Binancen väitetty entinen työntekijä syyttää välittäjää manipuloinnista ja sanoo todistavansa

Binancen väitetty entinen työntekijä syyttää välittäjää manipuloinnista ja sanoo todistavansa

Väitetty entinen Binancen työntekijä syytti välitysyritystä selvittämästä kauppa -asiakkaitaan aiheuttaen näille ihmisille tappioita kaupankäynnissään. Tunnistetaan vain “Koko ajan apina”Twitter -profiilissa todetaan, että sen takana oleva henkilö on entinen Big Data Engineer Binancessa Euroopassa, alueella, joka on pyrkinyt sulkemaan välityksen ovet. On syytä huomata, että Binance on nyt johtava välittäjä volyymin suhteen, sekä Bitcoin että eri altcoins. Näin ollen kaikki yrityksen ongelmat johtavat siihen, että kauppiaat ovat huolissaan mahdollisista markkinoiden pudotuksista.

Mitä Binancen entinen työntekijä syyttää välitystoiminnasta? ymmärtää tapauksen

Viime lauantaina käyttäjä “Fulltime Ape”, jota ei tiedetä, kuka on arvoituksellisen profiilin takana, väitti olevansa Binancen entinen työntekijä etsien totuutta ja syytti välittäjää kaupankäynnistä asiakkaitaan vastaan.

”1) Binancen (Eurooppa) entisenä Big Data -insinöörinä voin sanoa: SINUA petetään. Binance myy ja myy sinua jatkuvasti. Binance ylläpitää yleiskatsausta suurista likviditeettitasoista ja pumppaa/polkee hintaa tarkoituksella voittaakseen ne. Annan todisteita pian. “

Paljastamatta todisteita väitteistään, profiili esitti räjähtäviä syytöksiä Binancea vastaan ​​ja väitti, että sillä on toimiston sisäisiä ääniä ja videoita, jotka julkaistaan ​​pian. Lisäksi profiilin takana oleva henkilö sanoo, että hänellä on kuvakaappauksia ja enemmän ääntä ja videota kokouksista, joissa työntekijöitä kehotettiin luomaan hinnankäsittelymenetelmiä, jotka myös julkistetaan. Lopulta profiilissa todettiin, että se tekee tämän, koska yritys ja kaikki työntekijät kohtelivat sitä väärin.

”Pian julkaisen kaikki todisteet, jotka osoittavat ja osoittavat vahvasti, että Binance käyttää haitallisia käytäntöjä hyödyttääkseen yritystä taloudellisesti. Miksi teen tämän? Yksinkertaisesti siksi, että he kohtelivat minua (ja muita työntekijöitä) kuin alipalkattua minua ***. ”

Mitä Binance sanoo?

Maailman suurin volyymivälitys päätyi julkistamaan maanantaina (23) selvennyksen maailmanlaajuisille salausvaluuttamarkkinoille ja todennut, ettei se ole koskaan käynyt kauppaa asiakkaitaan vastaan.

”Kun saamme tietoomme meitä vastaan ​​esitetyistä väitteistä markkinoiden manipuloinnista, haluamme tehdä kantamme selväksi tässä kriittisessä asiassa. Binance ei ole koskaan käynyt kauppaa käyttäjiämme vastaan ​​eikä manipuloinut markkinoita, emmekä aiokaan. ”

Mukaan Huomautus, julkaissut Binancen virallinen Twitter, välitys pitää tärkeänä liiketoiminnan rehellisyyttä ja ihmisiä, jotka luovat tilejä, jotka esittävät työntekijöitään luomaan valheita.

”Binance pitää erittäin tärkeänä asiakaskokemusta ja liiketoiminnan rehellisyyttä. Kun toimialamme vahvistaa suhteita sääntelyviranomaisiin, odotamme vähemmän FUD -myyjiä ja henkilöitä, joilla on haitallisia aikomuksia, mukaan lukien Binancen työntekijöiden toisena henkilönä esiintyminen. ”

Lopuksi välitysyritys sanoi, että se ryhtyy oikeustoimiin etujensa suojelemiseksi ja osoitti voivansa haastaa oikeuteen väitetyn entisen työntekijän, joka sanoi todistavansa väitteensä.

“Binance pidättää itsellään oikeuden ryhtyä oikeustoimiin suojellakseen etujaan ja on tyytyväinen vastuulliseen raportointiin, joka suojelee yhteisömme luottamusta.”

Kansainvälisen paineen alla Binance alkoi viime viikolla vaatia henkilöllisyystodistusta kaikilta uusilta ja vanhoilta kauppiailta. Lisäksi Brasilian divisioona keskeytti futuurien ja johdannaisten kaupankäynnin viime vuoden CVM -pyynnön perusteella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *