SHIB oli toiseksi haetuin krypto Twitterissä marraskuussa

Hintojen jyrkästä laskusta huolimatta Shiba Inu (SHIB) konsolidoitiin marraskuussa Twitterin toiseksi suosituimmaksi kryptovaluuttaksi, jonka ohitti vain Bitcoin (BTC).

Marraskuu ei ollut SHIB:lle hintojen suhteen positiivinen. Meemikolikolla on kuitenkin edelleen vahva yhteisönsä tuki ja tuki sosiaalisen median kautta.

Lähde: Twitter

Mukaan tietojen julkaistiin sunnuntaina (28) CryptoRank, Shiba oli toiseksi suosituin kryptovaluutta Twitterissä kuukauden aikana marraskuun on voittaa ainoastaan Bitcoin.

  • Mitä mieltä olit tästä uutisesta? Tule puhumaan hänestä Telegramin BeInCrypto-ryhmässä!

Kuukauden aikana kryptovaluuttameemi rekisteröi yli 4 miljoonaa maininta suositussa sosiaalisessa mediassa.

Vaikka sillä on noin 60 % vähemmän mainoksia kuin Bitcoinilla, sen lukumäärän ansiosta se ohitti kilpailijansa Dogecoinin (DOGE) ja muut kryptovaluutat, joilla on korkeampi markkina-arvo, kuten Ethereum (ETH), Solana (SOL), PancakeSwap (CAKE) ja Cardano ( ADA).

Shiba Inu kirjaa tärkeitä saavutuksia

SHIB:n käyttöönoton ja suosion kasvu jatkui kiihtyvällä tahdilla. Viime torstaina (25.) kryptovaluuttameemi saavutti miljoonan tokenin haltijan rajan .

Äskettäin paljastettiin, että elektroniikkaliike Newegg on vahvistanut suunnitelmansa lisätä SHIB uudeksi maksuvaihtoehdoksi.

Ilmoituksen ehdotti alun perin SHIB:n johtaja Shytoshi Kusama twiitissä Shiba Inun viralliselta Twitter-tililtä, ja myöhemmin Neweggin twiitti vahvisti sen.

Samoin 15. marraskuuta Gemini-pörssi yllätti iloisesti Shiba Inu -yhteisön ilmoittamalla tunnuksen listaamisesta sen alustalle sekä suuren määrän metaversumiin liittyviä tokeneita.

Valloitukset eivät vaikuta hintaan

Huolimatta Shiba Inun marraskuun aikana saavuttamista tärkeistä saavutuksista, tunnuksen hinta heijasti päinvastaista tunnelmaa.

SHIB kirjasi 28. lokakuuta kaikkien aikojen ennätyksen , 0,00008845 dollaria. Tällä tavalla se onnistui väliaikaisesti sijoittumaan 8. sijalle markkina-arvoltaan suurimpien kryptovaluuttojen listalla ohitettuaan Polkadotin (DOT), Dogecoinin (DOGE) ja USD Coinin (USDC).

Siitä hetkestä lähtien omaisuuserät kuitenkin laskivat voimakkaasti lähes 57 %:lla. Toistaiseksi SHIB:n kauppa on 0,00003787 dollaria CoinMarketCapin tietojen mukaan.

Lähde: CoinMarketCap

Kasvavasta käyttöönotosta huolimatta jotkut kryptomaailman viittaukset ovat varoittaneet sijoittajia kryptovaluuttojen meemien riskeistä.

Toisaalta, Edward Snowden, entinen NSA konsultti, varoitti hänen seuraajansa ei investoida rahansa Shiba, kun Anthony Pompliano oli hieman taitavampia, merkinnät SHIB petollinen kryptovaluutta huijaus.

SHIB-artikkeli oli toiseksi haetuin krypto Twitterissä marraskuussa, ja se nähtiin ensimmäisen kerran BeInCryptossa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *