Cardano rikkoo historiallisen ennätyksen, kuinka pitkälle hän voi mennä?

Cardano rikkoo historiallisen ennätyksen, kuinka pitkälle hän voi mennä?

Cardano -projektissa odotetaan merkittävää päivitystä 12.9.2021: älykkäiden sopimusten toiminnallisuuden aktivointi. Tämän julkaisun positiiviset odotukset ovat saaneet parabolisen arvostuksen sen alkuperäisestä kryptovaluutasta (ADA) viime päivinä. Tässä artikkelissa tarkastelemme joitain perustekijöitä, jotka voivat vaikuttaa tähän viimeaikaiseen arvostukseen. Cardano on kolmannen sukupolven julkinen lohkoketju, joka perustuu vertaisarvioituun tutkimukseen. Hanke toteutti ICO: n vuosina 2015-2017. Lokakuussa 2017 sen alkuperäinen kryptovaluutta (ADA) listattiin Bittrexissä, suuressa kryptovaluuttojen pörssissä. Projekti tunnettiin tuolloin japanilaisena Ethereumina, koska suurin osa sen ICO -tositteista myytiin Itä -Aasiassa (lähinnä Japanissa). Hankkeen toteutus jaettiin viiteen päävaiheeseen: Byron, Shelley, Goguen, Basho ja Voltaire.
Tiekartta Cardano:: Byron, Shelley, Goguen, Basho ja Voltaire. Yksi Cardano -hankkeen erityispiirteistä on, että sillä ei ole yhtä valkoista paperia. Mutta kyllä, eräänlainen filosofinen essee (ja useita papereita). Hanke kokosi yhteen tutkijoita eri alueilta ja on tuottanut tutkimusta esimerkiksi Blockchain, Game Theory, Cryptology jne. Hieno tapa ymmärtää projektia on katsoa video, jossa sen perustaja Charles Hoskinson selittää hankkeen ideoita. Tekstitetty video: Vuosina 2015–2021 projekti julkaisi ja tarkasteli tutkimusta useilla aloilla. Korostetaan yksimielisyyttä ja panostuksia osoittavia mekanismeja. Näiden vuosien aikana Cardano -projekti tutki ja loi myös yhteisymmärryspöytäkirjan nimeltä Ouroboros. Cardano-hankkeen perustaja Charles Hoskinsonin mukaan tässä tutkimusohjelmassa (Ouroboros) oli 25 tutkijaa, jotka olivat 100% omistautuneita yli 5 vuoden ajan. Toinen Cardano -projektin kohokohta on sen älykkäät sopimuskielet: Plutus (Haskellin innoittama). Kieli, joka voi tarjota ennustettavamman syntaksin. Myös Charlesin mukaan se kirjoitettiin uudelleen 14 kertaa ennen lopullisen syntaksin saavuttamista.

Luottamuksen palauttaminen vuonna 2020

Vuonna 2019 Cardano -hanke oli käynyt läpi odottamattomia tapahtumia ja muotoillut etenemissuunnitelmansa uudelleen. Sen vaiheista tuli rinnakkaisia ​​eikä enää peräkkäisiä kuin projektin alussa. Tämä synnytti ei-positiivisen uutisvirran vuonna 2019. Vuoden 2019 lopulla hanke käynnisti vihdoin kannustetun testiverkon (ITN), jossa panokset alkoivat testata julkisesti yhteisymmärryspöytäkirjaansa ja panostaan.
Shelley -vaiheen käyttöönotto (2020): panos 2020 Yksi hankkeen tärkeimmistä virstanpylväistä sen käynnistämisen jälkeen. Tässä vaiheessa panostoiminnot on otettu käyttöön ydinverkossa. Tätä haarukkaa (Shelley) edeltävinä kuukausina ADA vahvistui merkittävästi. Muutaman kuukauden sopeutumisen jälkeen panoksen toiminnallisuus osoittautui erittäin luotettavaksi ja joustavaksi. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten tehdä hyvä vaarnapäätös, tutustu artikkelimme. Samana vuonna (2020) Cardano aloitti myös eräänlaisen “kannustetun testiverkoston”, jossa palkittiin sen ketjun hallinnassa: Catalyst (Voltaire-vaihe). Nykyään tämän digitaalisen demokratian hallinnoimalla valtiokonttorilla on noin 1,6 miljardia dollaria (lähde: pool CRFA). Näitä resursseja käytetään tukemaan ekosysteemiprojekteja, jotka voivat tuoda lisäarvoa Cardanolle pitkällä aikavälillä.

Korkea sykli vuosina 2020 ja 2021

Cardano on esitellyt elokuusta 2020 lähtien entistä ilmeikkäämpää edistystä älykkäiden sopimustensa kehittämisessä siirtyessään Goguen -vaiheeseen. Lokakuussa 2020 projekti ilmoitti metatietojen, alkuperäisten tunnusten ja älykkäiden sopimusten käyttöönotosta ydinverkossaan.
Goguen -vaiheohjelma (älykkäät sopimukset ja ominaisuudet) julkaistu vuonna 2020 Ensimmäinen merkittävä päivitys tehtiin joulukuussa 2020: hardfork Allegra. Tämä haarukka toi metatietoja ydinverkkoon, mikä mahdollisti Blockchain Cardanon käyttävien sovellusten seurannan. Toinen, joka teki rahakkeita saataville Cardanon pääverkossa, tapahtui 01.01.2021 (Hard fork Mary). Joka sisälsi vaihdettavia ja ei-vaihdettavia rahakkeita. Tällä tavoin vain yksi merkittävä päivitys jäi älykkäiden sopimusten toteuttamiseksi mainnetissa. O Alonzo kovakantinen.

Alonzon käyttöönotto: Smartcontracts

Alonzo on Cardanon päivitys, joka tuo älyverkosopimukset pääverkkoon. Kehityksen monimutkaisuuden vuoksi Alonzo-päivitys jaettiin osa-asteisiin väriasteikolla: Alonzo Blue, Alonzo White ja Alonzo Purple.
Alonzo Rollout (smartcontracts) väriasteikolla Näiden testiverkkojen verkot olivat eri tasoisia. Alonzo Blue oli suljetumpi testiverkko, jossa oli teknisesti kokeneita jäseniä. Alonzo White avasi koesoiton hieman suuremmalle yleisölle, joka oli peräisin Alonzo Blue -ryhmästä. Alonzo White aloitti myös pieniä testejä stabiileilla kolikoilla. Lopuksi, Alonzo Purple on osavaihe, joka vastaa testaajien perustan laajentamisesta ja huipentuu odottamallemme kovalle haarukalle 12.9.2021. Tämän päivityksen ilmoitus näyttää liittyvän ADA: n ilmeiseen arvostamiseen viime päivinä.

Blockchain Cardano -projektit

KuvaCardano -ekosysteemi: d -sovellukset ja projektit Cardano -projektissa on jo poreileva ekosysteemi jo ennen älyverkosopimusten käynnistämistä pääverkossa. Alla on luettelo alueista, joilla joitakin Cardanon ekosysteemiin tähtääviä hankkeita on kartoitettu: Cardanolla on myös monia aktiivisia NFT -hankkeita. Niitä kutsutaan cNFT: ksi (Cardano NFTS). Cardanon NFT: t ovat alkuperäisiä tunnuksia ja niillä on samanlaiset suojausominaisuudet kuin ADA: lla. Ethereumissa NFT: t ovat älykkäitä sopimuksia eivätkä alkuperäisiä tunnuksia, kuten Cardanossa. Tarkista alla kollaasi projekteista, joita NFT: t ovat työskennelleet Cardano -verkossa.
KuvaKollaasi NFT Cardano -projektien kanssa Nykyään on myös mahdollista seurata joitain Cardano -ekosysteemin projekteja, jotka on kartoitettu Built on Cardano -työkalun avulla:
Työkalu projektikartalla: Rakennettu Cardanoon

ketjun tiedot

Jotkin ketjutiedot (luotto: pool CRFA) ovat osoittaneet merkittäviä parannuksia viime kuukausina. Tilastoina Cardanon (Ouroboros) vedonlyöntiprotokollan elinvoimaisuuteen liittyen. Esimerkkejä: delegoitujen ADA: iden prosenttiosuuden kasvu ja delegoitujen salkkujen määrän kasvu Cardano -verkossa. Nykyään lähes 70% ADA: ista on aktivoinut panokset, mikä tarkoittaa bruttomääräisesti 800 tuhatta delegoitua salkkua.

Toinen Cardano -protokollan ero koskee sen panostustason tilastoja. Verkossasi on yli 3000 aktiivista validoijaa. Nämä validoijat vastaavat lohkojen tuottamisesta ja ovat yksi protokollan hajautusosista.

Toinen asia on projektin mahdollinen epäsymmetria, koska monia ominaisuuksia ei ole vielä toteutettu. Jotain, jonka pitäisi alkaa muuttua 12.9.2021 Alonzo -päivityksen myötä. Alla on erotettu Coinmetrics -tilasto, jossa on mahdollista tunnistaa suuri kasvumahdollisuus tapahtumien määrän suhteen. Tämä voi tapahtua, kun älykkäät sopimukset käynnistetään ydinverkossa. Tämä lisäisi merkittävästi verkon toimintaa ja sen elinvoimaa.

DeFi Cardanossa

Cardano -hankkeessa korostuu se, että DeFi -ekosysteemille korostetaan hyvän infrastruktuurin tarjoamista. Yksi syy siihen, miksi harmaasävy rekisteröi ADA -luottamuksen tammikuussa 2021 ja listasi ADA: n Grayscale Digital Large Cap Fund -rahastoon (OTCQX: GDLC) heinäkuussa 2021.
KuvaDeFi -ekosysteemi Cardanossa Jotta Cardano voisi tarjota hajautetuissa sovelluksissaan ennustettavamman ekosysteemin, Cardano suorittaa ohjelmistossaan ns. Muodollinen vahvistus. Tämä toimenpide vähentää ohjelmistovirhettä luetteloimalla kaikki mahdolliset tulokset ja testaamalla ne etukäteen. Tätä varten Cardano -projekti teki yhteistyötä Illinoisin startupin kanssa, joka on erikoistunut tällaiseen työhön: Ajonaikainen vahvistus. Runtime Verification on Illinoisin Yhdysvalloissa käynnistettävä yritys, joka auttaa NASA: ta ja Boeingia havaita virheitä ohjelmointiprojekteissasi. Tämä palvelu on tärkeä tehtäväkriittiset järjestelmät kuten ilmailu- ja avaruuskuljetuspalveluissa. Sama startup on tehnyt yhteistyötä vuodesta 2017 lähtien kerroksen kehittämiseksi älykkäitä sopimuksia Cardano -hankkeesta.
Yksityiskohtainen kohokohta Boeingin kokeellisesta lentokoneesta X-48C, joka on rakennettu yhteistyössä NASA: n ja RV: n kanssa
Ajonaikainen vahvistus (RV) teki yhteistyötä IOHK: n kanssa kahden virtuaalikoneen kehittämiseksi KEVM ja IELE Cardano -hankkeen kehittämä. Nämä koneet helpottavat älykkäiden sopimusten laatimista ja vähentävät virheiden määrää esiasetusten, tarkistusten ja mallien avulla. Sen perimmäisenä tavoitteena on myös kääntää syntakseja korkean tason kieliltä (kuten Python, C ++ jne.) Sopimusten matalan tason kielelle. Testiverkkoosi on jo julkaistu vuonna 2018. Katso virallinen sivu: klikkaa tästä.

Runtime Verification on jo saanut miljardi dollaria hankkeisiinsa NASA -kilpailujen rahoituksella. Tarkista luettelo Space Agencyn virallisesta verkkotunnuksesta: napsauta tätä
Leikkaus NASA/SBIR -sivulta, joka näyttää NASA -kilpailut, joissa VR valittiin. Käytämme tilaisuutta ehdottaaksemme jotain sisältöä DeFi Cardano -projekteista, joissa ymmärrämme, että potentiaalia voi olla:

Mahdollisuus laajaan käyttöönottoon

Cardano -hankkeessa on mielenkiintoinen hyväksymismahdollisuus, koska Afrikan mantereella on kehitetty joitakin kumppanuuksia. Tällä alueella on monia infrastruktuurin pullonkauloja, kuten pankkipankki ja huono pääsy kansalaisidentiteettipalveluihin. Mikä voi olla tilaisuus todistaa konsepti Blockchain Cardanossa (ja muissa). Jotkut näistä ongelmista voidaan ratkaista Cardano -ratkaisuilla, kuten Atala SCAN ja ATALA PRISM. Cardanon ekosysteemi kehittää puheessaan muita ratkaisuja. Kuinka hajautettu säästö- ja lainaprotokolla: Liqwid.
100 miljoonaa digitaalista identiteettiä Cardanossa seuraavan kahden vuoden aikana? Toinen asia, joka ansaitsee seurantaa käyttöönoton kannalta, on muiden lohkoketjujen, kuten Ehtereum 1.0: n, Polygonin ja Binance Smart Chainin (BSC), käyttäjien muuntokurssi. Cardano on kehittynyt vuodesta 2020 lähtien ERC-20-muunnin, jonka tavoitteena olisi kuroa umpeen Ethereum-hankkeiden (ERC-20-tunnukset) ja Blockchain Cardanon välinen kuilu. He kehittivät myös virtuaalikoneen, joka voi suorittaa Ethereum -sopimuksia Cardanon Blockchainissa (KEVM).
Ote Cardano360-ohjelmasta, jossa mainitaan ERC-20-muunnin

Hinnat ja spekulaatiot

Äskettäin merkittävä sisällön luoja ja vaikuttaja totesi, että “voit nähdä ADA: n tulevan 4 dollaria tai 5 dollaria vuoden 2021 loppuun mennessä. Olettaen, että Bitcoinilla on nouseva jalka syys- tai lokakuussa ”, hän sanoi, että se olisi todennäköistä. Tutustu spekulaatioon: On mielenkiintoista muistaa, että ADA -kryptovaluutta osui noin 6 000 satoshiin viime hinnankorotuksessa. 2 000 satoshia pois historiallisesta korkeudestaan, noin 8 000 satoshista.

Lopuksi haluan korostaa, että kryptovaluutoihin tehtäviin sijoituksiin liittyy korvaamattomia riskejä. Nämä investoinnit voivat aiheuttaa suuria pääomatappioita lyhyessä ajassa. Tämä ote tekstistä ei ole sijoitussuositus.

Vastuuvapauslauseke

Tässä tekstissä annetut tiedot eivät ole sijoitusneuvoja, taloudellisia neuvoja, liike -elämän neuvoja tai muita neuvoja, eikä sinun pitäisi käsitellä mitään tämän tekijän sisältöä sellaisenaan. Suorita oma due diligence -prosessi ja kysy neuvoa talousneuvojaltasi ennen sijoituspäätösten tekemistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *