Kryptovaluutta -alusta katoaa Internetistä ja asiakkaat uskovat 36 miljoonan BRL: n "vallankaappaukseen"

Kryptovaluutta -alusta katoaa Internetistä ja asiakkaat uskovat 36 miljoonan BRL: n “vallankaappaukseen”

Viimeinen DeFi, joka saatettiin myyntiin Solana -verkon varainkeruualustalla, on yksinkertaisesti kadonnut, ja asiakkaat ovat jo varmoja “rugpullista”. Kryptovaluuttaekosysteemissä termi DeFi on tullut suosittu viime vuosina, mikä on saanut monet ihmiset investoimaan projekteihin, jotka tarjoavat kryptovaluuttarahoituspalveluja. Yksi yleisimmistä esimerkeistä näistä sovelluksista on vakuuslainat, joita voidaan tukea tunnetulla digitaalisella valuutalla. Luna Yieldin tapauksessa tiimi oli tehnyt niin kutsutun IDO-prosessin, joka keräsi varoja sijoittajilta hankkeen käynnistämiseksi. Tätä prosessia johti SolPAD, suosittu DeFi -laukaisualusta Solanassa. On syytä huomata, että Solanan hinta herättää sijoittajien huomion, jotka näkevät suuren nousun markkinoilla. Viimeisen seitsemän päivän aikana 72%: n nousu nosti historiallisen hinnan jälleen tänä lauantaina ja ylitti ensimmäistä kertaa historiassa 300,00 ja 400,00 ROL per SOL. Se tunnetaan markkinoilla Ethereumin, Cardanon, Polkadotin ja Binance Smart Chainin suorana kilpailijana. Uuden arvostuksen myötä tästä kryptovaluutasta tuli kymmenes arvokkain markkinoilla.

DeFi Solanassa katoaa

Hyödyntämällä verkoston houkuttelevaa menestystä ja ekosysteemiä, joka on täynnä innovaatioita, DeFi Luna Yield on uusi ongelma Solana -sijoittajille, jotka näkivät tämän projektin tiimin katoavan kokonaan kartalta. Luna Yieldin sosiaaliset verkostot olivat kaikki vammaisia, ja projektin virallinen verkkosivusto avattiin tällä viikolla. Elokuun 19. päivänä, kun ongelma havaittiin, yhteisö seurasi edelleen tiimin ensimmäisiä askeleita, ja se keräsi 16. päivänä US $ 6,7 miljoonaa, mikä on nykyään 36 miljoonaa Brasilian realissa. Markkinoille antamassaan lausunnossa foorumi, jossa tiimi teki niin kutsutun IDO-varainkeruuprosessin, sanoi ymmärtäneensä myös, että kaikki projektin kehittäjien käytettävissä olevat kolikot oli jo siirretty.

”Luna Yieldillä, Launchpadin uusimmalla IDO: lla, näyttää olevan ongelmia. Luna Yield Team lopetti verkkosivustonsa ja kaiken muun sosiaalisen median. Ne myös poistavat kaiken likviditeetin. SolPAD ei edelleenkään voi ottaa yhteyttä Luna Yield -tiimiin selvittääkseen mitä tapahtui. ”

he väittivät tutkivat Ongelma yrittää ottaa yhteyttä kehittäjiin, mutta tuloksetta.

Palauttamissuunnitelma Solanassa ehdotettiin tänä lauantaina (21)

Tänä lauantaina SolPAD sanoi, että se antaa takaisin DeFi -osallistujille Solanassa, joka näki joukkueen soveltavan “ rugpull ” – huijausta, jossa kryptovaluutan luojat katoavat uhrien sijoitusten mukana.

“Lajittelemme luettelon ja jaamme korvauksen suoraan osallistujan salkkuun (sama salkku, joka liittyi IDO: hon 16. elokuuta. Korvaamme käyttäjille USDC: n summan, joka on 60% ostetusta arvosta.”

Näin ollen 60% tehdyistä sijoituksista korvataan, mutta vakaa BitcoinC USDC -salausvaluutta. Tapaus osoittaa, että DeFi -markkinat kiinnittävät edelleen huijareiden huomion verkosta riippumatta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *