Käyttäjät pitävät toimistosta parempana kuin Bitcoin-pankkiautomaatteja

Viimeisten kahden vuoden aikana olemme nähneet logaritmisen kasvun uusien Bitcoin-pankkiautomaattien määrässä ympäri maailmaa, mutta kiinteistä paikoista, joita luodaan yhä enemmän, on puhuttu vähän. Kun kirjoitat Googleen lauseen "Bitcoin Exchange Office", vain muutama tulos tulee näkyviin.

Bitcoin-härkämarkkinat ovat olleet täydessä vauhdissa yli vuoden. Yhä useammat ihmiset haluavat ostaa ja myydä kryptovaluuttoja . Nousuhetki on, kun monet kokemattomat ihmiset tulevat markkinoille kuultuaan, että Bitcoinin ostaminen ei ole vaikeaa.

  • Mitä pidit tästä uutisesta Tule keskustelemaan siitä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Teoriassa se tietysti kuulostaa yksinkertaiselta, mutta aloittelijan käytäntö voi joskus olla mahdotonta saavuttaa. Tämän seurauksena koko prosessi päättyy usein aikoihin.

Aloittelijoiden ongelmat Bitcoinin ostamisessa

Ensimmäinen este ilmestyy heti alussa, kun olet rekisteröitynyt verkkopörssiin. Monet käyttäjät luovuttavat heti, kun he huomaavat, että heidän on suoritettava profiilin vahvistus KYC-menettelyssä ("tunne asiakkaasi").

Tämä ensimmäinen vaihe on pakollinen käytännössä kaikissa verkkopörsseissä. Valitettavasti tämä luo pienen esteen Bitcoinin pääsylle keskivertokäyttäjälle.

Institutionaaliset esteet kryptovaluuttojen pääsylle

Tästä huolimatta suuri osa ihmisistä läpäisee KYC-tarkastuksen ilman komplikaatioita. Mahdollinen ongelma voi syntyä vain pankkisiirtojen yhteydessä vaihtoon.

Lehdistössä ilmaantuukin aika ajoin epäsuotuisia kryptovaluuttoja koskevia tiedotuskampanjoita. Lisäksi jotkut rahoituslaitokset vaikeuttavat rahojen vaihtoa ja palauttamista ihmisten, jotka haluavat siirtää rahaa perinteisestä pankista vaihtoon.

Kaikki tämä saa ihmiset kokemattomiksi kohtaamaan suuren haasteen. Jos he eivät ole sitkeitä, he lannistuvat muutaman tunnin kamppailun jälkeen tarkistamisen, pankkien ja tilisiirtojen kanssa. Mitä sitten? Kuinka heidän pitäisi ostaa Bitcoinia?

Bitcoinin lunastus pankkiautomaateilla

Tässä Bitcoin-pankkiautomaatit tulevat sisään . Nämä ovat yksinkertaisesti pankkiautomaatteja, joissa ihmiset voivat ostaa tai myydä BTC- ja altcoineja. Tämä on ratkaisu ihmisille, jotka haluavat yksinkertaisen tavan tehdä kertaluonteisia maksutapahtumia kryptoaktiivisilla aineilla.

Se ei tietenkään ole markkinoijien työkalu. Bitcoin-pankkiautomaatit tarjoavat mahdollisuuden vaihtaa kryptovaluutta-fiat-valuuttaan ilman henkilöllisyyden vahvistamista.

Tietenkin nimettömälle ostamiselle ja myynnille on rajoituksia, ja tämä näyttää kevyeltä TLY:ltä, jotka vaihtelevat maittain. Lisäksi palveluntarjoajan veloittama vaihtokurssi ja provisio ovat yleensä epäedullisempia kuin kryptovaluuttapörssien tarjoamat.

Toisaalta se ei muuta sitä tosiasiaa, että Bitcoin-pankkiautomaatit rikkovat vaikean esteen päästä käsiksi maailman arvokkaimpiin kryptovaluutoihin ja altcoineihin. Yleisesti ottaen Bitcoin-pankkiautomaatit yksinkertaistavat koko vaihtoprosessia.

Lisäksi, aivan kuten ihmiset käyttivät perinteisiä pankkiautomaatteja aiemmin, he alkavat myös tottua Bitcoin-pankkiautomaatteihin.

Bitcoin-pankkiautomaattien määrä kasvaa maailmanlaajuisesti

Bitcoin-pankkiautomaatteja otetaan käyttöön yhä enemmän ympäri maailmaa. Kahden viime vuoden aikana uusien laitteiden kasvu on ollut logaritmista kaikilla leveysasteilla.

Katsotaanpa kuitenkin numeroita, koska ne heijastavat täysin todellisuutta. Virallisten tilastojen mukaan maailmanlaajuisesti on tähän mennessä asennettu 31 179 Bitcoin-pankkiautomaattia.

Kuitenkin vuonna 2021 yli 50% kaikista Bitcoin-pankkiautomaateista on asennettu tähän mennessä. Uusien laitteiden asennus on edelleen kasvussa. Joka päivä noin 40 pankkiautomaattia lisätään maailmanlaajuisesti.

Tietenkin suurin osa niistä otetaan käyttöön Yhdysvalloissa. Amerikkalaiset ovat vastuussa jopa 86 prosentista kaikista planeetan laitteista.

Eurooppa sen sijaan näyttää hieman vaatimattomammalta. Euroopassa on tähän mennessä luotu noin 1 350 Bitcoin-pankkiautomaattia. Johtajia täällä ovat itävaltalaiset, britit ja sveitsiläiset. Heidän perässään on Puola, jonka osuus maailman kaikista laitteista on 0,3 %.

USA taas maailman paras

Suurimmat kiinteiden laitteiden valmistajat krypto-fiat-pörsseissä ovat tietysti amerikkalaiset. Genesis Coin erottuu muista yli 40 prosentin osuudellaan maailmanlaajuisesta tuotannosta.

Seuraavalla sijalla on yllättäen tšekkiläinen General Bytes 22 prosentin tuloksella, mutta muita paikkoja hallitsee jälleen Yhdysvallat .

On myös syytä mainita Bit Access -bannerin alla kanadalaiset tuottajat, jotka ovat tähän mennessä tuottaneet 14 % kaikista saatavilla olevista Bitcoin-pankkiautomaateista.

Euroopassa johtavat mainitun General Bytesin tšekit, jotka tuottavat noin 64 % pankkiautomaateista tässä osassa maailmaa. Sveitsin Luzernissa toimiva Lamassu keskittää lähes 10 % tuotannosta.

Coinatmradar.comin mukaan sijoitus on myös Shitcoins Clubilla. Se on puolalainen yritys, joka omistaa 10 prosenttia eurooppalaisesta kakusta.

Kiinteät kryptoaktiiviset valuutanvaihtotoimistot tarjoavat enemmän käyttömukavuutta

Kiinteistä kryptovaluuttojen vaihdoista on myös tulossa mielenkiintoinen vaihtoehto ja lisää suosiota. Ne eivät eroa paljon perinteisistä kolikkokaupoista. Aivan kuten perinteisessä myyntipisteessä, ihmiset menevät pankkiautomaatille ostamaan tai myymään Bitcoineja ja altcoineja.

Uusia kiinteitä toimipisteitä syntyy jatkuvasti, erityisesti härkämarkkinoiden aikana, jota olemme nähneet jo yli vuoden. On huomionarvoista, että tutkimukset osoittavat, että käyttäjät luottavat offline-vaihtotoimistoihin hieman enemmän kuin online-vaihtosivustoihin.

Teknologian kehityksestä huolimatta ihmiset tapaavat mieluummin yksilön toimistossa, koska he tuntevat olonsa turvallisemmaksi ja mukavammaksi.

Kryptovaluuttojen ostaminen tai myyminen on varmasti paljon yksinkertaisempaa ja vähemmän monimutkaista offline-pörssien kautta kuin niiden virtuaaliset vastineet.

”Kiinteät kryptovaluuttapörssit edustavat alaa, joka, kuten mikä tahansa muu kryptovaluuttaliiketoiminta, näkee kasvua vuosi vuodelta. Localbitcoinsilla työskentelevien ihmisten historiasta erikoistuneisiin yrityksiin, joilla on juridista osaamista ja kokemusta palvelemaan vaativia asiakkaita. Samalla se on tarpeeksi nuori markkina ollakseen edelleen markkinarako ja jossa on tilaa useammalle toimijalle”, sanoo Janusz Zielinski Ari10:stä.

Kiinteät vaihtotalot helpottavat elämää

Cryptoativos-vaihtotalot saavat yhä enemmän seuraajia. Ihmiset ovat ymmärtäneet, että he voivat ostaa tai myydä kryptovaluuttoja yksinkertaisesti ja turvallisesti, välittömästi ja ilman välittäjiä.

Lisäksi ei voida kiistää sitä, että kaikki pitävät käteistä toimistossa paremmin kuin Bitcoin-pankkiautomaattia keskellä kauppakeskusta.

Yksilöllinen ja inhimillinen lähestymistapa asiakkaaseen on toinen toimiston etu suhteessa sieluttomaan pankkiautomaattiin. Välttämättömästä provisiosta on myös vaikea neuvotella pankkiautomaatin kanssa. Toisaalta fyysisellä laatikolla tämä on joissain tapauksissa täysin mahdollista.

Toinen etu on, että monissa maissa ympäri maailmaa koko kryptovaluuttojen osto- tai myyntiprosessi voidaan tehdä ilman henkilöllisyyden todentamista. Tietenkin jokaisessa maassa laki näyttää hieman erilaiselta.

Kuitenkin aivan liian usein OTC-pörssi näyttää erittäin houkuttelevalta. Erityisesti Euroopan unionin maissa lainkäyttöalue sallii Bitcoinien vaihtamisen käteiseksi 15 000 euroon asti ilman henkilöllisyyden todentamista (KYC).

Mistä etsiä kiinteää vaihtoa?

Tällä hetkellä voit käyttää kiinteiden kryptovaluuttojen vaihtopisteiden palveluita monissa paikoissa Euroopan kartalla. Tällaisia ​​myyntipisteitä on helpompi löytää suurista kaupungeista ja pääkaupungeista.

Coinsphere on mainitsemisen arvoinen täällä kauppoineen Lontoossa, Kosovossa tai Istanbulissa. Turkin pääkaupungissa voimme myös käydä NakitCoinsissa. Keski-Euroopassa puolestaan ​​yritys Ari10 , jolla on Puolassa jo yli 100 kiinteän kryptovaluutan vaihtopistettä, laajentaa laululiiketoimintaansa.

Artikkeli Käyttäjät suosivat toimistoa Bitcoin-pankkiautomaattien sijaan nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *