Bitcoin (BTC) konsolidoituu alle 50 000 dollariin neutraalin viikon

jälkeen

Bitcoin (BTC) aloitti vahvan nousuliikkeen 5. joulukuuta, mutta ei onnistunut ylittämään 50 000 dollarin aluetta. Lyhyen aikavälin merkit viittaavat siihen, että tämä voi tapahtua lähitulevaisuudessa.

Bitcoinilla oli suhteellisen neutraali viikko 6.-12. joulukuuta. Kun avaus- ja päätöskurssi vaihteli 45 670 ja 51 930 dollarin välillä, erotti vain 600 dollaria. Tekniset indikaattorit osoittavat laskun merkkejä.

  • Mitä pidit tästä uutisesta Tule keskustelemaan siitä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Sekä lyhyen että pitkän aikavälin liukuvan keskiarvon luoma MACD on laskemassa. Lisäksi histogrammi on luomassa negatiivista liikemääräpalkkia (punainen kuvake). Tämä tarkoittaa, että lyhyen aikavälin keskiarvo on menettämässä jalansijaa suhteessa pitkän ajan keskiarvoon.

Lisäksi suhteellinen voimaindeksi on siirtymässä alle 50:n, mikä viittaa laskutrendiin. BTC käy kuitenkin edelleen Fibonacci 0,618 -retracement-tason yläpuolella 44 200 dollarissa. Tämä on myös vaakasuora tukialue.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin yrittää saada tukea takaisin

Toisin kuin viikkokaavio, päiväkaavio näyttää olevan hieman optimistisempi. Vaikka Bitcoin murtui laskutrendiviivan alapuolelle 4. joulukuuta, se on noussut siitä lähtien ja voisi mahdollisesti yrittää valloittaa tämän linjan uudelleen milloin tahansa pian.

Mikä tärkeintä, MACD on luonut useita ylempiä liikemääräpalkkeja (vihreä kuvake), mikä tarkoittaa, että trendi saattaa olla kääntymässä laskusta nousevaan.

Samoin suhteellinen voimaindeksi on nousussa, vaikka se on edelleen alle 50:n. Trendilinjan elpyminen ja suhteellinen voimaindeksi nousevat 50:n yläpuolelle, jotta nousun kääntyminen vahvistuisi.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Kuuden tunnin kaavio osoittaa, että Bitcoin on käynyt kauppaa laskevalla rinnakkaiskanavalla historiallisen huippunsa 10. marraskuuta, 69 000 dollaria lähtien. Nämä kanavat sisältävät usein korjaavia liikkeitä , mikä tarkoittaa, että purkautuminen on todennäköistä.

BTC sai myös takaisin kanavan keskiviivan, mikä on merkki siitä, että mahdollinen murros saattaa tapahtua. Myös MACD ja RSI ovat molemmat nousussa.

Jos murto tapahtuu, lähimmät vastustasot löytyvät 55 525 ja 58 700 dollarin väliltä. Tämä tavoitealue on 0,5–0,618 Fibonacci-retracement-taso.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Lyhytaikainen liike

Tunnin kaavio osoittaa, että Bitcoin on elpynyt saavutettuaan 0,5-retracement-tason 47 000 dollariin (vihreä kuvake). Niin kauan kuin valuutta pitää tämän alueen korkeammalla pohjalla, läpimurron mahdollisuus on vahva.

BTC voisi mahdollisesti pudota 0,618 retracement -tasolle ja luoda hieman alemman alimman (vihreä ympyrä), mutta nouseva rakenne säilyisi silti ennallaan niin kauan kuin se ei riko tätä hintatasoa.

BTC-kaavio TradingView'ssa

Bitcoin (BTC) -artikkeli konsolidoituu alle 50 000 dollariin sen jälkeen, kun neutraali viikko nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *