Kuuhun: Huobi haluaa lähettää jonkun avaruuteen 8-vuotissyntymäpäiväänsä

Huobi juhlii toista vuotta auringon ympäri lähettämällä onnekkaan käyttäjän avaruuteen.

Huobi Group, suuri maailmanlaajuinen lohkoketjuyritys, joka on kaupankäynnin volyymin perusteella maailman kolmanneksi suurimman kryptovaluuttapörssin takana, juhlii kahdeksatta syntymäpäiväänsä hieman epätavallisella tavalla.

Yhtiö järjestää sarjan tapahtumia osana kahdeksanvuotisjuhlaansa, mukaan lukien arvontakampanjat ja avaruusmatkalippu, Huobi kertoi Cointelegraphille keskiviikkona.

Huobi järjestää kilpailun, joka tarjoaa yhdelle onnekkaalle kokemuksen kirjaimellisesti matkustamisesta avaruuteen. Kaikki Huobi Globalin käyttäjät ympäri maailmaa voivat osallistua ilmaiseen kilpailuun, mutta on olemassa tiettyjä rajoituksia.

"On edelleen terveysvaatimuksia, jotka on läpäistävä päästäkseen avaruuteen, mutta nämä yksityiskohdat paljastetaan myöhemmin", Huobi Groupin globaalistrategiajohtaja Jeff Mei sanoi Cointelegraphille.

Yhtiö kieltäytyi paljastamasta, mikä avaruusvirasto järjestää tämän avaruusmatkan Huobille, vai tapahtuuko se yksityisen yrityksen, kuten Jeff BezosinBlue Originin tai Elon Muskin SpaceX:n, kautta .

"Viesti, jonka yritämme lähettää tällä kilpailulla, on, että avaruuden käsite on avoin kaikille, ja tämä kuvastaa kryptovaluuttojen ja Huobin alustan avoimuutta", Mei lisäsi.

Marraskuun loppuun saakka Huobin vuosijuhliin kuuluu myös yhtiön vuotuinen verkkofoorumi, Huobi Summit 2021: Blockchain and Beyond. Tapahtuma järjestetään maanantaina, ja siinä käydään paneelikeskusteluja alan asiantuntijoiden ja valtion viranomaisten kanssa.

Puhujalistalla on muun muassa Yhdysvaltain keskuspankin entinen puheenjohtaja Alan Greenspan. Greenspan keskustelee maailmanlaajuisesta inflaatiosta, koska monet sijoittajat ovat kääntyneet kryptovaluuttojen puoleen korkeampia tuottoja etsiessään.

Greenspan tunnetaan Bitcoinin ( BTC ) tärkeimpänä kannattajana, ja hän vertaa Bitcoinia Yhdysvaltojen varhaiseen rahamuotoon, jota kutsutaan "mannervaluutaksi". Hän kritisoi myös ajatusta keskuspankkien digitaalisesta valuutasta vuonna 2019.

Aiheeseen liittyvä: Huobi sulkee kryptojohdannaiset osana kiinalaisten kauppiaiden lopettamista

Huobi Groupin perustaja Du Jun totesi, että yritys jatkaa globaalin jalanjälkensä laajentamista tuodakseen käyttöön innovatiivisia tuotteita ja paikallisia palveluita alkaen Turkin ja Brasilian markkinoista. Vahvistaakseen maailmanlaajuista laajentumistaan Huobi aikoo kasvattaa maailmanlaajuista henkilöstöään 2 300 työntekijästä 3 000:een vuoden 2021 loppuun mennessä.

Huobi joutui äskettäin poistumaan Kiinasta sen jälkeen, kun Kiinan hallitus määräsi toisen suuren kryptovaluuttakiellon syyskuun lopulla. Huobin liiketoiminnat toimivat lokakuun puolivälissä Kiinan ulkopuolella ja olivat noin 70 % kaupankäynnin volyymeilla ja liikevaihdolla mitattuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *