ja merkitsee sitten tuen neutraalialueelle. Jokaista kanavien muodostavaa uutta linjaa kutsutaan laajennukseksi. Ensimmäinen on vertailukanavalta, ja täältä on mahdollista mitata liike, joka on täysin linjassa edellisen kanssa, noudattaen markkinoiden luonnollista mallia! Huomaa, kuinka tarkan liikkeen vetäytyminen minimistä maksimiin saavuttaa FIBO 0.618 tarkasti mainitussa pääkohdassa. Tämä johtuu siitä, että laajennus on vertailuliike, koska kaikki liikkeet, jotka laajentavat sisäänvetoja, vastaavat laajennuksia. Sinun ei tarvitse käyttää mitään muuta kaaviossa osto- ja myyntialueiden tunnistamiseen, vaan aseta itsesi vastaaville alueille osittain laajentamisen jälkeen. Napsauttamalla kaavion selitystä sinut ohjataan suoraan CryptoQuant -palveluun ja voit tarkastella kaaviota livenä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *