Litecoin kamppailee "double top" -riskeillä LTC:n 37 prosentin nousun jälkeen marraskuussa

Klassinen laskeva järjestely ennustaa Litecoinin hinnan laskevan 200 dollariin tulevissa istunnoissa.

Litecoinin (LTC ) marraskuun 37 %:n hintaralli uhkaa uupumusta, koska " hopea kryptovaluutta " vihjaa muodostavansa kaksinkertaisen huippukaavion kuvion.

Klassinen laskusuuntainen käännösasetus tulee näkyviin, kun hinta muodostaa kaksi peräkkäistä lähes samankorkuista huippua, jolloin jokainen ylöspäin suuntautuva liike kohtaa voimakkaan korjauksen kohti yhteistä tukitasoa, jota kutsutaan "pääntieksi".

Tyypillisesti hinta murtuu tuen alapuolelle ja putoaa maksimikorkeuden verran kaksoistopin huipun ja pääntien välillä.

Näyttää siis siltä, että Litecoin on puolivälissä muodostaen kaksinkertaisen yläosan kuvion alla olevan kaavion mukaisesti.

LTC/USD neljän tunnin hintakaavio, jossa on "double top" -kuvio. Lähde: TradingView

Tarkemmin sanottuna LTC:n hinta saavutti huippunsa 10. marraskuuta lähellä 295,50 dollaria – ensimmäistä huippua – ennen kuin se korjasi alaspäin noin 249 dollaria kohti pääntietukea. Sitä seurasi nousu 280 dollariin – toiseksi huippu – houkutteli lopulta voiton ottajia aiheuttamaan pienen korjauksen, joka on edelleen käynnissä.

Litecoinin olisi laajennettava myyntiään testatakseen uudelleen pääntietä. Samaan aikaan tukitason alapuolelle murtautuminen aktivoi kaksinkertaisen kärjen purkamisen, jolloin voittotavoite on lähellä 200 dollaria.

Bitcoin-korrelaatio

Litecoinin laskusuuntainen käännemalli on nousemassa, kun inflaatio Yhdysvalloissa on noussut kolmen vuosikymmenen korkeimmalle tasolle, mikä saa sijoittajat etsimään suojausta useilta rahoitusvälineiltä.

Esimerkiksi viime aikoina eniten vaihdetut kultafutuurit saavuttivat parhaan viikkonsa puoleen kuukauteen, hyppäämällä 2,9 % 1 868,50 dollariin troyunssilta sen jälkeen, kun Yhdysvaltain työministeriö ilmoitti kuluttajahintaindeksin (CPI) nousseen 6,2 % vuoteen verrattuna. -vuosi. Tämä oli viides perättäinen kuukausi, jolloin inflaatio ylitti 5 %.

Monet sijoittajat ja/tai kauppiaat kääntyivät Bitcoinin ( BTC ) puoleen nähtyään sen turvaverkkona nousevaa inflaatiota vastaan, huomautti Wilfred Daye, Securitize Capitalin – Securitize Inc:n omaisuudenhoitoosaston – johtaja, myöntäen, että ihmiset ovat valinneet kryptovaluutan hintojen vaihteluista huolimatta.

"Meillä ei ole tarpeeksi pitkää historiaa väittääksemme, että Bitcoin on todellakin inflaatiosuojaus", Daye sanoi ja lisäsi:

– Väittäisin, että kulta on silti parempi inflaatiosuojaus. Mutta Bitcoin inflaatiosuojauksena on uusi seksikäs konsepti – ihmiset rakastavat uusia ideoita.

Bitcoinin kasvu on myös auttanut altcoineja nousemaan rinnakkain sen laajemman vaikutuksen ansiosta kryptomarkkinoilla. Litecoin on ollut yksi rallin edunsaajista, ja sen yhden vuoden korrelaatiotehokkuus Bitcoinin kanssa on 0,71 nollan yläpuolella Cryptowatchin keräämien tietojen mukaan .

LTC/USD vs. BTC/USD neljän tunnin hintakaavio. Lähde: TradingView

Tämän seurauksena huolet jatkuvasti korkeammasta inflaatiosta ovat toimineet myötätuulena Litecoinin voittoille Bitcoinin kautta. Tämä voisi hieman spoilereita yllä esitetyssä laskevassa kaksoispäässä – ja vahvistaa nousukuvion, joka on ollut aktiivinen viime viikonlopusta lähtien.

Litecoinin "härkäviiri" asettaa LTC:n tavoitteeksi 350 dollaria

Härkäviiriksi kutsuttu nouseva jatkokuvio ilmestyy, kun hinta konsolidoituu sivusuunnassa kolmiomaiseen rakenteeseen voimakkaan nousurallin jälkeen. Sijoittajat vahvistavat nousun, kun hinta murtuu kolmion ylätrendilinjan yläpuolelle vahvoilla volyymeilla.

Aiheeseen liittyvä: Litecoin saavuttaa 6 kuukauden huippunsa, kun LTC-hinta nousee 20 % 24 tunnissa

Näin tehdessään he pitävät voittotavoitteekseen tasoa, joka on yhtä pitkä kuin edellisen nousutrendin korkeus (eli lipputanko). Seurauksena on, että Litecoinin hinta katselee laajennettua nousua kohti 350 dollaria, kuten alla olevan kaavion asetukset osoittavat.

LTC/USD 4 tunnin hintakaavio, jossa on härkäviiriasetukset. Lähde: TradingView

Samaan aikaan ratkaisevan nousevan seurannan epäonnistuminen voi aktivoida kaksinkertaisen yläosan. Tämä tuo "usean kuukauden nousevan trendilinjan tuen" kuvaan seuraavaksi alaspäin tavoitteeksi, jos laskusuuntainen liike tapahtuu; sattumalta tavoite on myös lähellä 200 dollaria.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan omia eivätkä välttämättä heijasta Cointelegraph.comin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiliikkeeseen liittyy riskejä, joten sinun kannattaa tehdä oma tutkimus, kun teet päätöstä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *