Tarvitsetko Bitcoin -hopiumia? Tämä kaavio vaatii uutta BTC-hintaa kaikkien aikojen korkeimmalle marraskuuhun

mennessä

Viimeisin nouseva Bitcoin -hintaennuste vahvistaa entisestään tapauksen purkautua, mutta retracement voi päinvastoin päätyä vierailuun 45 000 dollariin.

Bitcoin ( BTC ) näkee uusia kaikkien aikojen huippuja tässä kuussa ja vähintään 72 000 dollaria marraskuussa, jos uusimmat hintatiedot ovat tarkkoja.

Vuonna piipittää tiistaina Filbfilb, analyytikko kaupankäyntijärjestelmä Decentrader, kuvaili, mitä hän sanoi oli saavutettavissa hinta tavoite tässä kuussa ja ensi vuonna.

BTC -hinta 72 000 dollariin? "Outoja asioita on tapahtunut", kauppias sanoo

Koska ”Uptober” on tuottanut vakaita nousutuloksia toistaiseksi, analyytikot haluavat kartoittaa, missä Bitcoinin härkätaistelu voi johtaa Q4: ssä.

Kuten Cointelegraph raportoi , jotkin ennusteet ovat käyttäneet historiallisia hintavertailuja ja jopa yksinkertaisia laskelmia saadakseen lähiajan BTC/USD-tavoitteet jopa 300 000 dollaria.

Filbfilbille siirtyminen takaisin aiempiin kaikkien aikojen ennätyksiin, 64 500 dollariin ja sen jälkeen tulevina viikkoina, on edelleen "hopium", mutta nousevat Bitcoin-markkinat eivät ehkä tarvitse paljon inspiraatiota sen toimittamiseen.

"Hieman hyviä uutisia yhdessä itsepäisten hodlerien kanssa ja se on mahdollista .. outoja asioita on tapahtunut", hän kommentoi.

Ylöspäin suuntautuvasta kehityksestä huolimatta hän lisäsi, että nyt ei ole oikea aika ottaa riskejä.

Oheisessa kaaviossa verrattiin vuotta 2021 vuoteen 2017, vuosi edellisen lohkotuen puolittamisen jälkeen. Näin ollen kaikkien aikojen ennätysten uusinta lokakuun loppuun mennessä näyttää mahdolliselta, mikä vastaa olemassa olevia ennusteita .

BTC/USD hintavertailu. Lähde: Filbfilb/Twitter

Vedot nousevat 45 000 dollarin lattialle

Samaan aikaan Filbfilb esitti ajatuksen 48 000 dollarista mahdollisen uusintamenettelyn vuoksi, koska laaja myyntikiinteistö puuttui.

Aiheeseen liittyviä: BTC-hinta saavuttaa 57 000 dollarin viiden kuukauden korkeimman tason-5 asiaa, joita kannattaa katsoa BTC: llä tällä viikolla

”Pääni sanoo 48, mutta pohjimmiltaan ei todellakaan näytä olevan muita myyjiä kuin pörsseissä. idk, olen 50/50 ”, hän sanoi Twitterissä.

Tämä vastaa Decentraderin omia tavoitteita, jotka ovat noin 45 000–50 000 dollaria, kun vastus osuu lähemmäksi 60 000 dollaria.

"Samoin kuin aiemmissa tapahtumissa, näimme sitten korjauksen takaisin 50-1 000 dollarin tason testaamiseksi, jota odotamme jälleen", markkinapäivitys varoitti viime viikon lopulla.

"On syytä huomata, että korjaukset takaisin merkittävälle tasolle, kuten tässä tapauksessa 50 000 dollaria, eivät useinkaan kestä ensimmäistä kertaa, kun kysytään, joten seuraamme hintatoimintaa täällä, koska hinnat voivat laskea hitaasti jopa 45 000 dollaria, kuten näimme tämän vuoden helmikuussa. "

Kirjoittamishetkellä BTC/USD kävi kauppaa 57 400 dollarissa, kun 24 tunnin vaihtelukäyttäytyminen seurasi leikettä viiden kuukauden huippuun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *