Viikkoraportti: Bloomberg ja Galaxy Digital Launch DeFi Index

Viikkoraportti: Bloomberg ja Galaxy Digital Launch DeFi Index

Tässä ovat suosituimmat kryptovaluuttauutisten otsikot, joita et voi hukata tällä viikolla

Coinbase investoi vähintään 10% tulevista voitoista digitaalisiin resursseihin

Yhdysvaltain suurin kryptovaluuttapörssi, Coinbase, ilmoitti tänään, että se on ensimmäinen julkisesti noteerattu yhtiö, jolla on Ethereum-, DeFi -rahakkeet ja Proof of Stake -omaisuus, kun pörssin hallitus hyväksyi ehdotuksen lisätä 500 miljoonan dollarin kryptovaluutta taseeseensa. Toimitusjohtaja Brian Armstrong kirjautui Twitteriin ilmoittaakseen, että Coinbase investoi 10% neljännesvuosittaisesta nettotuloksestaan ​​digitaaliseen omaisuuteen. Toimitusjohtaja lisäsi odottavansa, että salausprosentti kryptovaluutoihin tehtävistä voitoista kasvaa vain tulevina vuosina. Ilmoituksen jälkeen julkaistussa blogissa Coinbase selitti päätöstään sanomalla, että pörssi ennakoi tulevaisuutta, jossa kaikki päivittäiset taloustoimet perustuvat kryptovaluutoihin ja digitaalisiin resursseihin. Joten askeleena kohti tätä hyväksymistä Coinbase toivoo näyttävänsä esimerkkiä ja aloittavansa utilitaristisen kryptovaluutan luomisen takaisinosto-ohjelman kautta. Päätöksestä puheen ollen talousjohtaja Alesia Haas sanoi uskovansa, että yhä useammat yritykset pitävät digitaalista omaisuutta taseessaan tulevaisuudessa. “Toivomme, että sisällyttämällä enemmän digitaalisia resursseja omiin yritysrahoituskäytäntöihimme voimme ottaa uuden askeleen kohti avoimempaa krypto-taloutta”, hän totesi.

Tutkimus paljastaa: Lisääntynyt krypto -tietoisuus ja hyväksyminen vähemmistöryhmissä

Harris Pollin USA Today -kysely osoitti, että Yhdysvaltojen vähemmistöryhmät, mukaan lukien mustat, latinalaisamerikkalaiset ja LGBTQ+ -amerikkalaiset, osoittivat suurempaa tietoisuutta kryptovaluutoista, mutta myös todennäköisemmin omistivat ne. Tulokset on saatu kyselyistä, joissa haastateltiin 2010 ja 2003 amerikkalaisia ​​aikuisia kesä- ja heinäkuussa. Vaikka 13% amerikkalaisista ja 11% valkoisista amerikkalaisista ilmoitti omaavansa digitaalista omaisuutta, 23% mustia amerikkalaisia, 17% latinalaisamerikkalaisia ​​amerikkalaisia ​​ja noin 25% amerikkalaisista LGBTQ+ -yhteisössä ilmoitti investoineensa kryptovaluutoihin. Lisäksi yli 50% vähemmistöryhmien vastaajista sanoi tuntevansa kryptovaluutat. Sitä vastoin vain 37% valkoisista amerikkalaisista uskoi tuntevansa kryptovaluutan. Vaikka vain 28% yleisöstä väitti pankkisektorin kohtelevan häntä epäoikeudenmukaisesti, yli 43% mustista amerikkalaisista ja 39% LGBTQ+ amerikkalaisista oli samaa mieltä lausunnon kanssa. Harris Pollin toimitusjohtaja John Gerzema korosti, että tulokset voidaan nähdä vähemmistöryhmien taloudellisen syrjinnän pitkän historian valossa. Hän lisäsi, että kryptovaluutta tarjoaa vaihtoehdon “nyt avoimilla ja näennäisesti muutamilla esteillä”, mikä tekee siitä suositun vähemmistöyhteisöjen keskuudessa.

Bloomberg julkaisee DeFi -indeksin 9 eri projektin jälkeen

Bloomberg tekee yhteistyötä Galaxy Digitalin kanssa laajentaakseen hajautetun rahoituksen (DeFi) tilaa avaamalla Bloomberg Galaxy DeFi -indeksin. Talousuutissivusto tekee myös yhteistyötä Galaxy Digital Managementin kanssa tarjotakseen passiivisesti hoidetun DeFi -seurantarahaston nimeltä Galaxy DeFi Fund. DeFi -indeksi seuraa DeFi -alan suorituskykyä mittaamalla markkinoiden suurimpien DeFi -protokollien suorituskykyä. Tällä hetkellä näitä protokollia ovat Uniswap (UNI), Aave (AAVE), Maker (MKR), Compound (COMP), Yearn.Finance (YFI), Synthetic (SNX), SushiSwap (SUSHI), 0x (ZXR) ja Uma (UMA) ) Bloomberg raportoi, että hankkeet valittiin sellaisten tekijöiden perusteella kuin hinnan laatu, institutionaaliset neuvottelut ja huoltajuusvalmius. Indeksi on suunniteltu varmistamaan, ettei yksikään projekti ole koskaan vastuussa alle 1%: n kokonaisindeksiarvosta. Samoin mikään projekti ei voi edustaa yli 40% indeksistä yksin. Muut DeFi -protokollat ​​lisätään tai poistetaan kuukausittain, tiedotteessa todettiin. Ilmoitus Bloombergin DeFi -indeksin julkaisusta tulee vain kuukausia sen jälkeen, kun Bitwise on lanseerannut DeFi Crypto Index Fund -rahaston.

Alankomaiden keskuspankki varoittaa Binancea

Hollannin keskuspankki De Nederlandsche Bank (DNB) antoi eilen varoituksen, jonka mukaan maailman suurin kryptovaluuttapörssi Binance toimii maassa täyttämättä vaadittuja lakisääteisiä standardeja. Ilmoituksessa selitettiin, että Binance ei ole osoittanut noudattavansa Alankomaiden rahanpesun ja terrorismin rahoituksen vastaisia ​​määräyksiä. Binancen toiminta säilytyssalkun palvelujen tarjoajana ja virtuaali- ja fiat -valuuttojen välisiä kauppoja helpottavana pörssinä on maassa laitonta, keskuspankki sanoi. “Tämä voi lisätä riskiä, ​​että asiakkaat joutuvat rahanpesuun tai terrorismin rahoitukseen”, varoitus varoitti. Alankomaista tulee viimeinen Binance -varoituksia antaneiden maiden luettelossa, johon kuuluvat Malesia, Japani, Yhdistynyt kuningaskunta, Caymansaaret, Hongkong, Thaimaa, Saksa ja Liettua. Vastauksena kehitykseen Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao sanoi, että Binance on muuttumassa keskeisestä teknologiainnovaattorista rahoituspalveluyritykseksi. Hän korosti, että lainsäädännön noudattaminen oli Binancen ensisijainen tavoite, ja lisäsi, että pörssi on laajentanut merkittävästi lakisääteisiä ja vaatimustenmukaisuustiimejään vastaamaan eri alueiden sääntelytarpeita. Allekirjoitettuaan korkean profiilin kumppanuuksia UFC: n ja Formula 1: n kanssa digitaalisen omaisuuden palveluntarjoaja Crypto.com ilmoitti tällä viikolla innovaatio- ja teknologiakumppanuudesta Italian jalkapalloliigan Lega Serie A: n kanssa. Lega Serie A selitti lausunnossaan, että Crypto.com käyttää tekniikkaa katselukokemuksen parantamiseen, ja se sisältää liigan tärkeitä lähetyshetkiä. Monivuotisessa kumppanuudessa keskitytään myös arvostetun “kuukauden tavoitteen” esittämiseen sekä avustetaan videokuvien käytössä tuomaripäätöksissä, kuten tavoitteiden laillisuuden arvioimisessa ja virheiden julistamisessa. Aiemmin Crypto.com oli julkaissut ei-vaihdettavan tunnuksen tai NFT-tarjouksen Lega Serie A: lle Italian jalkapallon cupissa aiemmin tänä vuonna. Uuden kumppanuuden odotetaan siis johtavan uusien NFT -kokoelmien lanseeraamiseen. Lega Serie A: n toimitusjohtaja Luigi De Siervo sanoi, että kumppanuus oli yksi monista markkinoinnin aloitteista, jotka on suunniteltu fanien sitouttamiseen, ja sen tavoitteena on tuoda fanit lähemmäksi peliä innovaatioiden ja tekniikan avulla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *